Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3410
View
30
Reply

Wanita Beramai-Ramai Bogel Di Balkoni. Dah Kenapa Sis?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-4-2021 08:35 AM | Show all posts |Read mode
Sekumpulan wanita yang dirakam bertelanjang di balkoni sebuah penthouse di Dubai telah ditangkap.


Rakaman video aksi kumpulan itu tular di media sosial minggu ini.


Difahamkan, kejadian itu dirakam oleh seseorang dari bangunan bersebelahan.




Foto: Dailystar




Akhbar The National melaporkan kumpulan itu beraksi sedemikian kerana mengambil bahagian dalam satu 'cabaran' namun ia tidak mengulas lebih lanjut.


Mereka yang ditahan berdepan hukuman penjara hingga enam bulan dan denda sekitar 1,000 (RM5,722) kerana melanggar undang-undang berkaitan kesopanan awam di Emiriah Arab Bersatu (UAE).


Malah individu yang berkongsi video tersebut juga berkemungkinan akan menghadapi tindakan undang-undang.


Dalam satu kenyataan, Polis Dubai memberi amaran bahawa kelakuan sedemikian tidak dapat diterima dan tidak mencerminkan nilai serta etika masyarakat UAE. -CARI


Sumber: mStar/ Dailystar

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-4-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sandar la ramai2 kat tepi tu... Patah nanti tegolek semua jatuh macam kat mana tah aritu..  main tolak2 masa demo jatuh 2 3 org K.O.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:18 AM | Show all posts
sonok ler blok sebelah cuci mata
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian si video spreader pun kena denda
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:31 AM | Show all posts
ada shooting kot  tajuknya alam disebalik mata
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:01 AM | Show all posts
lebih kurang 5k je denda...kat Malaysia ni tak ikut sop je sampai 10k denda.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:24 AM | Show all posts
Ummah ereb ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:39 AM | Show all posts
Sajat salah sorang ke..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Molek kalo ada lastik..lastik kopek sekor2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa nak dapatkan vitamin d secara menyeluruh
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 5-4-2021 09:23 AM
Sian si video spreader pun kena denda

Mmg la..sapa suh share.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:24 PM | Show all posts
dah kenapa??
praktis dok kat masyhar
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Duhai...apam sekeping tu pun galak nak bagi tgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Video mana?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:37 PM | Show all posts

tak ada video berita ni hoax
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:58 PM | Show all posts
Kultus matahari kot ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:58 PM | Show all posts
Kultus matahari
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti mesti bau belacan dan ikan masin serta perfume DSV kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 05:03 PM | Show all posts
kakakOmes replied at 5-4-2021 09:23 AM
Sian si video spreader pun kena denda

sebab spread using wrong channel...  cuba bagi terus kat polis, tak kena rasanya...  dubai ni nampak je wild wild west tapi tak...  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya notice orang "betina" ni cukup suka menunjukkan asset yg tak seberapa nak cantik tu. Kalau pakai baju tak cukup kain  Gatal bijik ke hape?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list