CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

Xpernah mengecewakan la ko ni dek megi besen..juruh sgt iols is ketawa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Mana sama. Lopa level dia bwh tapak kaki kaka faz je..bak kata kaka faz "sape dia untuk saya cemburu"..ahaksss
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

bella hadid follow lofa? aku rasa dia terfollow pastu unfollow balik. xde pun bella hadid dlm list follower lofa ... kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:47 PM
Tazabar nak tengok Kak Nab adakah bakal menjilat balik ludahnyer setelah berkomplot menjatuhkan im ...

Ada teh baru ek....i dh xfollow bubgalow 2 dgn 3...bnyk bergadug dr bergosip...ada apa kat ig kn tuh..i xder ig..share pleaseeee
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:53 PM | Show all posts
binisupir replied at 23-3-2021 12:52 PM
bella hadid follow lofa? aku rasa dia terfollow pastu unfollow balik. xde pun bella hadid dlm list ...

Bella Hadid unfollow setelah tersedar terfollow wanita Afganistan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 11:41 AM
Faz dlm industri seni level lebih tinggi dr lopak dr segi bakat,  rupa n pencapaian... Hahahah.. ...

Sokong you 110%!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullilah..
Tp x perlu nk kecoh pn.bkn ke kite sume dah thu die nk nikah bln 3

Hehehe.awal dr thun lepas lg bgth
Suke hajah ngn piyu.
Sekufu sgt
Semoga dipermudahkan urusan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:54 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 23-3-2021 12:53 PM
Ada teh baru ek....i dh xfollow bubgalow 2 dgn 3...bnyk bergadug dr bergosip...ada apa kat ig kn t ...

cerita lama chuolz...tu yg piyu masuk gua membawa diri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-3-2021 12:28 PM
Tp nmpak mcm kelibat somi nelisa sabah tu..masa kawin aqief abg ipaq lopa tu xturun kl..sekian teo ...

Mase tu die tgh bz kempen nk pru sabah rasenye.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:56 PM | Show all posts
Herlok la kawin pun..kesian tiap2 tahun jaja nak berlaki.
Susah nak husnuzon sgt dgn Hajah Kubis ni.

Setelah sekian lama Pi yu berumah tangga di rumah Kubis,live sama2 sampai ter ter panggil sayang.
Last1 acah2 suci tak berkutik berita..yg pompuan sibuk umum hubungan masih ada.Yang laki herlok diam seribu bahasa..terkelihatan la pompuan ni nak merealisasikan impian nak berlaki saban tahun.
Nak bagi surprise la kononya ni untuk lobenak2 pentaksub.Diam2 bekal umumkan utk bernikah padahal dah bekal basi utk tatapan kisah nak kawin ni.

Ibarat masakan yang herlok tiba2 nak jadi basi..so kononya tak mau basi panaskan balik masakan tu tapi tapikan bau nya tetap ada........ tapi bau yang busuk je terhidu hehehee.

Cepatla nikah nak tengok mamarimau lindungan lobenak ni berdoa yg berzat2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:56 PM | Show all posts

Eh kening dia dah bercukur balik ke? lentiknya bulu mata hijabis ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-3-2021 12:22 PM
Waktu tu bala tentera lobenak sentiasa attack abdol dan pajura.

Fattzura pulak di lindungi ole ...

ini semua nak ikut. jah kan mengidolakan dia. so whatever she does jah follow.  or is it actually dah nikah kelmarin?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:57 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

hallooo...dah berpudah brniqab tasbih di jari 24 jam pun masih nak ber bridesmaid jugak ke....

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 23-3-2021 12:20 PM
kedai songket ni kat kuala terengganu kan...mana boleh rentas negeri semata2 nak beli sampin... ki ...

takyah jejauh ...kat bsc pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:59 PM | Show all posts
hady_vit replied at 23-3-2021 12:57 PM
hallooo...dah berpudah brniqab tasbih di jari 24 jam pun masih nak ber bridesmaid jugak ke....

haroslah...bidadari mesti la ada dayang2..pengiring chuolz.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

Kenapa baru cari baju bridesmaid kalau nak kahwin minggu nih? Last minute ke baru decide nak kahwin?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:01 PM | Show all posts
missbunga2021 replied at 23-3-2021 11:53 AM
Kalo nak private n suprise, tu macam fattzura...  Dgn aku2 tertipu masa tu...  wartawan sanggup meng ...

kak nab dgn meran pun surprise gak...

tp kita forum dah tau sbb Seri pecah rahsia

tp rasanya mmg x leh lawan kahwin hannah delisha punya la

dulu jep dgn sari nak kahwin, sari comel saja buat countdown kat IG dia tp dah mmg tau depa bercinta..cuma depa bercxinta tak la tahap merenyam mcm dua makhluk ni..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:54 PM
cerita lama chuolz...tu yg piyu masuk gua membawa diri.

Oh yang case si piyu ummah kena hentam berjemaah trmasuk mama rimau?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:03 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

since kamu rajin check IG pollow mempollow..... jenab dan puris pollow mempollow? Mamazat dan lemak dah pollow puriz balik?




Ehhhh... Hajjah menang anugerah international kat moscow , Russia ? Aisemannnn




Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 23-3-2021 01:09 PM
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...


woiii mangkuk
Award Monaco tu - lebihan Award 2018 dia dapat.. Hahahaha ..nak sgt bg jer la yg lebih2 tahun sebelum tu...

AME - ni anugerah sampah n fanatik yg undi... X de Class lansung anugerah ni.. Retis gred A xhadap nak dtg pun

Setakat Bella hadid.. Hahaha.. Tu jer mampu ko banggakan...

Memang benak ko ni bukan sikit2 ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.088347 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list