Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
372
View
2
Reply

NGO Kesihatan Mental, Yang mana okay? Yang mana hauk?

[Copy link]

Author: sawi_bayam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-4-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Chuolls,
Meols ni nak tanya, chuols pernah pernah tak join mana-mana program kaunseling/psikologi dengan any NGOs yang support mental health?,

Macam MIASA tu, okay ke chuols? Ngeri jugak tengok fee counseling session dia tu. Kalau yang nak datang tu ada masalah kewangan, mau semakin menggelupuh tengok cas.

Meols selama ni pergi kaunseling dan sesi psikolgi dengan badan kerajaan je. Tapi itulah, nak tahu jugak NGOs kat luar ni helpful atau sekadar nak cekau duit (if you know what i mean)

Share la pengalaman uols.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-4-2021 03:21 PM | Show all posts
Miasasau takboleh pakai..iols dah banyak kali minta tolong secara email or wasap
Kalau servis dia berbayar..dia tak bagitau pun. Takda mulut. Bodoh satu hal..percaya gosip berbanding cerita asal. Forumer lagi banyaktau hal yg benar dari miasasau ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 2-4-2021 03:21 PM
Miasasau takboleh pakai..iols dah banyak kali minta tolong secara email or wasap
Kalau servis dia b ...

Tu lah uolz. Meols ada baca haritu pasal miasasau ni. Something pishyyyy sangetzz mind to share?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list