CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10945|Reply: 79

Ku petik bintang untuk kau simpan bintang rtm 75

  [Copy link]
Post time 20-3-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by makadek at 20-3-2021 05:08 PM

Iolss bersantai santai di petang sabtu yang damai ni, sesambil melayan porem tk habis2 pasai ssjkp dah 3 hari berturut turut aish...

Kita beralih pulak laaa "memory recall"  kembali ke zaman 70an..haa gittew ni kat tv6 ... Iolss nostalgic type orangya tau

Ok ni rancangan bintang RTM 1975

seriuslah iolss terpaku tgk dengan konsep
Zaman2 dulu punya pertandingan

Ni peserta dari negeri serambi mekoh,, demo tak kenal barey boh

Konsep sgt simple tk serabut setiap peserta di wajibkan menyanyi 2 lagu
1 lagu melayu dan lagu omputeh

Yang  menariknya peserta adalah terdiri dari pelbagai bangsa ...haaaa ...

pengacara alahai betul2 sempoi
Cakap ikut skrip tk de nk kona2 ...
Panggil peserta sambil duduk je
Eh mmg scripted  betul lah,iolls tengok pn mcm akward

Dan dari bintang rtm yang bermula dari tahun
1970 terlahirlah bintang yg benar2 bersinarkan
Korang mesti tau punya...

Korang jgn kecam iolss tak da nk gosip pun
Cuma nk recap quality penyanyi dulu2 ...
Bagaimana mereka di lahirkan ke pesada seni..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszsusy at 20-3-2021 05:22 PM

Norlaila Ayub...kelas bawa lagu Never..never...never...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau pakai asterok tv6 tu channel no bape
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtu.be/4geHgKfmOYI
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-3-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 20-3-2021 05:18 PM
kalau pakai asterok tv6 tu channel no bape

Tak tau le iolss tk de esterok..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 05:28 PM | Show all posts
Bintang RTM yg smpai skrg masih kekal releven dan mendoniaaa...
Tokti dgn Tokmal jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 20-3-2021 05:18 PM
kalau pakai asterok tv6 tu channel no bape

Bole tgk kat rtmklik app
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Mal yg bener2 bintang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramlah Ram pun hebat
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:17 PM | Show all posts
perminat yg berkualiti mnghasilkn pnyanyi yg brkualiti

kualiti artis adalah cerminan siapa peminat2 mereka
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 20-3-2021 05:20 PM
https://youtu.be/4geHgKfmOYI

Iols tolong hang tepek

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 20-3-2021 05:28 PM
Bintang RTM yg smpai skrg masih kekal releven dan mendoniaaa...
Tokti dgn Tokmal jahh..




Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-3-2021 09:25 PM
Iols tolong hang tepek

Sedapnya suara sheols
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-3-2021 09:25 PM
Iols tolong hang tepek

Best suara.. bunyi omputih betul
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-3-2021 01:25 PM
Iols tolong hang tepek

Cantik suaranya..

Teringin pulak nak tgk dress tu kaler apa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 20-3-2021 05:28 PM
Bintang RTM yg smpai skrg masih kekal releven dan mendoniaaa...
Tokti dgn Tokmal jahh..

Nah..


https://youtu.be/2I49rD_Ue-A
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-3-2021 09:25 PM
Iols tolong hang tepek

Korang ni sume lagi kertu dari aku ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 20-3-2021 10:16 PM
Korang ni sume lagi kertu dari aku ke?

Hang lebih kurang umo abg2 iols. Iols muda, generasi wicet.. hehe..
Tapi iols sempat tgk filem blek white. I.e. filem p.ramlee.
Jaman iols dah tv kaler, tapi jenis analog, kena putar2. Sama la dgn tepon, analog kena putar2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-3-2021 09:25 PM
Iols tolong hang tepek

Thank yuuuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 20-3-2021 10:16 PM
Korang ni sume lagi kertu dari aku ke?

Hahahahaha....we listen to the best product only....giteww....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 09:49 AM GMT+8 , Processed in 0.134090 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list