CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

[Tempatan] Dr Amalina and Alexander Charles tie the knot at London mosque

  [Copy link]
Post time 4-4-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah amalina        
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 4-4-2021 12:42 AM
belilies replied at 3-4-2021 02:37 AM
Sayang... her dress looks tasteless, mcm kene wrap and takde aura pengantin baru. Iols pulok yg sede ...


She akan realize after few years  veil edge finish hasil sangat hauk...

I tidak rasa dia tasteless dalam fashion... Cuma dia suka banyak detail dalam outfit.. Which is dia susah untuk bawa... Sudah nampak lama... Nampak seperti negrita style...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:22 PM | Show all posts
Ehhh kenapa dia kurus sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-4-2021 02:25 PM
Jangan lupa juga kena perli paksa totop ghambot. For most meleis, totop ghambot is no1

Betul lah tu....iols yang baru2 bertudung lepas beranak 1 tetap di kecam family mil..katenye orang bandar tak dek agama...rambut karatz....halloo!!! Family ngko tu warak sangat ke?? Anak2 ngko baik sangat ke...sebelum nak ngumpat anak orang tengok dulu anak sendiri...pfftt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sribayu replied at 4-4-2021 03:34 PM
Dalam pujian ke laki mat saleh, ramai pulak yang bitter kat lelaki melayu. Jangan lupa ye, I rasa ra ...

Hohohoho....janganlah terasa...if your family bukan melayu tak guna...tak perlu bitter kot...ayah iols okay je....even ada kadang2 kemalasan tahap melayu tak nak tolong bini kat dapor or buat keje rumah... tapi ayah iols tetap tolong dari segi lain...if rumah atap bocor...bertukang sket2 pon ayah iols boleh buat... iols kene admit lah ajaran nenek iols kat ayah iols...even balik kampung...jangan suruh ayah iols mandikan anak..buatkan susu anak...nanti kene kecam dengan nenek iols...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-4-2021 12:51 PM
Yg ni pun iol stuju, lgi2 llaki ummah Meleis yg ego tinggi mnongkat langit ni. Jnis prmpuan x bole ...

Betullah u.... pompuan tak bleh pandai dari laki..nanti ego tok laki tercabar... kalau bagi pendapat yang bernas pon tak di terime... dah katenye pompuan... tak layak bagi pendapat
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
I memang x suka kutukan General macam ni. Kalau nak kutuk specific lelaki melayu macam sohai x pa lah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 4-4-2021 04:31 PM
She akan realize after few years  veil edge finish hasil sangat hauk...

I tidak rasa dia tast ...

I agrees part she’s not tasteless, tapi this dress memang nampak wrap. Perhaps sbb sheols tak pakai yg custom made. Iols expect sheols can do better than this. Tengok detail tu... Yg boleh do justice for her pun the veil. Or maybe she need to look decent sbb nikah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 4-4-2021 11:23 AM
hauknya taste ko dek

masak gulai mesti ko curah gula sekilo kan....

Monkey like you asal boleh je kutuk orang sebab nak tambah tacang. Cari org lain untuk dikomen, if you have nothing nice to say. Tengoklah apa reply ko tu nanti then i will decide if you are a bully or not
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Setinggi2 taniah Dr. A
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 06:35 PM | Show all posts
Baju pengantin kena ada lace skit baru cantik naik seri baju pengantin. Lace dgn lining kena masuk, lace yg cantik naikkan seri baju pengantin.  Tp baju amelina ni jenis tempat yg tampal lace tu takde lining dah terus tampal lace saja kat separuh tangan n bahagian bawah baju,  tu yg nmpk mcm kurenggg skitttt lps tu lace dia corak besar lagi menampakkan kekurangan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
untoldname replied at 4-4-2021 04:35 PM
Betul lah tu....iols yang baru2 bertudung lepas beranak 1 tetap di kecam family mil..katenye orang ...

Hamekko. Zaman dedulu aman je xsibuk psl totop ghambot kata mak iols. Meleis pon lg sopan perangai time tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 08:31 PM | Show all posts
congrats.. hensem laki beliau.. semoga kekal bahagia dunia dan akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, lepas ni dh boleh aman2 post gmbr berdua. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-4-2021 12:50 PM
Iol mmg stuju pun sbb llaki ummah Meleis jnis kki judging trhbat dlm dunia ni. Asl prmpuan slh, as ...

Kan .mmg pilihan tepat. elak la dr ternikoh laki cam ipan tu.redflag byk tu.jenis byk songeh walaupun diri tu cam jubor. Serem .wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, congratss moga kekal hingga jannah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:15 PM | Show all posts
belilies replied at 4-4-2021 06:03 PM
Monkey like you asal boleh je kutuk orang sebab nak tambah tacang. Cari org lain untuk dikomen, if ...

dah orang yang kata dia tasteless tak sama dengan selera budu tu patut panggil apa ya? tanya jer


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
To those yg ada report komen dlm ni,harap take note kome yg memula reply komen n tried to PA dia....lepas tu kome reply lagi dan PA lagi dgn hrpn supaya si polan ditolak tacang?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:29 PM | Show all posts
Xim replied at 4-4-2021 11:24 PM
To those yg ada report komen dlm ni,harap take note kome yg memula reply komen n tried to PA dia.... ...

komen pasal 'taste hauk' tu kira PA ka mod?
sama macam panggil orang 'monyet' ek?

tanya sebab nak tau



Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 4-4-2021 11:29 PM
komen pasal 'taste hauk' tu kira PA ka mod?
sama macam panggil orang 'monyet' ek?


Eh slh taip....provokasi....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 01:13 AM GMT+8 , Processed in 0.087371 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list