CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Alamak... siapa ada record? Boleh reupload tak...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak ke puris kawin?

Jgn2 nti keluar berita kt Harian Metro

"Neelofa, spotlight of the world ditinggalkan Ustaz Haris pada hari akad nikah di Hotel Ascott"

#pelaminangankumusnah


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 23-3-2021 05:59 AM
Entah meluat aku..puriz cinta jahh, sbb Tue snggup kena kecam dgn sskjp..bbbnuuuuu Sgt muuhu..

Atau piyu tu sabar je dulu.  Tgu da jabat tgn tau la aku control jah nti.  Ko tgu nasib ko sskjp.  
Gituhhhhh iols speku piyu ckp dlm hati
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 23-3-2021 07:28 AM
Beli sampin pun dh didelete videonya kt ig... Mcm ada yg tk kena je....

Konon2 nk seperais kn netizen.  Tu jah dua kali suruh delete
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 23-3-2021 08:09 AM

Ingtkan tinggalkn forum ni mlm td pagi ni benang dah tutup
Yela biggest celebrity nk kawen kan.  Hujung2 sendu jua benang hajjah ini

Tak sabar nk tgk mamazat peluk piyu bebird dgn caption anakku
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 12:49 AM
Wow. World eh.
Sbenarnya hg ni duk dunia mana ni jeni?
Cuba hbq mai.

Dia duduk lofaland in lofaworld....delulu x habis2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
untoldname replied at 23-3-2021 12:58 AM
Sekarang ni dah boleh cakap congrats kt lopak ke belum? Confirm dah ke? Ermm... nvm... later lah...t ...

Blom lagi. Selagi blom ada lafaz aku terima nikahnya..  

Sebabnya yg berkokok berderai berkompang satu Malaya tu pihak pompuan sahaja dan lobenak pentaksub sahaja. Pihak lelaki dan ahli keluarga, tak berkutik langsung.

Bakal pengantin lelaki nampak tak bersedia nak menerima bakal pengantin perempuan sebagai pasangannya. Yang nampak desperado pihak pompuan.

Apa pun boleh tengok la 27.3 ni cam yg bingit dikompangkan dek lobenak pentaksub.. wanita yg sipi-sipi lagi jadi wanita sempurna. Yang tok kadi ustaz ustaz saksi-saksi pegawai pegawai Agama bawah tapak kaki dia jer... (Camtu lah lebih kurang kata lobenak pentaksub).
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:12 AM
Jawapan iols berpandukan pd kes jah-pu gaduh .. info teh tumpah seleri tu ai tak sempat baca.. pun ...

Punca gaduh tu katanya piyu mintak tangguh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts

Tahniah jah. Semoga berbahagia. Harap fam x masuk campur hal rumahtangga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 23-3-2021 08:19 AM
Punca gaduh tu katanya piyu mintak tangguh

Apa punca sskjp gaduh dgn piyu dulu.  Apa yg diaorg tak puas hati  sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:24 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:25 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 12:07 AM
Agak2 jah pun dpt ke cincin cartier cm kak nab yg berharga sebuah pangsapuri atau condo.

Piyu ka ...

Kan? tak faham apa yang hebat sangat ada menantu popular. Mungkin boleh jadi menantu trophy la kot ye. Kalau I tak kuasa la lagi lagi puak puak sskjp ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sabtu 27.3.2021 bersamaan 14 Sya'ban.
Lepas majlis, blh malam berkumpul baca Yaasiin Nisfu Syaaban. Esoknya hari Ahad seluruh ahli keluarga akan berpuasa bersama2.

Berdasarkan pengantinnya, boleh jadi kedua2nya akan puasa putih straight 3 hari, yakni hari nikah Sabtu tu, Ahad dan Isnin.  Para tetamu sahaja yg akan dijamu makan sambil pengantinnya melayan mereka bergambar, oh ya dgn tasbih sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:25 AM | Show all posts
mabeles replied at 23-3-2021 03:07 AM
Eh salah baca ke I ni. Serious la Ascott???

Ada orang tumpah teh semalam katanya Ascott. Ascott ade ke ballroom chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 12:31 AM
Spotlight of the world??? Hahahaha....
Nak suluh ruang angkasa setan ke??



Hahahahahadoiii. Ruang angkasa setan begitu gelap ya sampai perlukan spotlight of the world.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 07:54 AM
Saja la.. Aku masuk komen nak bagitau hari ni Selasa 23/03/2021.

Haha. Mana benaks yg bg tarikh 23hb ritu.
Eh lupa. Dia kata jahlop is ‘somebody’. Blh ubah tarikh or nikah anytime she wants.
Tiber masuk bg specific date pastu ckp date tu blh tukar anytime pastu bebel kata forumners ni duk sebuk psl jahlop.
Hahahha. Sian. Duk dlm jeniloli world jg agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:30 AM | Show all posts
Alhamdulillah.. tahniah Jahhh..
bahagia ni hak semua org.. moga rumahtangga Jah aman2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:31 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 08:06 AM
Ingtkan tinggalkn forum ni mlm td pagi ni benang dah tutup
Yela biggest celebrity nk kawen kan.  H ...

Jangan lupa, I love you anakku
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul jadinya, aku nak ucapkan tahniah, dan moga dipermudahkan seluruh urusan nikahnya.. moga diberkati dgn zuriat yg soleh dan solehah juga..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.089750 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list