CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 20-3-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 20-3-2021 12:40 PM
Hahha..ka norm..pasaitu punai & lopa da sesuwei sgt tu..semuga tcapai impian dek jennie nk tgk wel ...

Tp masalahnyaaa tahik sskjp ni bersepah sgt.. Serabut perott.. Bakal adik ipar pon xhajak. Jgn ckp psl mkn mkn sama.. Masak baking tok bakal somi pon malassssss Hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 12:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 20-3-2021 03:11 PM
tumpanglalu74 replied at 20-3-2021 12:43 PM
https://www.hotfm.com.my/hotupdate-gambar-lama-pu-riz-tersebar-semula-ini-komen-netizen-tentang-ad ...


Kaka pulak jumpa si rochik macam ni di hari bahagia bff dia

Punya lah sedihhhhhh sampai makan sorg2


Manjaaahhhhhhhhhh dah lariiiii...makanla cistat sorg diri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul tahniah in advance..akhir nya jah bertemu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
baesuj replied at 20-3-2021 12:41 PM
kalau betullaaa wow. they're going strong. tapi pu takda pun dkt majlis

Mcmana nk hadap majlis di kala semua clan lopa attack punai dlu tu..kalo aku xkosser nak hadap lg2 si nektan tu ade ke ckp perangai mcm saiton.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata tak jadi kawin....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cystmex replied at 20-3-2021 12:40 PM
Harapnya 25 mac tahun ni la ye loli. Risau lak mana tau 25 mac tahun yang akan datang

Kan.. Harapnye btullah 25mac taun ni.. Kalau tk mohon lobenak mereput la tgu Jah nikah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:52 PM | Show all posts

Biodata Pu Riz** update gambar Neelofa berhoodie je celebrate besday, page 29 #5

Normabaru replied at 20-3-2021 12:48 PM
Kaka pulak jumpa si rochik macam ni di hari bahagia bff dia

Punya lah sedihhhhhh sampai makan ...

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1222015
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bai deway yang dok kata kawen minggu depan tu sgt xlogik sbb suku sakat sskjp ni dok jauh2.. Ko hengat dorg nk mengeram dlm bilik mcm meranab ke sementara tunggu khamis depan..

Plus punai xmai.. Besan xmai.. Hadik ipar birah pon xmai..

Punai dgn jah plak xhabis2 suh org beli buku beli jus dr markas di jari sendu dorg tu...

Sah2 la kaka lg percaya ckp @MontanaHannah in dik nah we trust
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 20-3-2021 12:52 PM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1222015


Dulu2.. Hari jadi pon dpt selit manjaaahhhhhh



tapi sekarangggg? Pasang music biol laaaa je la

Nak main dgn ecah, ecah dah kerek2 snobbish xnk layan...

Makanla cistat sengsorang.. Cycling sensorang...
Oh dunia ponen kuuu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:01 PM | Show all posts
Kenapa korang cakap tak boleh lepas pagar thread sebelah?
It's only 99 points and ramai dah boleh lepas pagar tu.

Kalau tak boleh masuk, close the browser. Click balik thread berpagar tu and u boleh masuk thread berpagar tu.
Or simply refresh the page.

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:26 PM | Show all posts
Skyline_84 replied at 20-3-2021 12:51 PM
Kan.. Harapnye btullah 25mac taun ni.. Kalau tk mohon lobenak mereput la tgu Jah nikah

ada 11 hari lagi cuols bulan ni. Bagi peluang kat jahlop tersipu sipu di pelaminan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 02:33 PM | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 19-3-2021 08:51 PM
Jah pun nak jugekkk..kawen la jah..kesian dh kawan nengok deme.

hhahahah..kakak dah 3x sudaaa

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailawati replied at 20-3-2021 10:29 AM
https://www.instagram.com/p/CMladlKHR75/?igshid=n1wre4k1gvbm

Leh klik link ni nk tgk Jah buat cou ...

Aper ker merenyam sangat jahlop bungkus hidung nih? Acah2 nak private tapi diri sendiri yang cipta isu
Nanti netizen speku, mula ler ko tuduh netizen fitnah ler, hater ler
B$×* betul!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua puluh tujuh laa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok 25 tu hari Khamis, penuh berkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 20-3-2021 12:55 PM
Bai deway yang dok kata kawen minggu depan tu sgt xlogik sbb suku sakat sskjp ni dok jauh2.. Ko heng ...

Ok kaka sama2 kita tonggu .... Kalau depa jd kawin mgkn hana tk tipu tp lbh kpd tukar vendor @ recall balik majlis yg kensel sambung balik ar gitew
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 04:31 PM | Show all posts
kalau betul elok la
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita tnggu je minggu dpn btl ke x...bkn blh percaya dak loli nie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 04:08 AM GMT+8 , Processed in 0.082563 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list