CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Katakanlah diorang jadi kahwin, it’s gonna be such a boring relationship/ marriage!!!! Takkan cakap hal agama 24/7? Takde hobi bersama ke???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 23-3-2021 01:04 AM
Katakanlah diorang jadi kahwin, it’s gonna be such a boring relationship/ marriage!!!! Takkan cakap ...

dak piyu akn sentiasa tinggalkn niqabis 40 hari 40 mlm join tabligh.. niqabis dk rmh je la.. bosan bosan pergi la rmh sskjp yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ejrazak at 23-3-2021 01:17 AM
caca_eric replied at 23-3-2021 12:53 AM
Kan.. biasanya stylist ke apa fd sediakan top to toe..
Bukannya mcm rakyat marhaen b40 kena cari ...


Khennnn....cam x sesuai je dgn status pubird yg dicanang2kan berstatus hartawan sekufu jahlop. Baju tema nikoh jenab utk sskjp pun designer htr kt rumah. Apa class pubird bkl pengantin hegeh2 meraban ke sana sini beli brg. Dah la beli agak last minute. Ko kena kawin ke apa nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:59 AM
kan..laki si risteena sendu nikah pun pakai baju lengkap designer ezuwan ismail..takkan dak piyu ...

Bila kena sound point mcmni jap lagi jeni ulang plk guna point ZUHUD....tiber sgt. Sembang cam kelin..kejap world class celeb, kejap zuhud.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:20 AM
jadi? ada masalah ke? lofa artis femes mesti la ada yg terbocor jgk sana sini. lagi pun bkn dari i ...

Haah yang masalah dia sekarang ni apesal lopa boleh dgn jantan muda tapi orang lain tak boleh? Bukan ke dia sendiri komen kata tak sesuwei kalau jantan muda dgn perempuan tua???? Jilat balik ke tuwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta abg ipor baru tlg pujuk pubird jgn postpone. Nengok gaya pubird yg tak well prepared befitting an eager groom...agak sahih la tumpahan teh seleri tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 12:26 AM
Tak sebenarnya ape motif Jennie dgn Loli bukak thread lopa ni. You guys tahu kan takde sape suka lop ...

Supaya idola deyols tak dilupakan, yelahh sejak2 ni kan sendu je benang nya... Ni dapat berita niqobis nak kahwin lak, harus keje overtime deyols malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...


Kelam kelibut nya wedding Jah ni. Mcm memaksa pulok adakah nk tutup malu takut netizen tuduh kena rejeck? Oh my gardddd lagi sekali meols ucapkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkn
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...

Yelah niqobis pun dah makin tua kang dah monopos takboleh mengandung dikatanya mandul seperti tuduhan lobenak kepada seseorang, terpaksa lah paksa pu kawen cecepat sauk je apa ada
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...


Kenapa nk postponed??  Bukan loli cakap dia cintakan lopak ker?  Sepatutnyer dipercepatkan la... Ker hati dia masih belum boleh rasa betul2 cinta tu .. Gitewww... Hahaha.. Aku percaya jer ape seleri cakap tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sementara nak hari sabtu ni habislah penuh bod ni dengan thread2 jeni dan loli yang baru dapat sinar baru lepas berita jah nk kahwin tersebarrrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 23-3-2021 01:13 AM
Haah yang masalah dia sekarang ni apesal lopa boleh dgn jantan muda tapi orang lain tak boleh? Buk ...

Jantan muda yg ni selevel dgn sheols dah haji
Haji Haris & Hajah Noor Neelofa (2x)
Hihii sama2 tak grad (lagi)
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 23-3-2021 01:24 AM
Yelah niqobis pun dah makin tua kang dah monopos takboleh mengandung dikatanya mandul seperti tudu ...

Kena la sauk apa di depan  mata nk tunggu sampai 2025 kew ...penat2 berlilit cam ninja tayang cincin buang cincin berstokin x jd malu wey.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 12:31 AM
Spotlight of the world??? Hahahaha....
Nak suluh ruang angkasa setan ke??


Berdekah baca oiiii...hahahahahhahhaga
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ascott Hotel, ok lah tu drp Prescott atau Scott
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszclassique at 23-3-2021 01:31 AM

Takkanlah celebrity gah antarabangsa, the biggest celebrity, wedding of the century buat dekat Ascott hotel yang cuma 4 bintang jeeee????????? Seriously ini satu penghinaan!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:25 AM
Kenapa nk postponed??  Bukan loli cakap dia cintakan lopak ker?  Sepatutnyer dipercepatkan la... ...

Mungkin Jah x muncul dlm mmpi Piyu lepas heols buat solat istikarah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig dek loli tampal td..igtkan mat paki mana ntah..sian jah fashionistah internesenel dpt tngkap punai yg xtau apa nak dbanggakn tu.xsabar nk baca ucapan2 mamazat pd bakal menantu nya nnt..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...

Kalau baca2 balik apa yg seleri gtaw dlm benang lepas yg logik dan boleh terima..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:11 PM GMT+8 , Processed in 0.100471 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list