CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 08:58 AM
Tu la sarah. Si jah nk kawen ja pun. Kawen lah bila pun. Benda baik kot.
Nyampah part over taksub ...

Betul.. Over melampau..meluat sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Masuk je.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:52 AM | Show all posts
Selamat pengantin baru Lofa & Hariz
semoga smpai syurga
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo nak private n suprise, tu macam fattzura...  Dgn aku2 tertipu masa tu...  wartawan sanggup mengendap nmpk khemah wkt mlm, igtkan nikah mlm. Sekali meriah tunang wkt siang pon xde sape bole detect.. pastu nikah, pon surprise. Tapi tetap trending,
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...



Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 08:47 AM
Kann contradict benor kes nikah Jah ni. Uplod, ubah dan delete. Kata benda baik ...bukan kah haros ...

Yap.. Benda elok.. Kena canang tambah2 nak dekat tarikh akad nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
madamms1 replied at 23-3-2021 10:26 AM
i percaya yg nak nikah/tunang sabtu ni adalah Atisha. yg cari baju bridesmaid tu utk Lopa sendiri. ...

Logik jugak sbb mo hajahbenak skrg ni nak raih semula sanjungan netizen..
So dgn cara bersederhana, netizen yg bebal akan kagum akan kesederhanaan itu...
Otomatik bertambah la follower hajakbenak dan pubird.. Marketing jugak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hunny_hayati replied at 23-3-2021 11:30 AM
Nie haa sempat ss sblm delete.

Alhamdulillah. Dah confirm2 dah ni. Tumpang gembira. Dulu piyu ni selalu bertandang umah jah kan.. smpai jadi sindiran netizen..smpai UHA pun join menyindir2...  pastu dh x nampak kemunculan piyu bersama2 jah... maybe piyu x nak mengundang pitenah kot kan... konsepnya amal makruf nahi mungkar khennn... tup2 dah nak kawen.. baguih la.. jgn pas nikoh.. ada leak bideo lamaran "jom nikoh" peluk2 atas belon udah lah.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lemak tulis bakal abg ipar kt ig atisha.  Apapun selamat pengantin baru kt sapa2 yg kawen sbtu nti.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:47 AM
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit

Hahahahah mungkin gak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 11:53 AM

Dik.. Cmne selit gif gini.. Haja kaka pls
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:41 AM
x ada kaitan....?

yer la tuuuu

Kak nab mmg dah tau ke dia akan dilamar ats belon tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Mmg tak selevel.  Kaka faz kan pernah menang bermacam anugerah termasuk pelakon wanita terbaik. Jah dua kali hado??  Lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:00 PM | Show all posts
Tu la Neelofa ni dah banyak tergigit lidah sendiri
mengata seteru dapat budak muda, dia pun follow jugak seteru kalo jadi nikah dengan Haris.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 06:27 PM
Lembapnye thread ni. Patotnye wedding of the centuri dah dekat 100 pages..

Benang KN lagi laju...hahaba
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:20 AM

Ko admin ig ni ka...pening aku tgk..srabut
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 11:37 AM
Ye jahNPD nak kahwin jom kita sama2 terduduk dan bangga gitu

Semoga berjalan seperti yang ja ...

Kenapa muka jah yg doa ni dh versi bibik indon ek.. So so marhaen.. Xlawa lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:02 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 23-3-2021 12:00 PM
Benang KN lagi laju...hahaba

Kak Nab hadir tak nanti datang dengan belon mendarat depan KLCC ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 11:50 AM
Huh aku excited ni tak sabar nak bagi cash dekat lobenak dan idola sendiri



hhahaha yehaaa inilah dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Drop hints mcm bom. Lps tu acah2 nak rahsia/tertutup. Suka la depa selevel dgn sohai flat earth
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.125128 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list