CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 09:29 AM | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 06:10 AM
So Montana, ko still yakin ke jah tak kawin?

Wowzerrr Loli is nektanz ke. Hi nektan

Berbayar

peminat lah agaknya

kan dapat sorang stau pek harimau tangis kartini bodo tu

makan satu pek ,benak selamanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:31 AM | Show all posts
hana tu bipolar, korang yg percaya mmg korang pun sama perangai dgn dia. tgk dia ckp mengata meroyan psl ctdk aafiyah pun dah tahu dia tu level mana sedangkan ctdk hidup aman aman je takde pun mcm yg dikata hana tu. itu pun korg tak boleh fikir ke level mereka-reka cerita hana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:32 AM | Show all posts

laaaaaaa


kat IG fan pun dia delete....haha teruk berbeno aihhhh



patut ss ja kan..haha lupa lak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:35 AM | Show all posts
KBW2 replied at 22-3-2021 02:25 PM
Berita tuh berita hari ni kan, jadi bukankah patutnya berita itu bertarikh 22 Mac dan bukannya 23  ...

Haahnya.. Screenshot berita tu tarikh 23/3 release.. Tapi hari semalam si coklat tu up dalam forum date baru 22/3. Betul2 misteri
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nk ckp kt famili skjp yg ada dlm nih...drpd korang duk melepak baca porem jawab porem lebih baik gi exercise ke cari keja ke atau sambung bljr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:35 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:23 AM
loli tu lobak benak mcm ko semua kata tp intan tu kalau nak berforum dia pun guna id yg sama

ad ...

beb...kawan baik lofa pun duk up pasal lofa nak kahwin...tp more on sinis2 saja caption...

x ada la nak cnfrm berbetui yg lofa kahwin...

lobenaka yg lain dah asyik countdown dah

ko ada tanya family tak suruh depa riki2 family haris betul ka nak kahwin sbb hr tu kan dah pulangkan deposit berbagai..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 08:21 AM
Apa punca sskjp gaduh dgn piyu dulu.  Apa yg diaorg tak puas hati  sgt

Punca sebenar dr piyu i tak sure
Tapi respon daripd tu piyu dpt serangan bertubi2 dari puak2 kaum kerabat jah.
Dari mamatin,  adik beradik jah,  makcik2 jah dan sepupu sepapat jah.  Antaranya:
- psl putus silaturrahim
- psl itu tak boleh ini tak boleh
- mengongkong jah
-menyindir psl tanam janggut
- sumpah seranah dr nektanz
-kata2 sindiran, - contohnya kalau nak tahu baik atau tidak lelaki tu tgk masa dia marah

Boleh baca kat thread sblm2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Video Purizz beli kain sampin dgn idham tu maybe video lama masa aqief kahwin dulu. Purizz kan di suruh pakai sedondon dgn family tu. Masa tu diaorang baik lagi kan. Yg ambik video tu tukang kedai tu. Mungkin bila dengar Purizz nak kahwin neelofa dia postkan lah video tu kat ig nak promote kedai dia lah tu kut.Bila neelofa or family dapat tau di suruh nye delete.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:38 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:19 AM
Loli tu benak lobak nakharom juga , tp ada kala intan tu guna juga id tu...

yang FCUK Fattah tu kan suryantie Kaka Senah bukannya si nektan tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jugak kat mek lopah ni.. tu la kecoh sgt..  ni silap2 Allah mmg jdkan dia anak dara tua.. family diaorg ni lupa ke kifarah Allah? Hidup penuh lakonan twist sana sini .. yg backup dia pon kemainnn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:40 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 09:37 AM
Video Purizz beli kain sampin dgn idham tu maybe video lama masa aqief kahwin dulu. Purizz kan di su ...

Sampai mcm tu sekali erk...delete delete bagai.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke dah nikah sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:41 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:25 AM
hana ni kalau tak menipu berbohong mmg tak sah kan. sedap je tuduh org fitnah org. utk pengetahuan ...

x ada kaitan....?

yer la tuuuu


bab nab dgn meran ko yg bg 1st info..pastu meran dgn nab pun post kat IGs masing2 pasal depa dua
ko pun tau yg meran nak lamar nab waktu naik air ballon tu....

lagi nak assumed ko x ada kaitan dgn family lofa...hikhikhik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:43 AM | Show all posts
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

  


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:43 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 09:37 AM
Video Purizz beli kain sampin dgn idham tu maybe video lama masa aqief kahwin dulu. Purizz kan di su ...

mungkin..

sbb ada penampakan idham..

apakah fungsi idham ni...pak guard waktu lofa dgn nab berdating ka?

hr tu dgn nab...takkan skrg pak guard dgn puriz lak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
strawberryfarm replied at 23-3-2021 12:35 AM
Speaking of Ritz Carlton, kaka faz and bam tah nikah kat sana kan dulu? Iolls rasa itu baru layak  ...

Kat igs ceksu dia tunjuk berduyun2 org nak follow dja.. Siap sound lagi follow ramai2 ni nak gapooo?  
Hahhaha
Memalukan!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:45 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:41 AM
x ada kaitan....?

yer la tuuuu

mmg takde kaitan pun.
waALLAhi. yg psl ee minang bella tu just assume sbb tgk ig story je. rupanya betul. sbb tgk setup tempat dlm hutan dan naik hot balloon pun dh tahu akn ada special occasion


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:46 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:43 AM
mungkin..

sbb ada penampakan idham..

haritu pun idham teman ee beli songkok nikah

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:48 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:25 AM
hana ni kalau tak menipu berbohong mmg tak sah kan. sedap je tuduh org fitnah org. utk pengetahuan ...



Justify yourself infront of Allah lahhhhhhhhhhh


Gebang crett crott disini pun dapat apa dajjei????
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:48 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 22-3-2021 05:59 PM
Aku tak pernah beli daging harimau menangis tu. 350g  rm35. Baik aku beli daging sekilo kt pasar.  D ...

iolz pernah dpt beli daging oz kat Ben's.
Grass feed lagi 50%,tp xboleh simpan lama la.
berbaloi2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:04 AM GMT+8 , Processed in 0.079518 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list