CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 08:11 AM
Blom lagi. Selagi blom ada lafaz aku terima nikahnya..  

Sebabnya yg berkokok berderai berkompa ...

Haritu dlm benang bpagar tu xsilap ada sorg forumner yg kenal family piyu nih.
Yg bgtau kata jahlop ni mmg menantu pilihan mak piyu tu.
Nak seru dia bg komen xingt lak nick nye
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm..dh basi citer nk kawin pehtu tak kawin pehtu famili gaduh..btw setelah di tgk2 kelakuan semua skjp ni kesimpulan nya ibu2 gagal mendidik anak2..satu hari masyarakat pun tak heran dh dgn depa mcm tok lip..hidup umpama roda..org yg riak akan ke tanah jua..eehh tazkirah pukak..tutup aje la thread ni..tsk berpekdah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 07:57 AM

Apo....delete lagi!

Eh mcm siot betul pangai puak pemuja ni eh acah acah bagi snipet taik ni semua!

Nak kawin!kawin je lahh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh..mungkin nak jaga privacy persiapan nikah lofa kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 23-3-2021 08:25 AM
Sabtu 27.3.2021 bersamaan 14 Sya'ban.
Lepas majlis, blh malam berkumpul baca Yaasiin Nisfu Syaaban ...

Alhamdulillah..very the islamic pernikahan ni nnt & benak2 pn terus angkat pasangan plg islamic, paling bagus, paing sweet..semua yg terpaling la..dan bakal jadi ikutan anak2 muda zaman skrg..in sha Allah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabarnyaaaaaa nak tunggu mejlis jah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:42 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 08:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

Curlastttt....tp kenapa erk piyu nak postpone? Ada sejenis bau keikanan disitu Loli.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 23-3-2021 07:21 AM
Ha ah.. Dah delete...

2 kali dah delete
Abis tu bole pulak konon disuruh delete sebab nak jaga privacy!
Eh tolong lah plss kau ingat acik porum ni benak ke tak abis abis nak suap ketaikan korang
Fans lah itu lah ini....Ya Allah semoga Neelofa  diijabkabulkan secepat nya dgn Pu HarisB hari Sabtu ni  ni jugak ...Amin
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 08:27 AM
Haha. Mana benaks yg bg tarikh 23hb ritu.
Eh lupa. Dia kata jahlop is ‘somebody’. Blh ubah tari ...

Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 08:06 AM
Ingtkan tinggalkn forum ni mlm td pagi ni benang dah tutup
Yela biggest celebrity nk kawen kan.  H ...

tak sabar lah jua nk tunggu karangan 1000 perkataan mamazat, suami anak yg terpaling, mesti 4 pages kurang2
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 07:57 AM

Dah takdela mod
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga urusan pernikahan lopa dan pu haris dipermudahkn oleh Allah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:47 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 08:50 AM
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

Kann contradict benor kes nikah Jah ni. Uplod, ubah dan delete. Kata benda baik ...bukan kah haros dicanangkan. Bukan caras laki orang, osetat kut
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:47 AM | Show all posts
JalaEmas replied at 23-3-2021 08:44 AM
tak sabar lah jua nk tunggu karangan 1000 perkataan mamazat, suami anak yg terpaling, mesti 4 page ...

7 hari 7 malam tak abis nak mengarang tu....
start dari memula mengandung, mengidam...
bawa 9 bulan, melahirkan...
semualahh akan tertumpah di IG post memuji anak kesayangan dia tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 08:11 AM
Blom lagi. Selagi blom ada lafaz aku terima nikahnya..  

Sebabnya yg berkokok berderai berkompa ...

Ada baca gak part lopak tu sorang perempuan yang sempurna untuk dijadikan isteri... ujung2 claim bukan kipas susah mati...

Aiyoo... ayat tu pon dah gambarkan sangat lah taksub tapi tetap nak nafikan...

Orang lain nk kawen tapi orang lain yg kecoh... bila orang tak cayer...suruh gak percaya... WTF??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti masa majlis nikah mintak jah lopa buka je la niqab.. bukan wajib pun pakai. At least tambah satu point lagi utk i komen mekap pengantin. Bukan guna khir khalid lah kan? Kalau tak, mohon belajar lagi ilmu asas mahram. Berbungkus tapi basic pun fail.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 08:48 AM | Show all posts
btw, ada org opis aku cuti tanpa gaji setahun gi tabligh. katenye ikut pu riz ni. nnt aku tny die btul ke pu riz nk kawen dah time2 tabligh gini
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 23-3-2021 12:31 AM
Kalau betul jadinya, aku nak ucapkan tahniah, dan moga dipermudahkan seluruh urusan nikahnya.. moga  ...

Amiiinnn.. doa yg baik2 i aminkan. Moga berbalik kebaikannya pada kita juga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 08:27 AM
Haha. Mana benaks yg bg tarikh 23hb ritu.
Eh lupa. Dia kata jahlop is ‘somebody’. Blh ubah tari ...

tak tau bbnu  ulu banat mana masik porem nak lecture acik porem haha. siap ber capslock lagi.
dia tak de masuk lagi ke... I need entertainment haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:50 AM | Show all posts
Pujangga22 replied at 22-3-2021 02:38 PM
pakai purdah jer lah sng...pakaian kena ikut thema pengantin apa..

nek tan nak pakai purdah
lambertttt lagi cuols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 06:46 PM GMT+8 , Processed in 0.084853 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list