Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4872
View
65
Reply

Menantuku Rupanya Anakku

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 10:55 AM | Show all posts |Read mode
Menantuku anakku. Kedengaran seperti sinetron, tetapi itulah yang berlaku apabila seorang wanita mendapati menantunya adalah anak kandungnya yang lama terpisah.




Kredit foto: Daily Star




Daily Star melaporkan, dia menyedari perkara itu ketika hadir majlis perkahwinan anaknya di Suzhou, wilayah Jiangsu pada 31 Mac dan menyedari tanda lahir pada tangan pengantin perempuan, serupa dengan tanda lahir pada anak perempuannya yang hilang.


Dia kemudian berjumpa dengan ibu bapa pengantin perempuan dan bertanyakan sama ada anak perempuan mereka merupakan anak angkat sejak lebih 20 tahun.


Pertanyaan tersebut ternyata mengejutkan kerana ia menjadi rahsia selama bertahun-tahun.


Justeru, pasangan itu mendedahkan bahawa mereka menemui seorang bayi perempuan di tepi jalan lebih 20 tahun lalu dan menjaganya sejak itu.


Pendedahan mengejutkan itu membuatkan pengantin perempuan menangis kerana selama ini dia mahu mengetahui tentang keluarga kandungnya.




Kredit foto: Daily Star




Malah, dia menyifatkan momen itu adalah lebih indah daripada hari perkahwinannya sendiri.


Bagaimanapun, terdapat plot twist di sebalik kejadian itu apabila perkahwinan diteruskan selepas pengantin lelaki pula didedahkan sebagai anak angkat.


Menurut laporan Oriental Daily, wanita berkenaan mengambil seorang budak lelaki sebagai anak angkat selepas berputus asa dalam pencarian anak perempuannya yang hilang.


Menantu perempuan pada mulanya bimbang mengenai perkahwinannya bersama saudara kandung lega selepas dimaklumkan mereka bukan adik-beradik kandung.


Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dramaaaaaaa

Sinetron Indon versi China tanah besar.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:01 AM | Show all posts
cerita panjang yg menyedihkan... endingnya juga dipenuhi tangisan tetapi disebabkan oleh kegembiraan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat plot twist dia..
Kalah drama indon
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:04 AM | Show all posts
mcm drama plak eh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh habis siapa yang buang anak dia kat tepi jalan? Dulu dulu memang depa takmau anak pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayyyooooo..sinetron sgt nihh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pulak yg berdebar2 baca.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakakaaa. Tercekik mee siam aku lps baca plot twist
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
twist betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
wah dahsyat nau nsib baik happy ending yeh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
aiyaa so speechless maaa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulilah happy ending
cite betul ke ni? drama sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh, double plot twist di situ.

Menantuku anakku dan pada masa yg sama anak lelaki angkat tu dah jadi Anakku menantuku.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:55 AM | Show all posts

akhirnya heppy ending
nasib baik
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Twist dan happy ending. Untung lah, dan2 yg laki pun anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:06 PM | Show all posts
korang tunggu tahun depan, slot Akasia / Samarinda TV3. penulis skrip dah start menulis skrip lepas baca berita ni. haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:08 PM | Show all posts
Siapa sangka akhirnya bertemu juga nasib endingnya happy2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni nak panggil cemana ni.... Anak perempuan ka atau anak lelaki yg jadi menentu nih?
Kalau nak diikutkan anak lelaki tu la yg jadi menentu kan?  Sbb anak pompuan tu anak kandung?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi plot twist bila jadi drama nanti... mak dia tu pun bukan ibu sebenar sebab masa lahir baby lelaki dah balik bukak bungkus tengok pompuan tu sebab hilang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list