CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Doakan Kami Dikurniakan Cahaya Mata Dalam Masa Terdekat" - Ernie

  [Copy link]
Post time 4-4-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Not a fan.tpi comel je tgok budak dua org ni....sesuai..till jannah insyaAllah...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2021 02:18 PM | Show all posts
tahniahhh  kaknini&bangmel..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I lap u,pakngah anuarattitude, suara always superb !
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aaminn..semoga makbul...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
X merancang x menyekat maksudnya erni xmakan pil perancang manakala syamel xpulak pakai kondom dn mereka juga xcabot konek pancot luar.
Gitu retis bagitau dgn detail perihal seks mereka. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-4-2021 12:13 PM
Nk tny.. Tokti mmg nyanyi impromptu ke masa majlis dorg ni?

Kalau gitu.. Mmg dorg ni special di  ...

iols ghaser tokti memang sukakan erni kerana bakat nyanyian erni. Dia pernah jemput erni dn syamel nyanyi kat rumah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
aamiinnn.. moga dimurahkan rezeki utk pasangan ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat2 dapat baby. Amin.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2021 03:40 PM | Show all posts
Normabaru replied at 4-4-2021 01:13 PM
Nk tny.. Tokti mmg nyanyi impromptu ke masa majlis dorg ni?

Kalau gitu.. Mmg dorg ni special di  ...

couple ni antara ramai artis suka..scha awal pn dtg wed depa smlm.

kalau tgk kt ig pun mmg kalau erni syamel post gambar, mmg ramai artis komen..erni syamel ni jenis mesra dan humble dgn semua org kot..aku suka tgk diorg ni. chill je bersanding smlm pun mcm event mkn mkn potluck sbb pengantin pusing semua meja jumpa lyn tetamu..


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 4-4-2021 03:40 PM
couple ni antara ramai artis suka..scha awal pn dtg wed depa smlm.

kalau tgk kt ig pun mmg kala ...


All happy2 muka ada sunyummm manieh lettingggg ja.. Ni barulah namanya meraikan pengantin ala raja sehari.. And all guests gave undivided attention to the newly wed couple. Heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhh comel
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 4-4-2021 12:28 PM
Awal ke aku masuk??

Muka dia yg pakai gaun tu iras ziana zain

Aah mmg sebijik..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-4-2021 03:31 PM
iols ghaser tokti memang sukakan erni kerana bakat nyanyian erni. Dia pernah jemput erni dn syamel ...

Oyeke.. Tp she mmg bagus pon. Cikgu vokal la katakan.  Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kapel yg ni iols doakan..yang melangkawi batas ru boleh blah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat dapat cahaya mata.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aaamiin.. Semoga cepat dikurniakan zuriat..

Muka dorang ada iras...{:hooray
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cool je tak perlu over. Sikit masa lagi mesti retis terpaling pun buat majlis. Kau tunggu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:17 PM | Show all posts
CT nyanyi impromtu pun...dah sarat sangat mengandong pun sedappp


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:20 PM | Show all posts
maksudnya erni nak kasitau yang dia dgn syamel pulun lah eh setiap malam gituhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-4-2021 05:25 AM
Wow... Mantoppplaaaa.. Beruntung kak ninie dpt syamel. Nmpk sgt syg dia tu.. And yes! Dorg xde pla ...


Dia masih lagi dgn h2O ke? Otai ameno tau kisah dorg ni. Sbb tu Ade sorg otai ameno ckp kt live dia.. "ameno nk angkat dia jd Pm dgn alasan dia bersih. Kamu tahu kh dia pun semburit".. Brdekah2 erul ngan bini bantai gelak.. Mmg power btul otai tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.993447 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list