Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3371
View
24
Reply

Anak Baru 8 Bulan, Peminat Dah Minta Fasha Sandha Beranak Lagi

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 10:26 AM | Show all posts |Read mode
Wajah comel anak kepada pasangan pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz iaitu Aisha Amaira sering mencuri tumpuan pengikut di laman sosial.


Keletah dan gelagat bayi berusia lapan bulan ini menjadi perhatian peminat hinggakan ada yang meminta Fasha melahirkan lebih ramai lagi anak-anak yang comel.


Menjawab komen seorang pengikut di Instagram miliknya, Fasha, 37, berkata dia masih belum terfikir untuk menambah cahaya mata dalam masa terdekat.




via mstar




Namun, pelakon filem Anak Mami Kembali ini tidak menolak jika dikurniakan rezeki itu dalam tempoh masa dua atau tiga tahun lagi.


"Alamak! InsyaAllah tapi belum (masa) lagi la sis... Aisha masih kecil. Kasihan dia. InsyaAllah lagi dua, tiga tahun," katanya.


Fasha membalas komen seorang pengikut yang memintanya menambah cahaya mata baharu dalam masa terdekat.




Foto: mstar




"Fasha tolong beranak lagi... baby comel sungguh," tulis peminat tersebut.


Aisha Amaira Mohd Aidil dilahirkan pada 7 Ogos tahun lalu.




Foto: IG




Fasha atau nama sebenar Nur Fasha Sandha Hassan mendirikan rumah tangga dengan Aidil Aziz, 33, pada Mac 2019 dan ia merupakan perkahwinan kali kedua buatnya.


Menerusi perkahwinan pertama, Fasha mempunyai dua cahaya mata iaitu Putra Rayfal Ramli, 7, dan Putri Raysha Jemyma yang kini berusia lima tahun. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dgn Aidil mmg comel cute tpi Fasha makin kepam makin gems dah sopa mcm mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Beranak jer tahun dpn. Mcm sari yanti. Kalau umur early 30s tu takpe jgk nk tangguh2.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg comel aisha...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul, anak dia mmg comel. Elok baka fasha aidil ni.
Fasha pun makin kurus, makin lawa
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:17 AM | Show all posts
comelll baby fasha ...fasha pon cantikkk sangattt
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujurnya baby ni comel sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:57 PM | Show all posts
comei sungguh aisha amaira nih...
gebooooo...
fasha pun dah slim dah tgk latest pic..
tidak nampak berisi mcm mamasanda dah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel.. tp byk ikut ayah kan.. org ckap kalau camtu sejuk kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:17 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 6-4-2021 02:58 PM
Comel.. tp byk ikut ayah kan.. org ckap kalau camtu sejuk kan..

Nak tahu sejuk ke tak kena tunggu dah besar... ramai je yg muka ikut ayah lari dari rumah ikut boboy.. hahaha

tapi anak dia yg ni mmg comel...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:27 PM | Show all posts
harap lepas ni fasha tak payah dh la sorok tanda lahir si rayfal tu..rengsa tgk rambut bdk tu fesyen gitu semata2 nak tutup tanda di dahi
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Comeynya anak fasha. geram tgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:11 PM | Show all posts
Comey budak Aisha ni. Mak lawa bapak hensem, anak auto comey.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 05:19 PM | Show all posts
bagus dia ni, ada anak comey tapi tak show off sgt. tak gigih pun nak buat ig anak..share pn kdg kdg je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara anak artis yg mmg lawa...anak cik ta dan anak fasha ni....lawa sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
comelnya aisha
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel yg bongsu ni, tgk la apak dia juga.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
seriuslh jemyma 5 thn?.. bkn sbye ank cheta ke?.. 7 thn.. aku duk ingt sebb ank aku pon sebatch dgn dorang.. hri bersalin pon tak jauh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aisha ni memang comel geboo sungguh, mata hidung mulut semua perfect, mcm anak patung. Tapi utk peminat yg suruh fasha beranak lagi sbb anak comel, kena hadam ya.. anak pertama comel, tak semestinya yg lain2 pun akan comel jugak ya. Tengok adik beradik fasha sudah, fasha sorang je yg lawoo.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg comel ank dia
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list