CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 08:43 AM | Show all posts
makiting replied at 21-3-2021 08:38 AM
So khamis depan tu cuma khayalan mekpah aje la yea? Siannnn tak merasa nak pegang title isteri.. h ...

Kalau dia nak menikkah dgn jantan lain aku xtahu lahhh

tp bukan dengan Haris


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 21-3-2021 08:43 AM
Kalau dia nak menikkah dgn jantan lain aku xtahu lahhh

tp bukan dengan Haris

Sesuatu sgt ni.. patut la bg kakak nikah dulu.. nnti kisah mekjah xblh sampai 10 volume..sbb di cantas kisah kakak nya kawin pulak.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mana gmbr 2 dan 5 nya??
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah kenapa mak sikit pun x rasa teruja nak membawang pasal keje kawen si ninja dgn si tanam janggut ni.. Tak seperti memerang n jenab wpun dedua dah berkali2 kawen cerai. Gossip kawen Ninja n janggut pelesu is so yesteryear.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:59 AM | Show all posts
makiting replied at 21-3-2021 08:45 AM
Sesuatu sgt ni.. patut la bg kakak nikah dulu.. nnti kisah mekjah xblh sampai 10 volume..sbb di ca ...

xde soal sesuatu lah

mmg neelopa tu xjadi kahwin pun dengan Haris tu


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:59 AM | Show all posts
Mula lah dgn kempen marketing balik
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
c_apple replied at 20-3-2021 08:15 PM
Private ke majlisnya?
Family riz datang tak tu?
Ke sebab tak berapa restu so buat private ahli k ...

Iols speku atisha nk tunang.  Ank sulong tok sanjay dgn mamazat kan tak kn takde majlis tunang semua.  Lain la kalau mak jan cm kak nab
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 21-3-2021 09:24 AM
Normabaru replied at 20-3-2021 12:18 PM
Kaka terbaca kt ig amal, shakiraaaaaa si adik purit tulis komen

Love you @amalsyahminaaa my sis ...


Ada forumer bgtau kt thread sblh jah adalah menantu idaman mak piyu walaupun anknya dimaki teruk oleh sskjp clan.  Forumer tu mgaku dia kenal personally dgn jah dua kali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 09:38 AM | Show all posts
Apapun kesian kt jah
Sana sini kena kutuk, kecam
Takde dh komen murni sesuci lebaran
Bertabahlah jah.. nak berubah, biar betul berubah & terus istiqamah, bkn berlumba nak tunjuk ko la pencetus idea fesyen utk niqabis
Hakikatnya hauk & mcm tak menjaga yg wajib
Org dh mula buka mata.. cuma tulah, kesian kt jo jah.. kesiannnn

Moga diberi ketenangan hati yek Jah

Ehhh nk tanya jeeeww.. agak2 tasbih tu prop utk kekal relevan jd bualan ke apa? Maaf hati meols dh hitam

Kbai
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 09:21 AM
Ada forumer bgtau kt thread sblh jah adalah menantu idaman mak piyu walaupun anknya dimaki teruk ...

Hahahahahaha. OK
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 21-3-2021 08:59 AM
xde soal sesuatu lah

mmg neelopa tu xjadi kahwin pun dengan Haris tu

Knowing jah. Xde nye nk kawen tgkp muat.. Dia tu ego. Klu bt gitu.. Sah kena anjir dgn seteru2 dia. Kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
neerxa replied at 21-3-2021 03:07 AM
Aku sempat baca hahaha

Haaa.. Ader pon saksi.at last! Kaka risau gk nnt dikatakan bitter mcm si sentap yang terus masuk gua. Sembunyi berkabung pilu sbb mantan kawen janda 3x Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-3-2021 07:22 AM
Kalo Tak kawin juga Jumaat ini.... Hajjah akan migrate macam si dak sakinah.

Uhuk Uhuk jah...

Hari tu gigih kata dah kawen senyap2. Pastu now br nk kawen plak. Ape punya ketahian da. Boleh masuk longkangggg
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 20-3-2021 09:51 PM
Tarak punye.  Adek piyunai pegi wat st8men kat IG Amal "Love U my sister.  My only sister."  Dah p ...

Ko tag salah kaka xperasan.. Mujur ternampak. Haaaaa.. Yes, xkan ada majlis la.. Mau rasa loser kot klu jah kawen style gitu.. Dua seteru dia dah selamat pegang wedding of the year hokey. Tiga lagi dah ada isi.. Jah plak krik krik. Now dgr yes yes yes je everyday mau tersiksa jiwa raga
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 20-3-2021 11:12 PM
Hmmm.... Mcm nak bagi hint je yang pu riz bukan bakal laki Lofa. Tp after incident serangan igstor ...

In relay... Silent treatment is the worst actually..like u r death to me. Haaa gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Menteri agama pun tak kesana sini bawa tasbih jah oii.  Ni da le tasbih bawa sempat lg ko nk show off.  Anat tol peel
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
haters replied at 21-3-2021 07:40 AM
Tak kisah laa bak kawen ke tak..cuma nk tahuu.  Purizzz dh grad belum? Hahahhahahaha

Hiks hiks tuhla nak tahu juga lagi2 yg jenis kopipes esaimen nih...lepas ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
PuanPuan replied at 21-3-2021 08:17 AM
Tak nikah pun bole terawih sama

Kan siap berkampung lagi...pakej terawih, doa, tazkirah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung jadi org have have setakat majlis berderet dalam 1 bulan pun xder terkesan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 21-3-2021 08:21 AM
Mana wujud perkahwinan  dia  dgn Haris....

Haris sudah xmahu kahwin dengan dia

Agree noks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.325883 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list