CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 158624|Reply: 1990

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 19-3-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 23-3-2021 05:01 PM

Sumber bertiup kencang terutama dalam forum,
ada yang memberi tahu sumber dari org dalaman butik neelofa, mereka akan bernikah Khamis ini.

Ini dikukuhkan lagi dengan video Neelofa pada majlis nikah Kakaknya Nabila iaitu dia menunjukkan syarat jari 2 dan 5..adakah 25hb ini?

sama sama kita tunggu..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-3-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sempat nab masuk porem apdet ...malam ni dh asah lom
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sambung je lah menjoyah kat tred yg dh ada. semakkkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 19-3-2021 08:49 PM
sambung je lah menjoyah kat tred yg dh ada. semakkkk

kat situ ada pagar ramai yg tak tahu pasal lofa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah pun nak jugekkk..kawen la jah..kesian dh kawan nengok deme.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain dik loli laju aje hapdet pasal kesayangan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 19-3-2021 08:50 PM
kat situ ada pagar ramai yg tak tahu pasal lofa

Selamat pegantin baru dik loli a.k.a nabila..

Awat x jemput puriz mai kenduri baca doa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:57 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 19-3-2021 08:50 PM
kat situ ada pagar ramai yg tak tahu pasal lofa

Ko pun cedok info orgg .. semak tau byk2 benang ni.. cite bende sama semakk
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-3-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Info ni bukan drpd thread sbelah ke loli?...apepun....semoga dipermudahkan lah...bende yg baik buat ape nak dilambat2kan...x gittew?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain loli happy bagi pihak andartu.. Pesan kat andartu, jangan obvious sangat nak meniru seteru ye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
yeke nk kawen dah? kelibat puriz xnampak pon kat majlis nabila-emran.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingt ke fresh from oven dik loli gosip ni... rupanya dr rumah sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian aku tgk si loli ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jom balik rumah sebelah chuolss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan dik loli update benang?bam meran ok x tu?pegi la bancuh air milo dkt suami
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah agak tadi, kalau tak Jennie, mesti Lolli yang bukak tred ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-3-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin dgn sapa
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah aku dgn Lolli and Jennie lobenak nie..takder maknanya depa Tue insider..lobenak jer Yang gigih ke Sana ke Mari mencari info Lepas tue bukak thread mcm info Tue dari diri sendiri..puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan info eksklusip dari dik loli or dak jennie. Aleh2 acik forum yg drop the gosip dulu. Aperniiiii..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.099725 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list