CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:27 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 01:30 PM
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:22 PM
Loli tu memang circle diorg la.. Dah byk kali kantoi...

Terbokti....jaringan budu tu la yg taksub sangat sampai naik malu org sini membaca nya.Gigih naw nak viral buat thread berlapis-lapis kalah menara Merdeka 118
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:32 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 01:27 PM
Terbokti....jaringan budu tu la yg taksub sangat sampai naik malu org sini membaca nya.Gigih naw n ...

mcm ada forummer kata nick loli ni ramai yg pakai

tgk siapa yg free.....jah kan ramai adik beradik, kazens
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar gitchew nak tengok Wedding of The Year nokkkss
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 ada tak aksi acah2 menggigil bila disentuh n malu2 kucing dr pasangan pengantin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 PM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 01:32 PM
mcm ada forummer kata nick loli ni ramai yg pakai

tgk siapa yg free.....jah kan ramai adik bera ...

Trying hard sangat geng toksid karat acah2 islamik waima...masing2 menompang glamer. Yuk..euw!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 01:36 PM
Trying hard sangat geng toksid karat acak2 islamik waima...masing2 menompang glamer ajer. Yuk! {:1 ...

Taksub n memuja sangat tu ...lain mcm betul fanatik lopak ni... Adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:39 PM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 05:15 AM
level lopak tinggi sebab dah banyak kali kena rejek tapi masih gigih mencari cinta

sekali kena  ...

wehhhhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:39 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:36 PM
Agak2 ada tak aksi acah2 menggigil bila disentuh n malu2 kucing dr pasangan pengantin... : ...

Takkan la menggigil chuolz...mestilah Jah tenang2 mendapat zat dari tasbih 3 meter di tangan nye itew.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:40 PM | Show all posts
Samada esok ke, luse ke waima minggu ni-minggu depan ke Lofa kawen, rakyat masih beum menang.... masih  kena  berjaga2 dn  perlu berwaspada menghadapi  serangan covid19.  Kawen ke, tak kawen ke,  hidup  rakyat tetap  sama je.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:43 PM | Show all posts
Edited by Addrianna at 23-3-2021 02:24 PM

jom kita meriahkan thread ini dengan bakal suami jahnpd akhirnya impian terlaksana

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kudos to lopak dan sskjp kerana berjaya menghasilkan cybertroopers, walau kelihatan bangang dan terpaksa menghantar ustajah hahahihihi sebagai backup

Penunggang agama berjodoh dgn penunggang agama- dan disanjung oleh orang2 bodoh

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:45 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:38 PM
Taksub n memuja sangat tu ...lain mcm betul fanatik lopak ni... Adoiii

Theyols ingat org nk menyembah kut dlm forum ni. Bukan kawin kerabat pun org nk terpesona bagai. Level Jah tu taraf instafemes ajer sesuai le dpt lebai. Ko sapaaaa..

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:46 PM | Show all posts
Edited by Addrianna at 23-3-2021 02:23 PM

mari kita nantikan doa2 yang penuh berzat dari segala zat besi




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:46 PM | Show all posts
nolya replied at 23-3-2021 01:40 PM
Samada esok ke, luse ke waima minggu ni-minggu depan ke Lofa kawen, rakyat masih beum menang.... mas ...

haha

win!


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:49 PM | Show all posts
Edited by Addrianna at 23-3-2021 02:24 PM

jom throwback gambar bakal pengantin

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan 3 ni penuh debaran rupanya. Debaran AJL la. Debaran jenab la. Debaran lopak la. Nervous tunggu tauuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Berdebar2 hatiku..  (ahaks) debar lah sngat ha ha...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Lofa tu level tinggi sgt ke?x payah nk agung2 kn sgt lofa tu..nnt masuk tanah jugak mcm org lain..at least kak faz and HD ada class tersendiri..x mcm lopa, class propa nk kahwin bertahun2 dgn jantan bertukar2...apoooo..semoga jadi lah dia nikah..iols yg SR selama ni pn dh naik menyampah dgn news nikah dia tapiiiii..sambung lah sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:54 PM | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 01:46 PM
mari kita nantikan doa2 yang penuh berzat dari segala zat besi

Habissss...hari sabtu ni kalau jadi segala zat zink, zat kalsium zat magnasium dah mcam vitamin Berocca semua akan keluor. Tungguuu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 01:43 PM
jom kita meriahkan thread ini dengan bakal suami jahnpd akhirnya impian terlaksana

Hensem jugak die ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 02:56 PM GMT+8 , Processed in 4.934191 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list