CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3895|Reply: 21

Siti Tegur Sitizoners Dan Penyamar Jangan Bandingkan Caranya Bekerja

  [Copy link]
Post time 5-4-2021 06:53 AM | Show all posts |Read mode
Teguran terhadap Datuk Seri Siti Nurhaliza khususnya berkaitan dan imej serta beberapa keputusan membabitkan perniagaannya bukanlah sesuatu yang baharu.


Paling kerap menerima teguran ramai termasuk ahli kelab peminatnya iaitu Sitizoners ialah berkaitan penampilan Siti ketika menghadiri majlis-majlis tertentu.




Kredit foto: IG Siti




Selain isu pakaian, rekaan kulit album Siti berjudul ManifestaSITI2020 turut dikritik ramai.


Menurut mereka, kulit album tersebut kelihatan tidak bersesuaian dengan status Siti malah ada di antaranya turut menyamakan rekaan kulit album ManifestaSITI2020 seperti kulit wajah hadapan majalah hartanah.


Mengulas lanjut mengenai isu kritikan terhadap hasil kerjanya, isteri kepada usahawan Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa ini meminta peminatnya agar jangan mudah untuk memperlekehkan hasil usaha mana-mana pihak dalam pasukannya.




Kredit foto: Twitter




"Alhamdulillah kerana team SNP (Siti Nurhaliza Production), saya bertahan sampai sekarang dengan cara dan strategi yang kami buat. Begitu juga dengan produk saya.


"Jadi, saya harap jangan mudah menjatuhkan dan memperlekehkan kerja-kerja insan yang dah bertungkus-lumus menjaga reputasi dan kerja-kerja saya," katanya.




Kredit foto: IG Siti




Selain itu Siti turut menambah, dia merupakan orang terakhir yang akan membuat setiap keputusan bagi setiap produk dan hasil kerja seninya.


"Keputusan akhir semua di tangan saya dalam setiap kerja yang dibuat. Terima kasih bagi yang sentiasa memahami.


"Yang baik daripada Allah, yang buruk daripada kita sendiri. Siti Nurhaliza tulis sendiri ni!" katanya.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2021 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermn. CT baca porem tak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade penyamar ?
Aku ingat lopa je ade peminat fake ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 5-4-2021 07:03 AM
Ermn. CT baca porem tak?

Kalau dia baca mau pengsan tengok cercaan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku minat lagu je..tak jadik hal la dengan penampilan..
Jangan acah2 penunggang agama sudah
Sat purdah,sat niqab
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:00 AM | Show all posts
weksss....senduk buat muka...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba la terima teguran tu. Org lain boleh imej lawa lawa dia ada duit kn mampu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 5-4-2021 07:03 AM
Ermn. CT baca porem tak?

of course dia baca.. kalo bkn dia pun kak rozi or ctea fairuz..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahha mek iti baca porom kaahhh??siti tulis sendiri ni..kuikuikui
Bertabahlah mek iti..tak semua suka kita dan tak semua benci kita.. sabarrrr byk2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:04 AM | Show all posts
Cekla replied at 5-4-2021 07:48 AM
Aku minat lagu je..tak jadik hal la dengan penampilan..
Jangan acah2 penunggang agama sudah
Sat pu ...

lepas tu gunakan alasan urusan berniaga tp honeymoon...

niat tidak menghalalkan cara woooiiiii....
suami PU pun tak boleh nak buat apa2...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:39 AM | Show all posts
Oh, semua keputusan akhir di tangan dia jadi jangan salahkan team dia la lepas ni kalau pakai baju hauk. Salahkan tuan punya badan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:42 AM | Show all posts
Tapi honestly speaking, Sitizoners ni antara fanclub yang nampak sangat bila tegur tu sebab mereka care. Bukan nak kritik melulu.

Aku tak suka the idea of fanclub tapi Sitizoners ni nampak la ikhlas & setia  minat DCT.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:36 AM | Show all posts
adakah sangdewi nak letak jawatan lalu tokti memujuk sheols semula?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 je la tokti..  Tokti ni bila nk beranak ni.. Besau naw perut dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti kalau baca forum terbaca pulak laharan hanna Montana tak tau la cmana kan.  Mau beranak masa tu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 5-4-2021 10:39 AM
Oh, semua keputusan akhir di tangan dia jadi jangan salahkan team dia la lepas ni kalau pakai baju h ...

Tapi adakah team SNP tidak mempengaruhi keputusan tokti ken? Pastila ade influence jugak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2021 11:44 AM | Show all posts
bile bos sendiri x sedar kelemahan teamnya... mmg sama2 la karam....
siti berjaya sbb peminat fanatik kot.. klu peminat da boring...mmg babai la
lagi satu peminat dia makin tua... klu dia x recruit peminat muda.. pun babai
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 5-4-2021 10:04 AM
lepas tu gunakan alasan urusan berniaga tp honeymoon...

niat tidak menghalalkan cara woooiiiii. ...

Hahaha.

Kan..sengal
Buat terang2..nak setel senyap2..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:17 PM | Show all posts
"penyamar" pulok
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang baik - sitizoners
Yang tak baik - penyamar

Kikiki
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.094002 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list