CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

[Tempatan] Dr Amalina and Alexander Charles tie the knot at London mosque

  [Copy link]
Post time 3-4-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:13 PM | Show all posts
applecomel replied at 3-4-2021 04:51 AM
Tahniah. Mak dia dpt pergi tak?

sori nak tanya..ayah amalina ni ada lagi tak..dlm islam kena ada wali kan

pas tu mmg kena buat dua kali registration la kan utk kawin kat UK nih...satu buat civil registration kat registry office, satu lagi solemnisation kat mosque tu..

ke utk buat solemnisation tu , nak kena ada sijil civil registration dari registry office tu dulu



Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Dr Amalina & hubby
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 3-4-2021 02:13 PM
sori nak tanya..ayah amalina ni ada lagi tak..dlm islam kena ada wali kan

pas tu mmg kena buat  ...

Rasanya kalau nikah luar negara xperlu wali just wali hakim dan sah je nikah tu. sbb tu ramai yg lari nikah luar negara... mebi sbb wali susah nk dtg.. or wali enggan... so boleh guna wali hakim..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Congratulations!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berkekalan hingga ke syurga
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah...semoga berbahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats dr. Till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 3-4-2021 09:35 AM
Ni baru la betul... Nmpk la akad nikah dia even buat kat oversea pun.. Tahniah Dr Amalina dan shuben

Ni nak ngumpat si rumilah begum la tuuuu.. koh koh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 3-4-2021 12:14 PM
Charles dah sunat tak?

Lopes nikah nanti keratlaa kote tuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
@rookiecake Congratz..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..at least hal kwen dia buat proper2 ikut aturan berdasarkan agama dia.
Bukan karats amalina ya. Meols pon pnh join skali kutuk masa zaman dia pakai setoken renda itam tu  
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, so happy for her, kita doakan yg baik2 utk beliau dan suami, semoga kekal bahagia dan dikurniakan zuriat yg cemerlang dunia akhirat..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..semoga berbahagia hingga ke anak cucu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 3-4-2021 03:37 PM
Alhamdulillah..at least hal kwen dia buat proper2 ikut aturan berdasarkan agama dia.
Bukan karats  ...

Ye Sekurang2 nye dia x buat kita terkejut nikah dlm gereja atau yg pelik2.. Walaupun seksi dia tu x ingat Malaysia.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 05:02 PM | Show all posts
Yang menikah dalam mesjid tu confirm elok elok kah hasil kejadiannya?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya simpan dulu gambar nikah kat mesjid tu. Tunggu forum dah masuk 80 pages baru bawak keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats dr. Kawin mixed minda tak sempit
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 05:54 PM | Show all posts
makita replied at 3-4-2021 03:37 PM
Alhamdulillah..at least hal kwen dia buat proper2 ikut aturan berdasarkan agama dia.
Bukan karats  ...

nasib baik lah kawin mat saleh tak berkira bab agama ni boleh la ko bersyukur


Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.. Selamat Pengantin Baru.. Semoga berbahagia sehingga ke Jannah.. Aamiin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 12:57 AM GMT+8 , Processed in 2.222571 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list