CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
 Author| Post time 23-3-2021 09:20 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 09:07 AM
betul.....jah punya hype dah bertahun, bakal pengantin lelaki je bertukar
mcm Nabila hype da ...

bukan takat level menguap dah.. tido bgn tido bgn tido bgn pon nan hadoo..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:22 AM | Show all posts

Loli...printer dah okay ke belom tu? Mana kad nya cer kasi preview sket. Kata benda baik harus diwawarkan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:23 AM | Show all posts

apo...
dont hurry ko cakap?

kesian Jah dah lama menunggu


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:23 AM | Show all posts
apedehal replied at 23-3-2021 03:05 AM
Woww..kaknah...loli ni nektan ke hahhahaha

loli tu lobak benak mcm ko semua kata tp intan tu kalau nak berforum dia pun guna id yg sama

ada saja intan dalam ni

aku syak tengah berforum sambil garu jubor

kenapa??

apadehalll???

sekarang ko sudah percaya apa aku kata ke? ke...ko cuma saja nak layan-layan aku mcm ko beritahu forummer poen mana entah dulu...

ehhh aku xkisahlah

ko yang penat ,

bukan aku yang penat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:25 AM | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 23-3-2021 09:29 AM
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:19 AM
Loli tu benak lobak nakharom juga , tp ada kala intan tu guna juga id tu...

hana ni kalau tak menipu berbohong mmg tak sah kan. sedap je tuduh org fitnah org. utk pengetahuan sis, kita ni takde kaitan dgn family lofa pun. tengok cara sis menipu meroyan bawa gosip pasal ctdk pun dah tahu sis ni jenis bercakap main sembur je tak tahu dosa pahala. ctdk aafiyah tu jd bahan kutukan makian sis bertahun tahun dh kan, padahal siti aman bahagia je dgn dato' k, tak ada apa berlaku pun pd ctdk mcm yg sis selalu mengata. sis ni mmg jenis pandai buat cerita. sapa yg percaya dgn hana ni mmg dia pun jenis level hana jgk la.
dulu ada juga rasa nak termakan dgn fitnah dan kata kata hana ni psl ctdk, sbb nampak mcm kenal rapat dan benci sgt dgn ctdk aafiyah, tapi lepas terkena sendiri (kat sini dia menuduh kita itu ini) now dah dpt jawapan yg mmg hana ni cakap kosong je. sbb apa yg dia ckp psl kita totally salah..hanya sekadar bercakap kosong je hana. tq sbb dah reveal sifat pembohong dan mereka-reka cerita tu


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:25 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 22-3-2021 05:59 PM
Aku tak pernah beli daging harimau menangis tu. 350g  rm35. Baik aku beli daging sekilo kt pasar.  D ...



Betul diorang kaya raya dan show off kaya raya pun sebab ada yang senang tertipu.  Asal tengok retis jual je beli.  Kalau retis jual kayu pun beli.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

Tu lah sebabnya ulama2 terdahulu bersungguh-sungguh melondehkan golongah mujaharah penunggang Agama ni... Kesan kejahatan golongan ni sampai ke tahap taksub. Kultus cam AyahPin lahir dari golongan camni la.. apa juga kelakuan / perkataan AyahPin semua dipuja oleh golongan pemuja..

Takde sekelumit rasa malu / bersalah ker nak meletakkan idolat penunggang sipi-sipi dgn tokoh-tokoh Islam sebelum ni (kita nak sebut nama tokoh tu pun tak berani..)

Blom pernah lagi industri hiburan ada kultus camni... Harap takkan ada lagi selepas ni..  rosak lagi merosakkan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:27 AM | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 06:10 AM
So Montana, ko still yakin ke jah tak kawin?

Wowzerrr Loli is nektanz ke. Hi nektan

Bukan soal yakin ke tak yakin

neelopa kahwin xkahwin pun bukan ada kesan apa ke aku

tetapi MEMANG NEELOPA TU TAK JADI KAHWIN DENGAN HARIS TU

Bukan aku yg kata tapi takdir yg kata

Mmg perangai keluarga kelantan kartini tu xcukup didikan ..perkara kahwin kahwin boleh pula buat org mengundang fitnah dan tanda tanya

Haris tu xnak akhwin dgn dia

Atisha yg  ke arah perkahwinan sekarang

Bukan neelopa

neelopa nak kahwin dgn siapa ?? nak kahwin dgn batu swaroski ???



Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:28 AM | Show all posts
budakpink replied at 23-3-2021 03:31 AM
Hai hanahmontahdarah amacam.. Jadi ke weding of da yar..haha.. Meratib Allah2.hujung2 kau mampuihk ...

dah  tegur aku muntah darah xdenya aku nak cakap dengan ko  dasar tahi kucing busuk nakharommmm !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:29 AM | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 06:10 AM
So Montana, ko still yakin ke jah tak kawin?

Wowzerrr Loli is nektanz ke. Hi nektan

Berbayar

peminat lah agaknya

kan dapat sorang stau pek harimau tangis kartini bodo tu

makan satu pek ,benak selamanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:31 AM | Show all posts
hana tu bipolar, korang yg percaya mmg korang pun sama perangai dgn dia. tgk dia ckp mengata meroyan psl ctdk aafiyah pun dah tahu dia tu level mana sedangkan ctdk hidup aman aman je takde pun mcm yg dikata hana tu. itu pun korg tak boleh fikir ke level mereka-reka cerita hana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:32 AM | Show all posts

laaaaaaa


kat IG fan pun dia delete....haha teruk berbeno aihhhh



patut ss ja kan..haha lupa lak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:35 AM | Show all posts
KBW2 replied at 22-3-2021 02:25 PM
Berita tuh berita hari ni kan, jadi bukankah patutnya berita itu bertarikh 22 Mac dan bukannya 23  ...

Haahnya.. Screenshot berita tu tarikh 23/3 release.. Tapi hari semalam si coklat tu up dalam forum date baru 22/3. Betul2 misteri
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nk ckp kt famili skjp yg ada dlm nih...drpd korang duk melepak baca porem jawab porem lebih baik gi exercise ke cari keja ke atau sambung bljr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:35 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:23 AM
loli tu lobak benak mcm ko semua kata tp intan tu kalau nak berforum dia pun guna id yg sama

ad ...

beb...kawan baik lofa pun duk up pasal lofa nak kahwin...tp more on sinis2 saja caption...

x ada la nak cnfrm berbetui yg lofa kahwin...

lobenaka yg lain dah asyik countdown dah

ko ada tanya family tak suruh depa riki2 family haris betul ka nak kahwin sbb hr tu kan dah pulangkan deposit berbagai..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 08:21 AM
Apa punca sskjp gaduh dgn piyu dulu.  Apa yg diaorg tak puas hati  sgt

Punca sebenar dr piyu i tak sure
Tapi respon daripd tu piyu dpt serangan bertubi2 dari puak2 kaum kerabat jah.
Dari mamatin,  adik beradik jah,  makcik2 jah dan sepupu sepapat jah.  Antaranya:
- psl putus silaturrahim
- psl itu tak boleh ini tak boleh
- mengongkong jah
-menyindir psl tanam janggut
- sumpah seranah dr nektanz
-kata2 sindiran, - contohnya kalau nak tahu baik atau tidak lelaki tu tgk masa dia marah

Boleh baca kat thread sblm2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Video Purizz beli kain sampin dgn idham tu maybe video lama masa aqief kahwin dulu. Purizz kan di suruh pakai sedondon dgn family tu. Masa tu diaorang baik lagi kan. Yg ambik video tu tukang kedai tu. Mungkin bila dengar Purizz nak kahwin neelofa dia postkan lah video tu kat ig nak promote kedai dia lah tu kut.Bila neelofa or family dapat tau di suruh nye delete.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:38 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:19 AM
Loli tu benak lobak nakharom juga , tp ada kala intan tu guna juga id tu...

yang FCUK Fattah tu kan suryantie Kaka Senah bukannya si nektan tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jugak kat mek lopah ni.. tu la kecoh sgt..  ni silap2 Allah mmg jdkan dia anak dara tua.. family diaorg ni lupa ke kifarah Allah? Hidup penuh lakonan twist sana sini .. yg backup dia pon kemainnn..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 08:08 PM GMT+8 , Processed in 0.090459 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list