CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 20-3-2021 04:19 AM | Show all posts
yuhuu replied at 20-3-2021 01:20 AM
Cemana nak kawin kalau dah putus dik loli?

I pun tertanya2 kan ada thread kata dah putus tak jadi majlis, booking pun dah cancel bagai. Tapi takpe la demi jah kaka sedia menanti news wedding of the century ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku menanti Jah kawen supaya aman sket dunia....bolehla orang lain pulak naik jadi hot stuff Malaya. Tapi sekarang Jane pun lebih mendonia dari Jah di forem
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah pertemukanlah jodoh neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kalau betul. Boleh celeb anniversary sama2 khenn. Meriah besar2an
Sskjp ni mmg mcm air dicincang xkn putus
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok minggu depan jadi ko idok Majlis tu
Ker jahlopak bersanding sorang-sorang
Lepas tu khabor pengantin laki tak jadi menikah...macam-macam boleh jadi...
PuRiz pon takder kata apa-apa pon

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bukan peminat N ni tapi dr segi jodoh, kesian  pula.. aku doakan dia bertemu joodh secepat mungkin.. Aamiin
kita hanya mampu doa, Allah yg tentukan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:34 AM | Show all posts
Edited by Zhee at 20-3-2021 08:43 AM

hi, newbie sini... nak tanya camne nak baca thread berpagar (read permission)? kena kumpul credits banyak2 baru boleh baca eh?

(nak delete tapi tak jmpe plak... dah ada yg reply dekat thread lain, saya baru perasan).
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lembumanis replied at 20-3-2021 04:19 AM
I pun tertanya2 kan ada thread kata dah putus tak jadi majlis, booking pun dah cancel bagai. Tapi  ...

Mungkin masing2 pilih utk stay low lepas apa yg dh jadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Raman replied at 20-3-2021 08:14 AM
Aku menanti Jah kawen supaya aman sket dunia....bolehla orang lain pulak naik jadi hot stuff Malaya. ...

Tk aman gak kang muntah2 pn up kang bukak 1cm pn cerita
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Zhee replied at 20-3-2021 08:34 AM
hi, newbie sini... nak tanya camne nak baca thread berpagar (read permission)? kena kumpul credits b ...

Sembang banyak2 ... Komen merata 1 komen 1 kacang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
So??nak kena berdebor debor ke camana ni?chuols jgn kuciwakn penantian sis nk tengok retis kesayangan menikoh k..hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
ok kita tnggu je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Doa je yg baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 19-3-2021 08:48 PM
Sempat nab masuk porem apdet ...malam ni dh asah lom

Oh, mmg semua forumers pun speku Loli=Nab? Ke ada bukti soheh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
X pa la.  Sana semak dgn nab emran.  X semua orang minat nak tau.  Dah kawin udah la.  Muak dah berbelit belit.  Sini tumpu ke lofa ja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Zhee replied at 20-3-2021 08:34 AM
hi, newbie sini... nak tanya camne nak baca thread berpagar (read permission)? kena kumpul credits b ...


Kalau delete 1 komen, hilang 1 kredit. Biarkan saja komen or edit komen.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
crossline replied at 20-3-2021 09:27 AM
Oh, mmg semua forumers pun speku Loli=Nab? Ke ada bukti soheh?

Hakhakhak saja je lah nyakat.... Beria sgt bekap jah.. Sorang lagi dak jeni tahan kebal maki..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 19-3-2021 12:57 PM
Selamat pegantin baru dik loli a.k.a nabila..

Awat x jemput puriz mai kenduri baca doa?

Laaaaa baru semlm dh nikoh terus buka rumah pulak kat sini ye loli
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana video jah buat isyarat jari tu. Tepek la sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
intanblur replied at 20-3-2021 12:22 AM
Sama la kiter.. kihkiki

Kita geng..geng xdpt pnjt pagar setinggi kaygn mcm sskjp..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.079659 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list