CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Dah Kenapa Pasang Diffuser Di Kafe? Pakai Plug Sampai Orang Lain Tak Dapat Guna

  [Copy link]
Post time 8-4-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-4-2021 07:57 PM
Ai pernah guna EO n diffuser..bkn brand YL tp brand lain .mahal jgk laa..nk guna konon2 org ckp le ...

I feel you. Makin sumbat telinga. Org kata nk kasi pulih sistem. Dah berbulan gak sama jer.

Yg pasang diffuser kat public macam ni Bodoh sebab tak fikir org lain. Buatnya ada org lain yg alegik teruk. Tak memasal sesak nafas disebabkan foreign particles int the air
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 8-4-2021 11:37 PM
I feel you. Makin sumbat telinga. Org kata nk kasi pulih sistem. Dah berbulan gak sama jer.

Yg  ...

Ye sis..sejak drpd tu,ai smpan dah diffuser tu n eo tu ai guna mcm minyak biasa walaupun xde efek sgt pn..sbb dah beli mahal2 kan..kdg2 rasa sesak nafas ai stop guna eo tu..tp lps pindah rumah,ai tuang eo tu kt tmpt ai tgk ada semut..hehehe..kdg2 jd pengganti perfume sbb dia ada bau rose gitu..

Till now mmg dah xbeli lah.. diffuser pn duk dlm box je...xsanggup dh tiba2 sesak nafas gara2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 08:41 AM
Aku pakai diffuser YL ni... EO pun dari EO.... kenapa aku rasa x berkesan pun kat aku.... so nak ...

Mat, i dl gune gak yl ni. Since 2015 ke 2016. Tp skrg i dh xbeli yl punye. I beli dr US. Murah kualiti pun same. Ade byk je brand yg setanding yl ni. Yl ni mahal sbb MLM. U boleh try plant therapy atau eden garden. Mcm PT tu diaorg slalu ajar safe uses of eo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-4-2021 11:14 AM
Ya, yl
Seller yl cakap diffuser yl tak boleh dgn eo brand lain.

Yela tu..mmg la dia ckp gtu sbb dia tkut uols beli eo lain. Tak beli dgn dia dh  Iols gune eo brand lain hokey je ha...nk msk 6 thn dh diffuser i tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsdean replied at 9-4-2021 04:01 PM
Yela tu..mmg la dia ckp gtu sbb dia tkut uols beli eo lain. Tak beli dgn dia dh  Iols gune eo bran ...

Molek la gitu, boleh la iols beli brand lain. Sesak nafas, sesak poket yl ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 12:33 PM | Show all posts
nazzse replied at 10-4-2021 07:21 AM
Molek la gitu, boleh la iols beli brand lain. Sesak nafas, sesak poket yl ni.

hahaha...sggh...sesak poket tu ye. ade group kt fb utk non MLM eo user. group tu byk discuss psl eo yg bukan from MLM company. boleh la join. sbb tu malaysian punye group. klau uols nak..pt tepi i bg link

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2021 10:25 PM | Show all posts
ryumaira replied at 4-4-2021 01:37 PM
Aku guna n jual..start guna dku br jual..sb guna utk ank oku..n serasi alhmdulillah..jual pun hrga ...

chuols pm iols..iols nk try pkai utk ank iols..susah betul nk tdo mlm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 02:44 AM | Show all posts
gigih bawa diffuser ke kedai...
yg amik gambar ni, ada ngadu kt tokey kedai tak sebelum viralkan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2021 08:23 AM | Show all posts
fezy replied at 4-4-2021 11:33 PM
kain kak nor memula aku pk overclaim jugak.
tapi yg windows best gila. sbb ko lap pki kain kak no ...

ya.. iols pun suka yg windows je. yg lain over-claim lah. iols suka gila lap tingkap sekarang. dah la rumah jenis skrg semua banyak window. berkilat okehs. dulu salu lap dengan suratkhabar. skrg tak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:39 PM | Show all posts
bagi aku selain dari udara yang tuhan bagi  ni adalah bahan kimia yang dok sedut masuk paru2
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 09:12 AM | Show all posts
x tumpah ke bawak merata?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku beli kt shopee yg diluted campoq siap2 tu..boleh la kut. Xmampu nak beli set. Rasa x perlu lah. Tp utk anak sesema n batuk aku akan try kut. Ritu kwn aku calit kt muka rasa best lak.
Dia kata bau mana yg ampa x tahan bau tu la sebenaqnya yg body ampa perlukan..ya mehh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:23 PM | Show all posts
Edited by smurfetz at 15-4-2021 01:24 PM
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

iols suka sgt dgn EO ni, dah berpuluh tahun pakai, tapi tak mampu la YL semua ni
YL & Doterra ni kan MLM, byk la stages kena kasi commission kat ntah berapa puluh leader diaorg, tu la harga kayangan sangat, pada tak hal EO tu sendiri tak la semahal tu.
kalo nak try yg bukan MLM try plant theraphy, kat farmasi & shopee pun ada jual
murah la compare dgn MLM punya

iols pun ada je diffuser YL, elok aje kalo letak EO bukan YL pun, janji ori EO, kalo tak ori tu yg maybe tersumbat bagai diffuser tu sebab ada campuran bendasing
nak tahu EO ori tu yg susah sikit.. so far brand Plant theraphy insya Allah ori
Iols pun ada gak beli yg EO yg claim therauputic grade, which is murah sikit kat shopee
untuk wangi2 kan bilik.. anak2 suka difuse
yg mahal tu iols simpan untuk guna bila perlu eg. sakit pala, selsema/ demam etc
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:26 PM | Show all posts
mrsdean replied at 10-4-2021 12:33 PM
hahaha...sggh...sesak poket tu ye. ade group kt fb utk non MLM eo user. group tu byk discuss psl e ...

naakkkk
pm tepi pls
tqvm in advance
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 02:56 AM | Show all posts
I found your this post while searching for some related information on blog search...Its a good post..keep posting and update the information.sex toys  https://holyfour.com/back-to-dating-life-after-getting-vaccinated/


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:40 PM | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

I tell you, beli Ambi Pur pun cukup dah. Lagipun benda ni pseudoscience saja.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 12:12 PM | Show all posts
Sangkar_Emas7 replied at 7-4-2021 09:44 AM
kalau flu, u pakai apa. peppermint je ke. Ke....ade suggestion lain.

Anak i dah selesema since ...

sis klu flu pakai r.c.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 12:22 PM | Show all posts
I guna n jual. Start guna YL sb sinus teruk. .dh survey byk diffuser, at last i choose yl.

Alhamdulillah sinus i dh sgt kurang skg. Bagi i yl bkn saje utk wangi tetapi utk wellness gak
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 pelik betul perangai sekor-sekor ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Suhaimi Saad mesti setuju dgn Prof ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:31 AM GMT+8 , Processed in 0.113464 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list