CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Dah Kenapa Pasang Diffuser Di Kafe? Pakai Plug Sampai Orang Lain Tak Dapat Guna

  [Copy link]
Post time 4-4-2021 11:43 PM | Show all posts
over ni... kena pikir, tak semua org blh hadap bau2 tu.

aku pun guna gak EO ni, tp utk kegunaan sendiri dan anak2 je.
menjadi ke tak....bg aku satu usaha mcm kita guna minyak angin cap kapak utk sakit kepala ke, minyak urut kalau rs  sengal2 badan ke..gitu la bg aku
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:50 PM | Show all posts
fezy replied at 4-4-2021 11:33 PM
kain kak nor memula aku pk overclaim jugak.
tapi yg windows best gila. sbb ko lap pki kain kak no ...

aku ada beli gak enviro tu sbb saja nk test.
bagi aku overclaim...sbb aku try guna kain tu, basahkan and try lap contengan anak2 kt cabinet, aduhai, lenguh tgn aku nk menyental. Aku try guna kain murahan, basahkan, calitkan sikit air cif, senang hati, laju je aku lap, hilang semua contengan tu. So aku stick pada kain murahan, senang nk basuh, nk lenjan mcmn pun..
Betul la kot mcm certain ckp, mn blh guna air je, kena guna sabun dia gak br hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila peghak. Keluar dari lembah mana laki bini ni. Memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:25 AM | Show all posts
sengal ke apa ni.mengade2 nya lah ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 04:14 AM | Show all posts
Selfishnya.. Ada je org x suka sesetgh bau diffuser ni. Public space jgn lah buat mcm rumah ko. Ni bkn apa sejenis batak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Marketing ni. Sejak PKP 2.0 ni aku perasan ramai yang start jual EO YL selain norweks tepu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:31 AM | Show all posts
pelik nya
kenapa bwak jln sana sini, guna kat rumah je la
nak menunjuk ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 5-4-2021 08:52 AM
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...


Aku pakai diffuser YL ni... EO pun dari EO.... kenapa aku rasa x berkesan pun kat aku.... so nak tau gak sape2.yg pakai... betol2 berkesan ke.. or korang terpaksa kata berkesan sbb dah beli mahal... n klu ada eo yg.lbh murah tlg suggest gak... aku x nak beli lagi eo YL..sbb mahal.. n klu x berkesan rasa rugi lah hai...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 5-4-2021 08:48 AM
Artemesiaa replied at 4-4-2021 11:10 AM
Pasang kat rumah je ler kalau nak ber diffuser bagai kan lebih selesa dan tak menyusahkan orang lain


Actually ada yg jenis chargeable .. and eo x semua org suka bau dia ..

Over nak mampus .. bawak diffuser g cafe .. macam la penyakit tu boleh baik klu angkut diffuser ke hulu ke hilir
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-4-2021 07:53 PM
Ai nk tny,kalau masuk cafe mcm ni,boleh ke sesuka hati perut limpa hati bukak diffuser?kalau ada y a ...

Ini manusia selfish!!!! Heran la sel2 otak dia mcm ni... x de langsung ke dlm ruang otak dia memikirkan psl org lain dlm kedai tu..harap EO dia tu x bau mcm gaharu cina la... or bau2 yg boleh buat org pening... ke dia tgh buat live jual diffuser dia? Nk live kat rumah... rumah bersepah.. harap ada diffuser je.. tp rumah sepah kiri kanan depan belakang..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

Iols beli hari tu masa promo burung hantu.. sajer nak try ...

Sbb rumah ni byk pulak semut ..
So iols diffuse lavender + lemon..
Lepas 2-3 diffuse mmg semut jatuh bertabur dlm rumah macam kita spray ..

Binatang x suka bau eo ...
Iols mmh pakai utk wangikan rumah je ...

Pernah pakai utk tido ...
Mmg terbabs sampai ke pagi tidonya ..

Taoi x nak bergantung sgt .. so x diffuse hari2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:47 AM | Show all posts
Buat line panas lah minah tu..jilake


BTW,family wa pakai EO YL ni ok je..tp betullah ada yg tak ada perubahan jugak..so kena try dulu sampel EO dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
shy79 replied at 4-4-2021 09:30 PM
haha siap ada cult ye..eo sana eo sini yg untung si pengasas tu jgk

Aku ada tgk kwn aku punya IG... dia jual eo YL ni lah..antara ayat caption dia.. "EO ni bukan trend dah skrg...tp satu keperluan..utk body..mental dan emosi " KEPERLUAN okay!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 4-4-2021 10:53 PM
Eo yg burn guna lilin tu ke yang diffuser lg elok? Kadang2 tgk ada org letak eo dalam humidifier sbb ...

Apa beza diffuser n humidifier?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 08:41 AM
Aku pakai diffuser YL ni... EO pun dari EO.... kenapa aku rasa x berkesan pun kat aku.... so nak t ...


Kena ambik kombinasi yg betul ...
Klu main diffuse ikut bau fav mmg x jadi apa la... Setakat bau utk kasi rumah wangi je ...

Iols jaramg2 pakai .. tapi mmg berkesan la
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis bangang apa ni?

Buatnya ada yg allergic kat kafe tu kena allergy attack ke anaplylaxis smpai sesak nafas yg tahap boleh kiok. Menjawab la engko.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
i ada beli eo stress away...deme tnye hilang x stress...
stress away ni just nak keep
me focus je...stress tetap ada

taruk kat mask
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 12:41 AM
Aku pakai diffuser YL ni... EO pun dari EO.... kenapa aku rasa x berkesan pun kat aku.... so nak ...

Ikut badan gak terima ke tak. Kena kt frekunsi benda ntah pejualYL ni bagutahu. Klu frekensi tinggi kena pakai eo ekin, turun frekuensi baru try balik eo frekuensi rendah tu.

Aku baru beli eo ginger, busuk gila, loya terus. Inform kwn aku, dia bagitahu aku ada masalah believing (iman lemah)..Pulak dahh

Aku diffuse klu ada masalah je. Tak boleh tido, stress, wangikan rumah. Tapi tak diffuse hari2 pun, rasa leceh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-4-2021 11:05 AM
Ikut badan gak terima ke tak. Kena kt frekunsi benda ntah pejualYL ni bagutahu. Klu frekensi tingg ...

Ginger YL jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 5-4-2021 03:09 AM
Ginger YL jugak ke?

Ya, yl
Seller yl cakap diffuser yl tak boleh dgn eo brand lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 04:04 PM GMT+8 , Processed in 0.093506 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list