Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1343
View
18
Reply

Peminat tak keruan tengok aksi ‘panas’ Wonho

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 10:08 PM | Show all posts |Read mode
Peminat tak keruan tengok aksi ‘panas’ Wonho



WONHO

PENYANYI Wonho cukup dikenali sebagai artis K-pop yang sangat aktif dalam laman sosial.

Sejak bergerak solo pada Oktober 2019, penyanyi itu kerap memuat naik gambar tayang badan yan sekali gus mencairkan hati peminat lebih-lebih lagi kaum wanita.

Khalayak cukup sedar, Wonho yang merupakan bekas anggota kumpulan Monsta X cukup aktif bersenam dan amalan gaya hidup sihatnya . Disebabkan itulah, dia antara artis lelaki K-pop yang mempunyai badan cantik dan kekar.

Bagaimanapun baru-baru ini, peminat tidak senang duduk dengan perkongsian terbaharu Wonho yang memuat naik sekeping gambarnya berbaring di atas katil.

Dalam gambar tersebut, dia dilihat hanya memakai seluar pendek paras paha berwarna kuning. Namun yang menjadikan peminat tidak keruan ialah gambar berkenaan dirakam dari sudut yang agak ‘menyesakkan mata’.

Gambar Wonho diambil dari sudut hujung katil dan dia terbaring dalam keadaan kakinya mengangkang ke arah kamera sehingga menampakkan bentuk kaki dan pahanya yang berotot.

Bukan sekadar ototnya kekar menjadi perhatian, namun sudut gambar yang menampakkan bahagian celah kelangkangnya paling menjadi topik perbincangan peminat. Ada yang gemarkan aksi sebegitu, tidak kurang juga yang berasa kurang selesa dengannya.



Sumber : https://www.kosmo.com.my

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
gay ke wonho ni? uppss sorry fans wonho
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka rempit mcm fify azmi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:56 AM | Show all posts
body dah sedap, muka pulak turn off.. what say you @Kurex ?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 7-4-2021 07:56 AM
body dah sedap, muka pulak turn off.. what say you @Kurex ?

Iols tak minat berwajah oriental & plastic surgery ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Muke die ada something wrong..yg ni nampak sgt bb cream selambak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:10 AM | Show all posts
tak minat rupa macam ni macam apek jual sayur je
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:51 AM | Show all posts
seramnyaaaa muka..mana gambar berkenaan?tak keluaq pun kat i ols
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam ni ke panas... satgi datang la kpop army puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:07 PM | Show all posts
seram tengok muka dengan badan macam tak kena

adakah dialog mereka seperti : "Huwaw hensemnya awak. Bagus hasil tangan doktor ni, klinik mana?"
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:08 PM | Show all posts
dan berbondong2la kpop fan histeria dgn aksi panas mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:27 PM | Show all posts
Kurex replied at 7-4-2021 12:03 AM
Iols tak minat berwajah oriental & plastic surgery ni

meols syak heshe cuci muka dengan merkuri
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:46 PM | Show all posts
Muka mcm alien tersesat pun manusia boleh pecah ovari..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:32 PM | Show all posts
korg cuba tengok video klip die open mind wow memang terbukak sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:48 PM | Show all posts
Sejak nama dia dah bersih dr tuduhan kes dadah dan slmt jd solo artis....npk dia ni smkin open dan ska tayang body.....ceq xfollow msa dia msih ahli Monsta X tapi ad tgk video dia dgn member2 Monsta X nmpk mcm bdk baik atau lbih kpd mnjg attitude mgkin (ntahlah)...

Lgu dia Open Mind tu sdap wlpun bait2 lirik utk org2 dewasa dan sakan tayang body dlm tu #lol.....tapi bg ceq mcm biasa ja....berlmbk org2 biasa body mcm dia huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nadie90 replied at 8-4-2021 08:48 PM
Sejak nama dia dah bersih dr tuduhan kes dadah dan slmt jd solo artis....npk dia ni smkin open dan s ...

kebanyakannya macam tu. masa dalam group behave lagi plus company banyak pantau kot tapi bila left nampak belang sebenar. takat ni yang left group dan success jaypark je kot. semoga idol iols iaitu got7 mengikuti jejak langkah abang jaebeom mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 04:57 PM | Show all posts
sengaja tayang body begitu is such a turnoff. Nak tayang bukak je habis baju tu. tak payah nak bukak sikit2 tunjuk 6pax gtu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 04:35 PM | Show all posts
tang mana yang handsomenya... muka plastik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni kesian juga kalau baca cerita hidup dia. And rupanya dia x tinggi sgt kan? Gambar yg kontroversi ni yg dia baring menelungkup ke? Yg show off belakang badan dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list