CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaoru44 at 21-3-2021 07:38 AM
monamogai replied at 21-3-2021 06:04 AM
Itulah.. Biasanya keluarga lelaki yg lead, bgtahu, inform org rmai... Awat belah ppuan lbh sudu dr ...


Iols biasa tgok dpn2..kalau ppuan lbh2 tnjuk tu..dia nk bgthu org llaki tu dia pnya..I prnh tgok kalau llaki tu bkenalan ngn org baru..tbe2 ada ppuan cpt up dkt sosial media psl dia ngn llaki tu..means ppuan lain kena phm la yg llaki tu dh bpunya..tp xthu la status dia tu gf ke belum..
Kalau xbuat mcm tu..nnti dikebas dek org..haha..
Tp mgkn lain la kot dr ke jah ni..
Org llaki ni jrg la upload psl diaorg dh bpunya ke or nk kawen..kwn2 iols pun ada jnis time bujang slalu jgk hint2 psl nk psgn mcm ni mcm tu..tbe2 kawen trus snyap..
Xda lgsg upload psl tunang ke..gmbr nikah pun xletak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah laa bak kawen ke tak..cuma nk tahuu.  Purizzz dh grad belum? Hahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis la berita set dio tahun ni. Asyik dio dio dio jah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
AkokKocik replied at 20-3-2021 11:44 PM
Knapa bila tengok loopah tringat syed sadik segaragar...macam sepadan je...apa kate lobenak loopah t ...

Hahahaaha boleh bangunkan kasihhlopaa sesama kann kasi laptop ahhaahhhahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 20-3-2021 04:55 PM
Ke sebab smlm masa tahajud tgh mlm xthn dgr yes yes yes dr tgkt bwh.. Terus call caterer wed plann ...

AHAHAHAAHAAHAAHAAAHA
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:00 AM | Show all posts

Pakai Logik Akal

MontanaHannah replied at 20-3-2021 10:40 PM
Itu lahhhh...
nanti kita story sini kalau ada

Biadap ke tak biadap bakal besan sendiri tak dijemput datang kenduri..  Sonye tak biadap la kalo dah memang bukan bakal besan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:09 AM | Show all posts
Klu betul tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bisamyhead replied at 21-3-2021 02:52 AM
Kalau betul la kan lofake & pu nak kawen, mybe dia sengaja biar pu tak ada di majlis ni. So org ak ...

Tp knowing jahlob and clans,dorg kan semua benda nk share wpun dlm hint2 xjelas gitu,xknla nk bermajlis plg kesygn xde hint langsung dipamerkan di med soc sskjp mereka..mcm peliks pl..hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
inj replied at 21-3-2021 07:43 AM
Tak habis la berita set dio tahun ni. Asyik dio dio dio jah.

Sept 2020 - pasal angin kencang hub dgn purit
Oct 2020 - niqob on the go
Nov 2020 -purit risik anak syurga mamatut yang sungguh luarbiasa
Dec 2020 - laharan sskjp fitnah bersepah kecam somebody only sskjp know who dan lmk membugilkan diri
Jan 2021- pendaftaran produk daging mamatut mengaummm dan mamatut kantoi curi resipi sskjp lain
Feb 2021- besday ank luar biasa mamatut dan kabar angin kencang psl ee dgn nab manakala sida2 rosick ditendang ke tepi
Mac 2021- kakak sendiri sailang majlis ank luarbiasa mamatut dan purit makin hilang di telan zaman. Rosick terpaksa review produk sendirian. Hahaha

April dan seterusnya.. Ape lg stunt nk pki.. Xboleh ke dok senyap aman2?
Supo nate beruk ja memasing dr yg tuwo smpi hok anok kicik

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-3-2021 07:28 AM
Kenape jenab Tak bagi hajjah nikah dulu eh? Kan satu malaya menanti perkawinan hajjah... Tak kira la ...

