CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 09:49 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:35 AM
beb...kawan baik lofa pun duk up pasal lofa nak kahwin...tp more on sinis2 saja caption...

x ad ...

ko dah check Atisha ?????


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:14 AM
Maybe cancel belah piyu je kot
Yg teruskan kat hotel ni belah jah

Iouls paham gini jugak... kontrak tu melibatkan side pu sebab diorang yang  engaged vendor untuk majlis pihak pengantin lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:50 AM | Show all posts
KBW2 replied at 23-3-2021 09:38 AM
yang FCUK Fattah tu kan suryantie Kaka Senah bukannya si nektan tuh.

          Intan

yg nama intan

betina gampang yg kena cerai dengan kerabat

xpadan dgn poen kendur serupa badak menguappp
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:52 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:48 AM
Justify yourself infront of Allah lahhhhhhhhhhh

dh tak tahu nak counter back terus guna nama Allah? teruskan lah dgn reka reka cerita tu. bkn part lofa je part artis lain pun especially ctdk aafiyah. apa je yg hana tak mengata hina ctdk kn? tuhan je tahu dan nilai pembohongan hana

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:52 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 04:21 AM
Aha baru nak cakap..hehe tq

Tazabar tungu sabtu..sbb nak tgk epiaod 11 penthouse...hati cin lbh ...

Sama lah dgn kaka...peminat setia penthouse...hehehe...suka tgk pompuan2 dlm tu...tak puas hati jerit luahkan ajer...pastu pendendam...mmg itulah sifat semulajadi pompuan...kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:53 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 08:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

ini lawak sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

ko nk tnjuk ape ni.. video berdurasi beberapa saat, jah jln dlm butik baju je pon..


gile.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:53 AM | Show all posts
adelea replied at 23-3-2021 03:19 AM
ater bior ler dia ...
kome ckp apa pon dia buat nohen jer lerr...
ater dia yg kuor duitnya ... ...

Iye ler..bior ke die...udah lulus spm jer...itu jer ler pemahaman nyer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

aik last minute preparation ke? baju bridesmaids beli RTW je? tak custom-made? wah jimat cermat subgguh jahlop skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:59 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:52 AM
dh tak tahu nak counter back terus guna nama Allah? teruskan lah dgn reka reka cerita tu. bkn part ...

Ye ??

Hoiiiii dajjei ,,,lembuuuuu


neelopa ko tu Haris , Haris , Haris ,Haris ,Haris,Haris...tangan  berjuntai  biji tasbih tp dalam hati neelopa " sial,sial,sial,sial,sial..."

eh tengok muka neelopa nakharom ko tu pun  dah tahu lah jenis yg mcm mana

Sekarang ko nak kata aku justify Allah ?

Ehhhhhhhhhhhh aku ni memang penyembah Allah sebab tu aku selalu ALLAH, ALLAH, ALLAH, ALLAH, ALLAH, ALLAH ,ALLAH

Bukan mcm ko dajjei nakharom  , asyik asyik dengan  pembohongan ko tu xhabis-habis dgn jaja cerita boss pelaq ko tu , ehhh ko ni miskin sgt ke kalau xjadi barua neelopa ko xboleh nak makan ke?? xmampu?? miskin sgt ke???...last last ko tu kena buang dalam parit saja

Pelaq

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 10:00 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:59 AM
Ye ??

Hoiiiii dajjei ,,,lembuuuuu

takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia mmg manusia yg senang tertipu


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:03 AM | Show all posts
dalam ramai2 family lopa nie...i paling suka Athisah...dier nampak lain dari family dorang yg ......
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:05 AM | Show all posts
seronok baca kipas susah mati lopa ni puji melambung2 .. pape je la hanat ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
hinata_holic replied at 19-3-2021 10:49 PM
Kawen la cepat jah. Kite lmbt kawen nnt susah nk beranak. Pastu kalau beranak nnt tenaga separuh mat ...

Kita memang nak kwin cepat. Tapi calonnya lembap masuk meminang. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 01:43 AM
Rasa2 kalau tak jadi jugak mohon mamatini bawak jah mandi kolah 77 masjid dan berendam dalam 44 kual ...

Untuk lebih mujarab :
kena 4 sungai tempat buaya bersarang & 3 sungai tempat pembuangan sisa pepejal secara haram. insyaallah bertemulah jodohnya tu nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:21 AM | Show all posts
Ingat pilih date hari ni, 23.03.

kena tunggu esok, lusa, tulat la ni kalo nak wish haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
poyo nak mampos thread ni.. batak2 lobenak seniri feed info lopak nak kawin.

zaman kejatuhan lopak dah tiba
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:26 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

i percaya yg nak nikah/tunang sabtu ni adalah Atisha. yg cari baju bridesmaid tu utk Lopa sendiri.
Mcm tak logic last minute... dah la kat hotel yg tak pernah dengaq. Takkan la lopa yg selalu tayang pakai hbag DIOR tu. logic la sikit. hang lolipop jgn la downgrade sgt artis kesayangan hg tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jadi ni, i nak wish all the best jelah kat piyu. Yg penting duit nafkah bg lebih sikit. Jgn bg 500 sebulan nak beli spender jah pun tak lepas. Habis diungkit sampai kiamat nnt
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dulu dulu minat Jah, waktu musim bergaduh dgn Faz sampai la saat dia mula pakai tudung..lama lama tengok macam apo ni..asik cerita pasal jantan ja, pasal kerja ciput..lama lama aku hmm kan aja la..sekarang dah tak la aku minat, seram ok tengok lobenak..tak mau aku sama kan level aku dgn lobenak..terencat otak aku nanti..huhu..

Kalau betul la jadi nak kawin dgn si haris ni, alhamdulillah..bagus lah..aku dah menguap skala infiniti bila baca kisah nak kawin Jah ni.. semoga Jah akan mendapat bahagia macam kak Nab..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.075960 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list