Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2412
View
29
Reply

[Tempatan] Never ending. Lagi dan lagi kes cincin terlekat pada kemaluan. Terpaksa call bomba

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-4-2021 12:33 AM | Show all posts |Read mode
Seksa cincin tersekat di kemaluan
Norzamira Che Noh


Shah Alam: Lelaki warga Indonesia menahan kesakitan kira-kira 24 jam apabila cincin tersekat pada kemaluannya.

Lelaki yang berusia 21 tahun itu kemudian ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang untuk mendapatkan bantuan.

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor, Norazam Khamis berkata, pihaknya menerima panggilan daripada bilik prosedur HTAR jam 6.07 petang dan sepasukan pegawai dan anggota Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Andalas bergegas ke hospital itu.

"Anggota melakukan kerja memotong cincin berkenaan menggunakan peralatan khas dan ia selesai dalam tempoh 20 minit," katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata, difahamkan cincin berkenaan tersekat sejak petang semalam dan kemaluan lelaki itu sudah membengkak.

Dalam perkembangan lain, seorang pegawai bomba dimasukkan ke Hospital Serdang pada jam 7.27 malam selepas mengalami muntah-muntah dipercayai akibat terhidu gas beracun.

Muhammad Zaikunor Afendi Muhammad Nordin dipercayai terhidu gas beracun ketika menghadiri operasi pemadaman kebakaran kilang di Taman Industri Puchong petang tadi.

Difahamkan, beliau kini mendapatkan rawatan di zon merah hospital berkenaan.

Disiarkan pada: April 5, 2021 @ 10:58pm

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-4-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ada 2 citer yg berlainan kan? i ingtkn bomba tu keracunan masa operasi slmtkn mangsa cincin

cincin tu utk apa sbnrnya? selalu jgk baca kes mcmni tp i mls nk gugel la psl cincin tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cincin utk memantapkan lermainan batin
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tertanya tanya kenapa cincin tu masuk ke anu boleh..camne tersekat pulak tak boleh keluar..maaf soalan memang bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga anggota bomba tu pulih..

Indon tu pulak.. hmm menghabiskan duit pembayar cukai je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cocoais replied at 6-4-2021 02:45 AM
Iols tertanya tanya kenapa cincin tu masuk ke anu boleh..camne tersekat pulak tak boleh keluar..maaf ...


Bila pembuluh darah mengembang,cincin yang kecik tu dah xmuat utk tarik keluar..

Nk turunkan adik dh xlepas la sbb mmg fungsi cincin tu nk bg 'tahan lama'

Hamek kaw.. 24jam ko ber'tahan'

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:09 AM | Show all posts
potong sekali punai dia bang bomba

esok2 buat lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai getah ikat plastik lauk pauk je lah dik kalau takat pensel 2B, tak payah berangan nak pakai cincin bagai.

Pakai je getah yang siap ada kesan2 kuah kari roti canai semua tu. Choiiii. Tak pepasal trauma iols dan bomba yang tolong tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh potong kulop boleh lah potong cincin. Ada yang buat daripada getah yang pergi pakai gelang besi kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 6-4-2021 12:37 AM
ada 2 citer yg berlainan kan? i ingtkn bomba tu keracunan masa operasi slmtkn mangsa cincin

...

Alamak... Tergelak iols kat office ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali jgn pakai cincin je..pakai sekali gelang, anting2, rantai kat kotey tu..lepas tu kau letak la thermostat utk capaian klimaks yg maksimum. Menyusahkan bomba jek..bangang
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi best kalu bertayam
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 09:38 AM | Show all posts
besar jari je anu yindon tu. kih kih kih
best sangat ke pakai cincin tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2021 11:22 AM | Show all posts
bila dh jadi mcm ni
malu pun dpt
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Potong je habis2..gila sex punya jantan, baru umur 21 thn.takde kerja lain menyusahkan bomba
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:27 AM | Show all posts
syukurlahhhh lelaki yindon, sbb lelaki Malaysia kan gentleman kata minah Korea. mana ada nak sarung2 cincin kat cik nek. kan kan kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham aku fungsi cincin tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-4-2021 03:58 AM
Bila pembuluh darah mengembang,cincin yang kecik tu dah xmuat utk tarik keluar..

Nk turunkan ...

Habis nak tunggu ke bentuk asal tak surut lah ni tu yang tersekat..paham saya..last2 kena panggil bomba lah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Centurion replied at 6-4-2021 08:31 AM
Lain kali jgn pakai cincin je..pakai sekali gelang, anting2, rantai kat kotey tu..lepas tu kau letak ...

Hahaha.. Bangle dgn pandora muat x nk selit skli bulih?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 6-4-2021 09:38 AM
besar jari je anu yindon tu. kih kih kih
best sangat ke pakai cincin tu?

Bukan lah. Memang nama benda tu 'Cock ring'. Tapi saiz konek. Try lah google.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list