CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

[Tempatan] Dr Amalina and Alexander Charles tie the knot at London mosque

  [Copy link]
Post time 4-4-2021 09:57 AM | Show all posts
Tahniah buat beliau dan pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 09:58 AM | Show all posts
Tahniah buat beliau dan pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Xbestnta mak xde samekan dahla anak tunggal.. xpela nti blk sini buatla kenduri ye
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 4-4-2021 09:22 AM
Eh meols pnh terima kad kwen dari kapel Indian...ada title Dr...patu kt nama...dlm braket tulis un ...

Indian dia mmg camtu kot culture nya..I nya jiran dulu kawenkan anak lelaki with pempuan from India, Dalam bracket letak asal pempuan Tu (Tamil Nadu)...i take it pempuan Tu tak educated la kot, kalau tak maunya berjela Dalam kurungan tu ..lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 4-4-2021 09:22 AM
Eh meols pnh terima kad kwen dari kapel Indian...ada title Dr...patu kt nama...dlm braket tulis un ...

Tak pe la. Kita raikan struggle org nk jadi Dr. Why not. Cuma kalau x praktis cam Dr Shay tu rase x ptt pon letak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 11:23 AM | Show all posts
belilies replied at 3-4-2021 06:37 PM
Sayang... her dress looks tasteless, mcm kene wrap and takde aura pengantin baru. Iols pulok yg sede ...

hauknya taste ko dek

masak gulai mesti ko curah gula sekilo kan....


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:50 PM | Show all posts
MissYouSayang replied at 3-4-2021 07:29 AM
Nmpk sgt lelaki meleis bukan taste Doc Amalina yg hot ni

Iol mmg stuju pun sbb llaki ummah Meleis jnis kki judging trhbat dlm dunia ni. Asl prmpuan slh, asl llaki smuanya btul, lawan sikit d ktanya x ingt dunia. Bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 12:51 PM | Show all posts
untoldname replied at 3-4-2021 11:03 PM
Alhamdulillah...kawen jugak amalina ni....bagus pon kawen ngn mat saleh..kalau kawen ngn org melayu. ...

Yg ni pun iol stuju, lgi2 llaki ummah Meleis yg ego tinggi mnongkat langit ni. Jnis prmpuan x boleh pndai & msti dduk kat dapur tpi dia llaki boleh mnongkat langit wlaupn bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru perasan ni masjid kaka tumpang solat n br perasan duit kaka da hilang masa bersiar2 ptg tu.

Memory btol Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 4-4-2021 09:28 AM
Xbestnta mak xde samekan dahla anak tunggal.. xpela nti blk sini buatla kenduri ye

Takpe. Nanti dia buat majlis lagi. Bukan macam retis perasan tercantik tersuci tersopan yang buang mak tu demi jantan bibirhitam lagi biawak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 4-4-2021 11:51 AM
Yg ni pun iol stuju, lgi2 llaki ummah Meleis yg ego tinggi mnongkat langit ni. Jnis prmpuan x bole ...

Memang patutpun amalina kahwin lelaki mat salleh esp yg ni lama dah dia kapel.
Ummah meleis sini pon xdeserve dr amalina ni balik sini berkhidmat. Dia kat sana and still care abt people here pon dia asyik kena kecam just sebab dia xpakai tudung. Meleis n tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nurul_akmar replied at 3-4-2021 09:51 PM
Oooo... 1st time dgr wali tahkim

Wali ada banyak jenis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
untoldname replied at 3-4-2021 10:03 PM
Alhamdulillah...kawen jugak amalina ni....bagus pon kawen ngn mat saleh..kalau kawen ngn org melayu. ...

Jangan lupa juga kena perli paksa totop ghambot. For most meleis, totop ghambot is no1
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 4-4-2021 08:01 AM
tahniah utk kalian

aku nk tanya even OT dari artikel

Yes. Menjadi kebangaan bika berjaya dpt title doktor sebab bukan senang. Lagi senang dpt datuk seri kot. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 4-4-2021 08:19 AM
Congratulations to Doctor Amalina.

I like her because despite her humble background, she rose to  ...

Setuju semuanya except overstep boundaries. She is to me still within. Kot la dia dok pakai bikini and shorts or asyik pakai baju tunjuk perut kot la mcam ramai je pompan islam kt msia macam tu like marekuda or instafemes lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 3-4-2021 05:37 PM
Sayang... her dress looks tasteless, mcm kene wrap and takde aura pengantin baru. Iols pulok yg sede ...

Nanti chuols kahwin, chuols boleh over over ikut taste chuols ya. Xkan dr amalina nak ikut taste chuols. She is level atas sana bab iq dan eq dia harus xsama dgn chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 3-4-2021 05:58 PM
Bukanlah , ok je tak bungkus kepala pun
I tanya pasal masjid tu
Kan kt msia surau or masjid waji ...

Boleh masuk masjid hatta nikah xyah totop ghambot. Nk masuk solat atau dgr ceramah pon xyah. Nak solat je totop ghambot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-4-2021 02:09 PM
Takpe. Nanti dia buat majlis lagi. Bukan macam retis perasan tercantik tersuci tersopan yang buang ...

Sapa wei..Hanna Delisha ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:27 PM | Show all posts
Tahniah dek dpt pelok jantan helok rupa n perangai
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam pujian ke laki mat saleh, ramai pulak yang bitter kat lelaki melayu. Jangan lupa ye, I rasa ramai sini yang ayah/abah/daddy/papa nya melayu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.075369 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list