CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

[Tempatan] Dr Amalina and Alexander Charles tie the knot at London mosque

  [Copy link]
Post time 4-4-2021 11:48 PM | Show all posts
Xim replied at 4-4-2021 11:38 PM
Eh slh taip....provokasi....

macam tu pun kira provok ka?

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 3-4-2021 09:10 AM
lahaiii.....

tu bunga2 nak mengata la tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..kawen gak akhirnya..memang sheollss niat tak nak dduk malaysia lagi kot sbab kawen org sana..dah jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 01:35 AM | Show all posts
mamajawie replied at 5-4-2021 01:07 AM
Tahniah..kawen gak akhirnya..memang sheollss niat tak nak dduk malaysia lagi kot sbab kawen org sana ...

Dia ada family angkat kan kat italy. Kat sini pon mcm ada mak dia je.. Maybe lps pencen pon Mak dia migrate sana.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:42 AM | Show all posts
clarizsa replied at 3-4-2021 06:58 PM
Bukanlah , ok je tak bungkus kepala pun
I tanya pasal masjid tu
Kan kt msia surau or masjid waji ...

kalau kat regent mosque ada office, tempat solat mmg kena pakai proper attire.. tengok macam akad kat office je ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni kategori org matang,baik,bijak dan tak suka sibuk hal org.dlu nampak manis berhijab masa zaman sekolah.

aku harap dr amalina ni akan kembali berhijab mcm dulu.nampak skit identiti Muslimah apalagi dah berjaya dalam bidang perubatan.tahniah doc.semoga anak2 doc nanti bijak pandai mcm doc gak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 02:31 PM | Show all posts
style zaman dedulu.. tahniah.. syukur alhamdulilah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 3-4-2021 09:03 PM
Aku mati bapak.  Sana nak kawen ko pegi je masjid mana2.  Masjid tu keluorkan sijil nikah dia.  Ba ...

Ooo mmg senang eh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kiwi16 replied at 3-4-2021 10:01 PM
La...tak baca article tu ke...

Dah baca.

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 5-4-2021 01:07 AM
Tahniah..kawen gak akhirnya..memang sheollss niat tak nak dduk malaysia lagi kot sbab kawen org sana ...

Rasanya lebih baik sheols duk sana. Pertama dari segi gaji. Lepas tu environment & people.

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah & selamat pengantin baru ye Dr Amalina & hubby.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 3-4-2021 11:10 AM
gambar yang dikongsi cantik2.. takde pengantin rupa nak menerkam je

Hehehehehe... yuo..tak nampak sangap
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah{:run
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 12:06 AM | Show all posts
MissYouSayang replied at 4-4-2021 09:45 PM
Kan .mmg pilihan tepat. elak la dr ternikoh laki cam ipan tu.redflag byk tu.jenis byk songeh walau ...

Ipan tu siapa plak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 12:41 AM GMT+8 , Processed in 0.068405 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list