Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2139
View
25
Reply

Kenali bentuk mata anda! Ada 6 bentuk mata yg boleh anda kenali

[Copy link]

Author: ledigugu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ledigugu at 4-4-2021 10:10 PM

Jom duduk depan cermin / ambik cermin and belek2 mata kita. Tengok jenis bentuk mata kita yg mana satu, pastu barulah kita boleh try mekap mata yg sesuai dgn jenis bentuk mata. Barulah nampak mekap berseri2 gittuuu

Boleh check mcm mana bentuk mata korg kat sini
www.byrdie.com/eye-shapes-5080175
eye_shapes_reference_by_inokithefox_dcloamj-fullview.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol hooded eyes. Payah nak pakai eyeliner, lama2 jadi eyeliner gothic . Wahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh..mata sy upturned eyes..nice to know..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy almond eyes..

Saya x boleh pakai eyeliner. Mata sensitif.
Kalau pakai mesti gatal2 n berair.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Round eyes...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak tau jenis mana tapi rasa almond eyes
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Downturned eyess lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 4-4-2021 11:50 PM
Sy almond eyes..

Saya x boleh pakai eyeliner. Mata sensitif.

Sama lah kiterr...i taktau camne orang boleh pakai eyeliner sebab bila i try dekat waterline tu mmg terkelip kelip mata terus and sakit
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Almond Eye
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
iols mata almond.. iols mmg selalu heavy makeup lg2 part eyeshadow tapi x reti mekapkan org lain sebab features masing2 berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Almond eye kot.. meols tibai je mekap cmne pon asal npk helok dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 5-4-2021 12:15 AM
Sama lah kiterr...i taktau camne orang boleh pakai eyeliner sebab bila i try dekat waterline tu mm ...

Sama sis, saya pun tak boleh pakai kat waterline. Pedih satu pastu jatuh, mata jadi comot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 5-4-2021 12:15 AM
Sama lah kiterr...i taktau camne orang boleh pakai eyeliner sebab bila i try dekat waterline tu mm ...

Sama sis, saya pun tak boleh pakai kat waterline. Pedih satu pastu jatuh, mata jadi comot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 5-4-2021 12:54 AM
iols mata almond.. iols mmg selalu heavy makeup lg2 part eyeshadow tapi x reti mekapkan org lain seb ...

Sama jugak tak reti mekapkan org. Kalau org tu mmg rela hati tadah je takpe. Ni kalau ada expect pape terus takleh buat hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa almond eye kot..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
upturned eyes... tak pakai mekap mata
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ledigugu replied at 5-4-2021 07:48 AM
Sama sis, saya pun tak boleh pakai kat waterline. Pedih satu pastu jatuh, mata jadi comot

Wahhh ramai geng rupenye takleh pakai eyeliner kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Hooded eye.
Sejak pkai glasses grame tebal dah kurang level gigih nak bermakeup mata
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Almond eye kot.. teringat dulu masa keje. One of chinese trainee lelaki ckp kat i, perempuan melayu cantik2 sbb double eyelid.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols monolid eye.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list