CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Dah Kenapa Pasang Diffuser Di Kafe? Pakai Plug Sampai Orang Lain Tak Dapat Guna

  [Copy link]
Post time 5-4-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-4-2021 11:14 AM
Ya, yl
Seller yl cakap diffuser yl tak boleh dgn eo brand lain.

Yang bener nihhhh... i ols guna gak dengan EO yg lain... hahahahaha adakah penyebab diffuser YL i ols itu enggak funtion lagi.. adehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:44 AM | Show all posts
nak tayang mende tah....hahahahahaha batak ayam giler nak tunjuk org dia pakai diffuser....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 03:40 AM
Yang bener nihhhh... i ols guna gak dengan EO yg lain... hahahahaha adakah penyebab diffuser YL i  ...

Ya, tu tak beli eo lain..

Uols cuci tak diffuser tu? Kurang2 sekali tiap 2 minggu kena cuci. Buang sisa2 semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 08:44 AM
Ini manusia selfish!!!! Heran la sel2 otak dia mcm ni... x de langsung ke dlm ruang otak dia memik ...

Xboleh kan?rasanya pekerja situ boleh tegur dia utk keep the diffuser away..n y amek pic ni pn boleh je ngadu kt staf kafe tu kalau dia nk guna plug..kalau ai,terdesak sgt nak guna plug,mmg ai dah bgtaw awal2 daa
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada beli 2 set bigger almost 2k kat Aeon 4 yrs ago
Satu utk aku satu utk mak aku
Mak aku kata sesak nafas pakai bendalah ni heheh
Last2 aku bg 1 set kat org

Apakehalnya berangkut asap2 ni ke tempat public
Suka sangat buat kerja ganggu org lain
Ingat bau yg kome suka tu, org lain pun suka ke hape
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:41 PM | Show all posts
tak rasa membazir ke yang beli young living tu
sekarang ni rasanya young living ni org pakai sebab nak menunjuk2
tak paham aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-4-2021 11:54 AM
Ya, tu tak beli eo lain..

Uols cuci tak diffuser tu? Kurang2 sekali tiap 2 minggu kena cuci. Bu ...

Cuci... tp mcm dh malas nak diffuse.. mahal eo YL ni... jenuh jugak nak maintain..ingatkan boleh guna eo eo lain....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum hype pasal diffuser ni, iols adalah belajar sikit2 pasal aromatherapy. Kalau ikut yg belajar tu, kita hirup udara yg ada aromatherapy tu tak lebih 20 minit je.

Pastu iols pelik sejak berdentum2 dlm macam2 WA grup la, IG lah macam org guna diffuser ni berjam2, malah sampai bawa tidur?

Iols confused. Tapi rumusannya overclaim semua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 06:05 PM | Show all posts
eo mahal boleh beli, nak pakai internet kena pi cafe.. hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tokey kedai x tegur pulak ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:44 AM | Show all posts
ryumaira replied at 4-4-2021 01:37 PM
Aku guna n jual..start guna dku br jual..sb guna utk ank oku..n serasi alhmdulillah..jual pun hrga ...

kalau flu, u pakai apa. peppermint je ke. Ke....ade suggestion lain.

Anak i dah selesema since Sunday daaa...skrg dok jangkit dkt adik dia dgn i.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:17 PM | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

EO ni aku guna utk terapi je untuk relax macam dalam spa gitu. sakit pening tetap pergi klinik makan ubat tak telan EO. kalau nak tidur diffuse best la tenang dan ada mood romantik gittew. tapi aku tak la pi bawak diffuser ke office sebab tak semua orang suka bau EO ni. Aku guna YL juga. macam biasa bila MLM ni mestilah overclaim hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap angkut diffuser pergi kedai
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 06:23 PM | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 08:48 AM
Aku ada tgk kwn aku punya IG... dia jual eo YL ni lah..antara ayat caption dia.. "EO ni bukan tren ...

Jikalau begitu eloklah sahabat adik itu menjual kepada penghuni penjara atau hospital mental... terus elok buat  semua penghuni

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:20 PM | Show all posts
dulu kerja pegawai kesihatan bagian sembur nyamuk aedes kah?..kah kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
fezy replied at 4-4-2021 11:33 PM
kain kak nor memula aku pk overclaim jugak.
tapi yg windows best gila. sbb ko lap pki kain kak no ...

Norwex ni kain dia bg i overclaim tp liquid product dia best mcm stain remover bathroom cleaner smua tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
cikmi replied at 4-4-2021 11:50 PM
aku ada beli gak enviro tu sbb saja nk test.
bagi aku overclaim...sbb aku try guna kain tu, basa ...

Enviro tu rsa sja je buat mcmtu sbb nk suruh beli cleaning paste tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:35 AM | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

beli kat shopeee hahahaha... beli brand doterra murah sikit dari YL. sm je  fungsi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:37 AM | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 08:41 AM
Aku pakai diffuser YL ni... EO pun dari EO.... kenapa aku rasa x berkesan pun kat aku.... so nak ...

beli dari shopee sissss... doterra.
alhamdulillah ok je..
EO YL mahal juga rege kayangan so beli dari shopee kadng murah lagi,
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 04:47 PM | Show all posts
gigihnye lahai mengangkut..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.081042 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list