Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4021
View
41
Reply

'Saya 'straight' lah!' - Fify Azmi

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 10:02 PM | Show all posts |Read mode
'Saya 'straight' lah!' - Fify Azmi


FIFY. FOTO IG fifyazmi

Kuala Lumpur: Gara-gara kerap melakonkan watak lasak dan tampil dengan gaya rambut pendek, pelakon Fify Azmi diganggu dengan mesej peribadi daripada golongan yang meminati kaum sejenis.

Fify berkata, ramai yang menganggap dia cenderung terhadap golongan sedemikian berdasarkan gaya dan penampilannya ketika berlakon.

"Ramai individu yang meminati kaum sejenis menghantar mesej peribadi di Instagram saya. Perkara ini berlaku sejak saya membintangi filem Wira sehinggalah beberapa drama yang memerlukan saya berambut pendek.

"Mereka ingat saya seperti mereka, tapi hakikatnya saya menyukai lelaki. Ramai yang beranggapan begitu tapi siapa yang mengenali tahu saya bukan seperti itu," katanya ketika ditemui di lokasi penggambaran drama bersiri Ratu Tenpin di sebuah pusat beli-belah terkemuka di Petaling Jaya, baru-baru ini.

Menurut Fify, dia menganggap gangguan yang diterima daripada individu yang meminati kaum sejenis sebagai sesuatu yang lucu.

"Saya tak marah atau menghina mereka sebaliknya saya anggap ia satu benda yang lucu. Walaupun mereka cuba mengganggu saya di mesej peribadi tapi saya tidak layan. Saya harap dengan penjelasan ini mereka sedar yang saya adalah 'straight'," katanya.


Sumber : https://www.hmetro.com.my
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Imej kepam rempit pprt.

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
suka laki jenis mana? laki..orang?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih tak caya watak dia pakai tudung labuh shirt muslimah dlm citer Amanat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:28 AM | Show all posts
Ni ada twin eh??
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan lupe..  

553.png

Ofkos la time tu ngaku dah ade pakwe khennnn....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal la sape ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Who are youssss.. berkerak sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:50 AM | Show all posts
tapi gambar tu nampak macam sheols hensem... macam mana iols boleh tertaste pulak tengok ya ampunnn...

terus terhenti iols sesambil makan combo dahsyat mamasabariah....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:03 AM | Show all posts
dia ni nampak macam dah obses dengan fitness
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:10 AM | Show all posts
Agak2 yang macam ini boleh membuka hati dik Kurex tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:55 AM | Show all posts
cute laa dia ni rambut pendek
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
gagahnya kau dik, dulu masa kecik cita2 nak jadi peti ais ek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:27 AM | Show all posts
tp kan, serius lah bun kat tgn sheols tu. dem, lengan impian iols. hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:38 AM | Show all posts
swateng1 replied at 7-4-2021 10:55 AM
cute laa dia ni rambut pendek

Dlm gmbr tu kucing uol ke? Tomei nya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-4-2021 11:30 PM
Jangan lupe..  



Jantan tu geli noks muka dia terlebih alter
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:48 PM | Show all posts

jangan cakap pompuan tu minah ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni adik sepupu ariel noah kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:52 PM | Show all posts
xpayah laaa nk jadi pengkid2 ni dek non oiyyy ...

bulan2 pun pepet tetap berdarah ...

kne tutuh dek lelaki pun mengandung jua akhirnya ...

muka dh comel lotey gitu ... sayang x digunakan sehabis baik ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: tapi gambar tu nampak macam sheols hensem... macam mana iols boleh tertaste pulak tengok ya ampunnn...terus terhenti iols sesambil makan combo dahsyat ...



Dudaaaa bila nk bg review kek lapis hr tu? Best ka dakkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list