Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4026
View
40
Reply

Usahawan Kosmetik Datuk Alha Alfa Hadiahkan Stokis Terbaik Vellfire & Cash RM100k!

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Tapi marketing strategy ke atau betul2. Kalau betul2 iols pun nak join. Sekarang business semua kurang masyukkkk
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit cash yg dapat tu boleh lah kuruskan badan. Sori, terpaksa body shaming.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Oo barang diaa nie mmg laku keras ea..?? kategori timbang kati dak..?? N last barang diaa ok x sebab hargaa diaa blh tahan mahaii jgk to
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 3-4-2021 10:13 PM
Besonya gelang ko kak.....sama beso dgn badan..kus semangat...

Tahniah...

Haha..besor gile gelang dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 4-4-2021 12:18 AM
Wahh tahniah berjaya...

  

https://www.instagram.com/tv/CNOjuFGnpnF/?igshid=15eb110i2v7a2
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..rezeki sister
Kereta dapat duit pon dapat
Semoga boleh dapat buat bypass potong usus tu
So cantik pon dapat nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Stail mlm kereta pinjam..nanti sales dah tak lebat,kereta founder ambil balik..register pon atas nama company.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka sila hire personal trainer yek...kena turunkan berat bdn tu...bahaya obes mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa insurans kereta velfire tersebut..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 3-4-2021 09:53 PM
Kenapa ek
Aku tengok yg duk jd follower setia ke pengerusi kelab peminat  ke yang beria ikut beli k ...

Hehe khenzsssss walau xbaik ckap camni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-4-2021 10:49 AM
https://www.instagram.com/tv/CNOjuFGnpnF/?igshid=15eb110i2v7a2

Memang kena bayar cash eh? Ponder ponder ni semua jual beli cara cash?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-4-2021 03:08 PM
Hehe khenzsssss walau xbaik ckap camni

Ye aku bukan nak keji aku tak kata semua yg gemuk macam tu
Tapi yg banyak ikut artis ke influncer ke apa tak gemuk mesti pondan atau keduanya.. haishh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 4-4-2021 02:15 PM
Ye aku bukan nak keji aku tak kata semua yg gemuk macam tu
Tapi yg banyak ikut artis ke influncer ...

Macam terbayang pulak segala fanz karatz fanatiks dlam porem ni pon sama gak. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:25 PM | Show all posts
Untung lah. berkongsi rezeki dengan orang2 yang sama2 susah senang jatuh bangun dia. bagus!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-4-2021 03:22 PM
Macam terbayang pulak segala fanz karatz fanatiks dlam porem ni pon sama gak. Hehe

Ye aku rasa dorg pon gtu gak
Sambil menaip sambil slurp chatime
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:38 PM | Show all posts
Eliadaisy83 replied at 4-4-2021 03:59 AM
Stail mlm kereta pinjam..nanti sales dah tak lebat,kereta founder ambil balik..register pon atas nam ...

yang akak tu pulak **** amik bulat bulat.
patutnya check geran sekali nama dia ke tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lumrah, hard money mmg jarang org nak spent lavishly.. selalunya easy money mmg ramai tak berkira..be it hang orang kaya nak mampus ka, income 1 hari 200k ka..
Marketing stunt je ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 4-4-2021 07:25 PM
vespa_oren replied at 3-4-2021 10:46 PM
apa ini, xpernah dengar produk dia

Dia ney ade degree interior design UITM.  Tapi mekap orang since zaman belajor lagi.  Ponah jadi PA kaka Amy Mastura.  Dulu dia belom buad produk lagi.  Dia buad produk pon sebab tak pueh hati dengan produk2 cliche yang rata2 takde inovasi.  Produk dia memang banyak trick untok kasi U mekap senang.  Aku yang jarang jengok IG dia pon asek jumpe je macam2 produk genius dia.  Okay dulu orang mula kenei dia since wedding Amyra Rosli.  

FB_IMG_1617532215841.jpg

https://www.facebook.com/watch/?v=857296901073366
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Suspicious betul kasi cash gedebuk
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 3-4-2021 10:53 PM
Kenapa ek
Aku tengok yg duk jd follower setia ke pengerusi kelab peminat  ke yang beria ikut beli k ...

Busy kan jd fanatik.mcm akk atas tu busy jual product.xsmpat nk g exercise..kang brg xlaku stress mkn byk2.agaknya sbbtu size lebih kurang je diorg2 ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list