Takut langkah bendul barangkali,kehkehkeh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
haters replied at 21-3-2021 07:31 AM
Okay la tu. Boleh terawih sama2 mcm tahun lepas. Ahahahahahh

Tak nikah pun bole terawih sama
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 21-3-2021 01:45 AM
perghhh ramai btl beginner .penangan the kadashiey sskjp

Kannn.. beria ahli baru nak kutip tacang hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:21 AM | Show all posts
Normabaru replied at 21-3-2021 06:28 AM
Acik kepams here loveeeeee anything about sskjp... Gossip dtg dr ntah mana siap dgn hint yang dah  ...

Mana wujud perkahwinan  dia  dgn Haris....

Haris sudah xmahu kahwin dengan dia

Lama mana nak sembunyi fakta ,,,

Tengok cara neelopa ,ada rupa sikit ,ada duit juga , tp lelaki xberminat dengan dia kan..?? kalau org lain lama dah nikkah dan beranak-pinak  sekarang, tp dia terus menunggu dan terus menunggu ...mcm pucuk dicita harammmmmmmmmm tak mendatang....kosong hidupnya, dibelenggu dengan sikap tamak mak dan keluarga dia akhirnya terjadi andartu. Haris yg koro ,cikai tu pun dia xmampu genggam. Dajjei bodoh nakharom sgt neelopa ni.

neelopa tu mcm dah terasa nak menikkah sgt , perlukan suami belai body dia...sudah serupa gampang minta  langgan gigolo dia punya menggeletis.

Kalau xde rawat dari sekarang aku yakin neelopa tu akan berakhhir di  Hospital Tanjung Rambutan.
Jarang org pakai niqab kena cerca bertubi-tubi tp neelopa ni walau pakai niqab tetap kita nampak dia mcm sundal.

Tak kurang sikit pun...mmg mcm sundal.




Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:25 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-3-2021 08:00 AM
Biadap ke tak biadap bakal besan sendiri tak dijemput datang kenduri..  Sonye tak biadap la kalo d ...




Xde wujud soal biadap ,sister

sebab memang hubungan dan janji nak ikat kasih dalam perkahwinan dah xwujud lagi

Hanya org bodoh saja yg nak berkahwin dgn anak-anak betina garit yg nama noor kartini tu

dia sendiri janda kebulur nak menikkah dgn bangla kaya jual orang...


dajjei xdajjei ...mmg sial nakharom keluarga  neelopa tu

sampai mampuihhh neelopa  tenyeh menatang sex toy tu ke poen dia

ni semua open secret lahhhh

dia pun pernah ringan ringan dengan hans isaac tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
haters replied at 21-3-2021 07:40 AM
Tak kisah laa bak kawen ke tak..cuma nk tahuu.  Purizzz dh grad belum? Hahahhahahaha

Sekufu la dgn Jah tu.. Belajar tak habis,  tu yg dok canang result spm je
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 21-3-2021 08:21 AM
Mana wujud perkahwinan  dia  dgn Haris....

Haris sudah xmahu kahwin dengan dia

Hahahahah
Haram xmendatang terus ko bagi ye dik nah? Terhibur kaka pagi ahad ni..

Jom breakkie jommm...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 08:34 AM | Show all posts
Normabaru replied at 21-3-2021 08:33 AM
Hahahahah
Haram xmendatang terus ko bagi ye dik nah? Terhibur kaka pagi ahad ni..

Jommmmmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
@kaklimahcomot .. Ko patut ikut style dik nah ni..chill ja membawang.. Nama all xde hide. Ni br bawang segar dr tanah besar yimdiaaaa... 1

pc berangkut itu haper?never heard before...  hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 21-3-2021 08:25 AM
Xde wujud soal biadap ,sister

sebab memang hubungan dan janji nak ikat kasih dalam perkah ...

So khamis depan tu cuma khayalan mekpah aje la yea? Siannnn tak merasa nak pegang title isteri.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
AlyaAsylo replied at 19-3-2021 08:59 PM
Kemain loli happy bagi pihak andartu.. Pesan kat andartu, jangan obvious sangat nak meniru seteru ye ...

sonoknya lolip...terasa lesung sendiri yg senak dihunjam alu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.315685 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list