Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
57157
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 02:54 PM | Show all posts
Skyline_84 replied at 7-4-2021 02:48 PM
Rasa pakai selipar tu konfem boleh masuk syurga kot hahahhaha

adoi...mengundang pitenah...
pastu free loader la lagi...dgn chepaskate marketing dia ni
dah viral ni...ramai la t beli....
sama je la MO dia...dr dulu...
mesti dia bayo mahal team marketing dia nih...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 7-4-2021 11:50 AM
LMK pun dh x mnyeksi lgi, tu yg gnjil tu.

Nk jd model tudung kakak dia, kena la pakai tudung..just wait & see berapa lama..sebab sebelum ni dia dah uturn sekali..x mustahil dia uturn kali ke2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 7-4-2021 01:59 PM
How to define a product such as slippers as muslim friendly ? Somebody please enlighten me. Adakah s ...

aku rasa masa batch production selipar tu, jah valak dan kultus2 lofanfers dier berzikir 1000x ayat seribu dinar dpn moulding machine huruf NN tu kat kilang. NN means Nabi Neelofa, nabi wanita pertama. mmg muslim friendly.

Menteei Agama, JAKIM dan Pejabat Agama Wilayah tlg siasat ajaran sesat ni.

oh lopa lak.... menteri agama tu kufu2 Kublai Khan yg satu clan dgn family dia. sbb tu attend majlis kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:12 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 7-4-2021 01:14 PM
ntah sengaja bg tagline muslim friendly..
sbb nk org kutuk.. bila kutuk, jd la viral..

betul..sebab story dia pun gigih nak focus kat ayat "muslim friendly tu"....

marketing level jah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ni produk2 cenggini xkira keluaran beliau or produk2 instafemes xdokla aku nk beli... Baik aku beli kt shopee.. Belambak2, mcm2 brg boleh dpt... Murah lak tu... Ada disc, ada free delivery, ada boleh tolak coins...haihhh byk jimat kot. So far xpenah lg ada org tnya aku seliper2 yg aku guna muslim frenly ke tak, brand nilopak ke, yg branded2 ke.. tarak. Biasa org guna sbb keselesaan dan tapak x licin. Tp kalo lama2 pakai seliper yg sama akan haus jgk atau tali putus. So beli je la baru, siper jepun murah2 bleh dpt rega rm10 ke bwh kt kedai2 bese..takde hal pun selama ni. Org cam dia dan seangkatan dia je yg suka amik kesempatan atas nama ugama...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:19 PM | Show all posts
Nham22 replied at 7-4-2021 01:54 PM
Ntah2x borong kat china rm1 ja sepasang... Pastu up harga melampau2x... Pastu satu kerje agent kene  ...

agent la bodo. masih tak belajar lagi dr kes  dulu. masih nak jadi agent produk lopa ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggang selagi boleh tunggang wahai jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:36 PM | Show all posts
muslim friendlyyyy. hotakkk. takkan jual selipar fokusss pada kaum dn agama tertentuuu jerrr. apakesyiall
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:42 PM | Show all posts
sian jahlop.

patut lepas kawen aman2 jah hidup dok kelebet tok laki

nie dok kene hentam berjemaah start dari 1st day nikah sampai skrg

slipar muslim friendly tu gapo dioooo wehhh? xpakai bahan terlarang la maksud eh?

abes tu slipar eco RM2 iols tu, ada DNA babik kahhh??

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Muslim friendly sandal maksudnya apa?

Adakah dengan memakai selipar ni dijamin dapat melangkah masuk ke pintu syurga dengan bergaya?

Atau kalau pakai selipar ni masuk jamban, setan dan iblis yang menghuni jamban tu akan bertempiaran lari?

Adoi kalau x menunggang agama x laku ke sandal ni? Muslim friendly konon. Eh aku nak berkawan dengan selipar ni jelah. Sebab ramai org tak berapa nak friendly zaman ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pe maksud Muslim friendly tu? Kalo pijak taik anjirr xpyh samak ke..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:52 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 7-4-2021 01:14 PM
ntah sengaja bg tagline muslim friendly..
sbb nk org kutuk.. bila kutuk, jd la viral..

make sense. kita semua jangan bagi limelight kat dia.. biar lama2 jadi sendu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2021 09:11 AM
Walaupun dlm ni.. Ramai kutuk Melayu.. Kutuk BMF.. Tapi suka atau tidak.. Depa terpaksa telan keny ...

Sebab kuasa membeli terbesar kat malaysia ni dtgnya drpd ummah melayu islam.
Org melayu islam ni dia masuk kedai tak tgk cop halal tp tgk sapa pekerja kalau pakai tudum dia masuk laa walaupun tah2 yg pakai tudung tu bukan islam pun.
So nak tarik org melayu islam beli brg kat kedai kena la ada bunyi2 islamik skit nama kedai ke menu ke apa ada penampakan tulisan jawi ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:04 PM | Show all posts
tonggang la slagi boleh yach...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen atas tu kata dah lama cari selipar yg boleh bawak semayang..
Selipar boleh bawak semayang tu mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 7-4-2021 09:08 AM
Kat shopee melambak selipar cmtu..
Baru 7.90..
Yg mana beli produk laki bini isim ni mmg bebal ber ...

Mesti ada jgak yg bebal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka punyer penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:15 PM | Show all posts
bersugi tu sbb tak lama keluar la prodak sugi pulak. tu gamba suami sugi tu kena paksa ke apa? semua la nak business
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 7-4-2021 03:08 PM
aku rasa masa batch production selipar tu, jah valak dan kultus2 lofanfers dier berzikir 1000x aya ...


Munteri ugama masa kakak merang (abg ipar lopak) meninggal... merang bawak ibu ayah dia jumpak  munturi agama for healing process tau. Hebat tak hebat.
Screenshot_20210407-161054_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
riding riding riding.. ohuiiiiiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list