CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Azza

Dah Kenapa Pasang Diffuser Di Kafe? Pakai Plug Sampai Orang Lain Tak Dapat Guna

  [Copy link]
Post time 4-4-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli mahal2 harus la tayang
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku guna & jual YL products. To me mmg too much guna diffuser at public area. Even ko nak berdemo or jual diffuser, u could have done it at ur own home or pi la umah potential customer. YL tak pnh ajar distributors buat keje bodoh camni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin baru balik dari beli benda alah tu.poyokan diri pakai kat kedai tuu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
klu letak diffuser kt rumah org tk tau plak dia ada diffuser.mahal beli tu wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me: Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek? Nak beli tapi ragu2 kut2 benda ni overclaimed or ov ...


Tak perlu buang duit.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai nk tny,kalau masuk cafe mcm ni,boleh ke sesuka hati perut limpa hati bukak diffuser?kalau ada y allergik bau tu mcm mana?n gigih pulak bukak diffuser?nak acah2 rare ke apa?manusia bila ada akal tp tak digunakan dgn baik..mcm ni laa..
Lg satu,kalau ai nk guna plug tu,ai akn ckp je .mcm dlm lrt haritu..gigih plak pmpuan ni duduk tgh2 ..y sepatutnya boleh muat 3org kt seat tu,gara2 dia ai xleh duduk n dia pura2 tutup mata..ai ketuk bahu dia guna fon n ai suh dia beralih supaya ai boleh duduk..nak mkn space sgt kan..amek ler haa..bt muka pn ai peduli ape..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

Ai pernah guna EO n diffuser..bkn brand YL tp brand lain .mahal jgk laa..nk guna konon2 org ckp legakan stress/utk selesema,batuk etc. Tp ai guna,makin batuk n tersumbat..sesak nafas jgk...so better ai guna minyak yuyi ngn cap kapak..sedap bau nya..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:59 PM | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

personally aku rasa overclaim. haha
aku guna je tapi pasal suka bau dia n part dia hilangkan bau kucing kat rumah mcm betul
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Maafkanlah dia,  aku rasa kaki dia bau kepam nak mamps sbb tu dia pasang natang tu.

Bukak kasut siap bersila..
Dia ingat restoran mak ayah dia kut?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnya siap angkut ke cafe. Pakai kat rumah sudah lah acik
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

Saya tak tahan eo. Bila masuk bilik staff/ kubikel lain yg pasang. Jadi batuk2..
Jadi x sesuai dipasang di tempat umum.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:10 PM | Show all posts
ikut trend drama korea, pasang benda ni dalam kelas sebab selesema.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 4-4-2021 10:44 AM
Ni mesti kultus EO ni..depa ni kalau x bebal x sah

haha siap ada cult ye..eo sana eo sini yg untung si pengasas tu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 4-4-2021 11:29 AM
Nak tnye pengguna2 tegar diffuser YL tu...memang berbaloi ke beli EO mahal2 tu. Memang menjadi ek?
...

ya akak pun nk tau..sbb ramai kawan2 pentaksub yl ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Akal budi = common sense

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangkai gile perangai mcm ni. Nk Ber aroma bagai, balik rumah la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Eo yg burn guna lilin tu ke yang diffuser lg elok? Kadang2 tgk ada org letak eo dalam humidifier sbb rupa lebih kurang kan. Kawan I dok Germany tanya kenapa pakai diffuser+humidifier tu dahla Malaysia ni hot and humid. Unless aircond sentiasa buka and low humidity area. X bagus for home katanya. Meols layan kan aja la sbb Meols beli yang jenis Reed diffuser tu je. Senang pakai lidi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fezy replied at 4-4-2021 07:59 PM
personally aku rasa overclaim. haha
aku guna je tapi pasal suka bau dia n part dia hilangkan bau  ...

I pun rase overclaim..cm norwex sume tu pun bg i membazir je..tp kalo mmg mampu n byk duit lantak kome la nak beli..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Owner kedai patut say something.
Kalau meols yg rengsa tu, meols first will approach the owner kedai / staff. Kalau tak jalan, meols pindah table or pindah kedai. Lagi best kalau dah order, suruh cancel. Biar owner/staff rasa rugi because of this selfish bitch.

Pasal plug, meols akan approach this bitch myself. Ckp meols nak charge juga. Dkt bas ke, LRT ke, ramai akak2 hijabista dah kena "excuse me" dgn meols bila acah2 tido and letak bag yg ada tulis nama diorang tu kat seat. Ingat bapak kau ada share?! Tapi tak ckplah part bapak tu Me'ols maki dlm hati karat meols jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:33 PM | Show all posts
Cece1234 replied at 4-4-2021 10:54 PM
I pun rase overclaim..cm norwex sume tu pun bg i membazir je..tp kalo mmg mampu n byk duit lantak  ...

kain kak nor memula aku pk overclaim jugak.
tapi yg windows best gila. sbb ko lap pki kain kak nor yg basah, setel. hilang kesan kotoran etc.

stain remover dia pun best.
envirocloth tu, xde perasaan. ni aku rs overclaim.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 1.647797 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list