CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 23-3-2021 10:41 AM
Apa2 pun KALAU jadi lah nikah nie,bujak ttread jgn berpagar yeamaklumlah nak tengok kemeriahan maj ...

Penat kutip tacang untuk benang KakaNab ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 11:12 AM
Hype yg tak menjadi sebab terlalu banyak sangat thread sampai orang bosan. Jah bertunang, Kak Nab  ...

Hahaha tu la
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:21 AM | Show all posts
tahniah in advance
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahap benak Loli ni melantun2
Ko dah tau lopak nak buat private lepas tu ko upload gambo Pubird tu beli sampin,  bff beli baju bridesmaids,  fanatik countdown bagai.. Ko boleh x diam2 demi nak menjaga privacy lopak tu.. Ko saja bukak ruang utk dimaki Loli.. Pastu salahkan org lain.. Kalau betul2 private dr fan's,  family,  bff semua diam tau kunci mulut....ko tgk fattzura nikah ape hint pun xde yg itu betul2 private.. HD pun sama... Ko ni sebenarnya fan's lopak ke tidak sebenarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Raman replied at 23-3-2021 11:17 AM
Penat kutip tacang untuk benang KakaNab ke

Hahaha..prepare untuk benang berpagar seterusny

Benang kak nab lum coba dibukak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:24 AM | Show all posts
tahniah la lopak
secocok sungguh ngn pubird
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawen ke tak, still benang ni tak menarik cam benang kak nab. Akak jah lagi popular, saban Hari bukak benang Baru..kira jah takde news value lagi dah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 10:00 AM
takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia ...

Kitorang memang caya kakaLoli dengan adik Jenni je. Haks. Memang tak sabar nak tengok wanita pujaan seantero dunia menikah dengan piyu dia tu. Boleh kitorang makan popcorn lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
cepatlah kawin jah dan terus nyah dari industri yinni..aku dari meluat sampai dah tahap kesian asik nak kawin nak kawin tp x jadi je..tp lepastu meluat balik sebab asik cite kau je manjang..makanya aku mendoakan semoga jah jd kawin dan terus menghilangkan diri..kau pon xde bakat apa pun untuk dibanggakan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:47 AM
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit

Hahaaahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:29 AM | Show all posts
aechae replied at 23-3-2021 10:50 AM
Sgt pelik kn...kite marhaen pn xbuat last minit cri baju

iols rasa bedio lama kot... baru up skrg sbb nak kasi hint date nikoh dah dekat..

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hunny_hayati at 23-3-2021 11:33 AM

Nie haa sempat ss sblm delete.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 11:22 AM
Tahap benak Loli ni melantun2
Ko dah tau lopak nak buat private lepas tu ko upload gambo ...

kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak masuk akal disitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:35 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 11:43 AM
becir replied at 23-3-2021 11:25 AM
Kawen ke tak, still benang ni tak menarik cam benang kak nab. Akak jah lagi popular, saban Hari buka ...

Loli dan Jennie la salah strategy . Nak hype kekonon nye sampai org naik nyampah berlapis sama level dengan thread2 yg direka khas itew... now nak play ekslusif ker tew? Nak jaga hati sape? Fans ko yg selama ni beli tudung ko, beli air pisang, turban tu utk jana empayar biznez ko tu sampah masyarakat kah? Siapa team Jah ni sebenarnya. Chuols x belajar nak handle reporters dan public relation kah? Benda yg patut dihebah ko nk rahsia kan..benda lain ko boleh pulak melutut atas sejadah buat lambang peace segala peel ko
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye jahNPD nak kahwin jom kita sama2 terduduk dan bangga gitu

Semoga berjalan seperti yang jahNPD mau




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Up 1 Lagi level Dari lofa..more classy and tak acah2.. lopa ni hebat pada pandangan penjilat mcm korang je.. Dasar tibaiunta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 08:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

Sekejap kata nk spotlight kejap nk protect privacy. Mana satu la korg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Tak nampak ape pon dik loli.. Lenkali cer ss sekalibarula senang nk kaka lompat pagar mendoakan jahpurit hingga ke janna
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-3-2021 08:48 AM
btw, ada org opis aku cuti tanpa gaji setahun gi tabligh. katenye ikut pu riz ni. nnt aku tny die bt ...

Nanti update kami
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 23-3-2021 11:47 AM
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...


Faz dlm industri seni level lebih tinggi dr lopak dr segi bakat,  rupa n pencapaian... Hahahah.. HD dia keluarkan gambar kawin waktu tgh popular n dah tentu dlm industry seni dia lebih berbakat dr lopak..

Ko pun benak melantun2 mcm Loli... Hahahaha... Sengal betul.. Nak tanya aku buat homework dulu la mangkuk.. Dlm industry seni lopak ko tu nothing.. Ape pun xde tau... Adoiii... Lawak majalah  ujang ko bawak dlm ni..

Sebab tu aku cakap benak punyer taksub x masuk akal... Korang sedar x sedar sekarang ni...

Dan kenyataan majlis kawin dorang lagi dinantikan dr majlis kawen lopak kot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.082896 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list