CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1732|Reply: 6

Effective ke minum superfood powder - apa pengalaman chuols?

[Copy link]
Post time 28-3-2021 05:34 PM | Show all posts |Read mode
Iols nak plan untuk bulan puasa nanti kalau boleh nak sahur dgn superfood powder yang boleh bagi nutrition and energy. Iols mmg malas yach nak bangun dan makan nasi ke oat ke sebab tekak tak buka selera di awal pagi. So apa pengalaman chuols dan suggestion on superfood powder yang chuols pernah try. Mmg betul-betul kenyang dan effective ke utk weight loss, ataupun so-so jah.

Iols tak pernah try tp tengah nak cuba Herbalife Breakfast Kit dan Kinohimitsu's superfood supreme.

Disclaimer: yes iols tahu makan raw food jauh lebih berkhasiat but aku takde mase

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ok kot superfood powder...iols kekadang mix kan wheatgrass powder+spirulina powder+almond milk masa puasa ganti..ok je..kalu x lalu hanyir spirulina, leh consume wheatgrass je..bab tahan ke tak tahan ikut badan kot..iols kalu minum air masak saja pun ok je bila sahur di bulan puasa..tahan pulak badan..tapi kalu sahur puasa ganti, mcm xleh plak nak minum air masak je..mungkin sbb puasa di luar bulan ramadan banyak godaan kot, sbb dok tgk org lain makan
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Try la yang ade brown rice powder.. biase nye pun yang bentuk serbuk ni memang dah mix dengan macam2 bijirin lain yang boleh bagi rasa kenyang lagi lama..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 07:15 PM | Show all posts
tak ok kalau nak kurus, sbb lemak tepu bila dating dengan super food powder dia takkan terbakar sebab dia bukan iblis.

jadi cara terbaik bersenam cardio slow2 lepas tu tgk utube senaman blh buat kt rumah.  kalau lemak2 terbakar confirm bypass usus  exit port dickson enter sungai besi tak laku.

cuba lah bersenam banyak kebaikan selain bakar lemak dapat cuci mata.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu selalu tgk orang Tua minum , tapi tak terasa la nak minum
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas Tu turun kat ayah Dan ibu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tau lagi nak try bila ,Ada rezeki beli la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 02:23 AM GMT+8 , Processed in 0.093376 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list