CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kobis kawin sendu tak meriah pulak tu berbungkus2.. dah rupa kahwin kat afghanistan.. tetamu pun kena berbungkus dengan facemask macam pergi mejlis kahwin dekat rumah orang sakit
retis lain kahwin meriah wohoooo sian kobis
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:05 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 23-3-2021 01:02 PM
Oh yang case si piyu ummah kena hentam berjemaah trmasuk mama rimau?

iyolahhhh....itu yg masing2 low profile setelah dicerca teroks para pembaca harian metro dlm fb..sampai dapat gelaran family toksid.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

Tetaplah tibaiunta...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Jauh nau beza tu.. dari segi classy n beauties... Kaka Faz  n HD jauh la berpuluh tingkat tinggalkan JahZouk..

No worry. Tak semua bab kaka Faz n HD menang. Ada beberapa bab yg JahZouk jauh berpuluh tingkat tinggalkan Kaka Faz n HD... antaranya bab maki hamun cerca orang lain... Bab curi copyright bersiri buat niaga.. bab sombong takabbur pandang rendah orang lain.. bab membohong bersiri... Yg paling dahsyat bab menjual Agama untuk keuntungan dunia. Dahsyat tak dahsyat jualan agama ni, ada pentaksub yg dah level-level kultus... (Kena bodoh-bodohkan jer beli stok tudung kambus tanah bak kata Acik Duda)

@dudaberhias
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

Gigih dak Jennie. Yerla Hajjah mu memang meletop tak de setandingnya di seantero dunia. Tapi apa Anugerah berdasarkan bakat Hajjah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlwpn aku xbpe suka ngn krlga krdhsian klntan ni lgi2 mck intan tu tpi aku tmpg gmbira lofa nk khwn..aman dunia rasa klo x asik2 thread psal dia jep hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa la lofa kawin kesian jugak iols tgk dia artis lain semua dah kelek anak dah tak perlu kelek hermes lagi. Tasha shila pun dah nk dpt baby. Seronok iols tgk depa duk main ngan anak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 01:01 PM
kak nab dgn meran pun surprise gak...

tp kita forum dah tau sbb Seri pecah rahsia

Kakatong yang pecahkan dlu dik cin..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:12 PM | Show all posts
minime88 replied at 23-3-2021 12:57 PM
ini semua nak ikut. jah kan mengidolakan dia. so whatever she does jah follow.  or is it actually  ...

ohh...theory nikah majlis tertutup hanya coverup kerana dah lama nikoh.? Mungkin juga. Kesian juga lah si hajjah.... punya lah top top meletop, dah menang anugerah international di Moscow, berangan nak kawin majlis di castle eropah akhir nya jadi gini.


Ini yang terbaik untuk kamu lah Jah.... bersyukur je lah.


Nak lawat kawasan lofaland lah...ape citer kata sana. Mungkin ada info yang lebih tepat dari si biol Jennie dan lolli punya info




Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
akhirnya tahniah japlop.
lepas ni harapnya kurang la bebenang jahlop
nak tunggu kahwin ni. berapa banyak benang bukak. tapi akhirnya hausssss menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ascott tu dekat2 dgn grand hyatt & Mandarin .. mebi kalau jah kawen, family stay ascott. family sheol kan ramai ... cousin2 sheol pun gigih igstory shopping2 baju bagai ... lepas wedding buat family day ke? ape2 pun kita tunggulah .. tak rasa athisha bertunang or kawen. dia kan still study lg. paklim mesti tak bg. ke majlis resepsi nab?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:15 PM | Show all posts
puanserama replied at 23-3-2021 12:26 PM
nak muntah bole ker.. apa yg membuatkan level lopak ko tu tggi sgt. bajetttt

level lopak tinggi sebab dah banyak kali kena rejek tapi masih gigih mencari cinta

sekali kena rejek naik satu anak tangga

ni dah nak sampai Batu Caves dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni reply loli di para akhir pasal hannah...

"sbb apa yg dia ckp psl kita totally salah.."

Kita tu sapowww?? Jeng jeng jeng....

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:17 PM | Show all posts
boringnyaaaaa la haiii hidup jahpuriz ni...  extreme islamic.. tak dapat nak merasa buat aktiviti sama2, berhobi sama2, banter manja2 kat social media mcm orang marhein yg madly in love.. she didn't get to experience those. All she cares is the public's perception
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
So jadilah jah bungkus kawen? Dik jennie dgn lolli akan bersara tak kalau jah bungkus tak kawen jemaat nih? Sis tanya jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-3-2021 01:12 PM
ohh...theory nikah majlis tertutup hanya coverup kerana dah lama nikoh.? Mungkin juga. Kesian juga ...

Kejam Bang Mat Panggil jennie biol... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 01:16 PM
Ni reply loli di para akhir pasal hannah...

"sbb apa yg dia ckp psl kita totally salah.."

Loli tu memang circle diorg la.. Dah byk kali kantoi...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:30 PM
sebolehnya haters menafikan pu riz beli sampin semalam katanya video lama kt terengganu padahal tu k ...

Ini video baru.. Sebab ada husband nellissa dlm video tu.. Sbb klau wedding aqief laki nelli nie tak dtg wedding aqief
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 11:35 AM
Loli dan Jennie la salah strategy . Nak hype kekonon nye sampai org naik nyampah berlapis sama l ...

Hahaha I can't agree more pasal wrong strategy tu.

Diorang berdua ni ibarat mendiang AyamPH. Elok2 org neutral je tak de belah mana2, terus rasa menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 23-3-2021 10:50 AM
Sgt pelik kn...kite marhaen pn xbuat last minit cri baju

Baru dpt kelulusan bos besar kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 02:58 AM GMT+8 , Processed in 0.081476 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list