CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 11:53 AM

Dik.. Cmne selit gif gini.. Haja kaka pls
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:41 AM
x ada kaitan....?

yer la tuuuu

Kak nab mmg dah tau ke dia akan dilamar ats belon tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Mmg tak selevel.  Kaka faz kan pernah menang bermacam anugerah termasuk pelakon wanita terbaik. Jah dua kali hado??  Lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:00 PM | Show all posts
Tu la Neelofa ni dah banyak tergigit lidah sendiri
mengata seteru dapat budak muda, dia pun follow jugak seteru kalo jadi nikah dengan Haris.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 06:27 PM
Lembapnye thread ni. Patotnye wedding of the centuri dah dekat 100 pages..

Benang KN lagi laju...hahaba
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:20 AM

Ko admin ig ni ka...pening aku tgk..srabut
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 11:37 AM
Ye jahNPD nak kahwin jom kita sama2 terduduk dan bangga gitu

Semoga berjalan seperti yang ja ...

Kenapa muka jah yg doa ni dh versi bibik indon ek.. So so marhaen.. Xlawa lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:02 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 23-3-2021 12:00 PM
Benang KN lagi laju...hahaba

Kak Nab hadir tak nanti datang dengan belon mendarat depan KLCC ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-3-2021 11:50 AM
Huh aku excited ni tak sabar nak bagi cash dekat lobenak dan idola sendiri



hhahaha yehaaa inilah dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Drop hints mcm bom. Lps tu acah2 nak rahsia/tertutup. Suka la depa selevel dgn sohai flat earth
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

Loorrrr.. Bertuka2 tarikh rupanya.. Mmg sesuai masuk MLM laaa.. Nnt loli, jeni dgn jah bagi nama kump MANJAAAAAAAHHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:06 PM | Show all posts
dri jauh kudoa kau bahagia Neelofa. dia pun berhak bahagia, yg cter2 x best tu biarlah.. neelofa pun manusia biasa. aku bukan batak dia, bukan haters dia, selalu jgk puji selalu jgk kecam.

cuma, korang bertabah dan hidup jauh la sket dari family ye if nak kekal rumahtangga tu.

pesanan jgk kpd kita dluar ni, yg dh lama kawin mesti faham sgt dah kan, kalau duk dekat ngn family ni lbh byk mslh sbnrnya. ade je yg tak kena di mata family kita n mentua. tak sikit, ade byk. tipu lerrrr kalau xde langsung, sb kita ni ada mata utk melihat dan ada mulut utk bercakap. jd serba diperhatikanlah ape saje yg kita uruskan dalam rumahtangga.

both of you, semoga berkekalan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:34 AM
aku tak rasa Athisha kawin skrg

tgk vlog dia kata skrg last semester dia dan kena fokus

Laaaa hai buat kat ascott ke.. . Service apt je tu.. Awat xbook four season ja... Sepelaung je ni haaa..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
neo_5050 replied at 23-3-2021 10:16 AM
Untuk lebih mujarab :
kena 4 sungai tempat buaya bersarang & 3 sungai tempat pembuangan sisa pepe ...

Sg kim kim tu haaa jah kena bersirammm.
Buang badi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Thrd pasal depa lagi..kawennya dop jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya lopak kawen jugak..impian dari 2017 stp tahun ratib nk kawen..
I doakan bahagia dan berkekalan kenhujung nyawa la ye lopak..
Perantin berpurdah la nnti ye..mesti ade scene malu2 kucen kannn...tazabar la plakk
Hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo tajuk thread kemain info di post blabla. Tadepon?
Ke i terhijab?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jd nikoh...aku bayangkan nanti gigih somi , pak mertua gi keluar tabligh , gigih jua bini dan famili mertua jua berselfie kt medsos...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 PM | Show all posts
Normabaru replied at 23-3-2021 12:07 PM
Laaaa hai buat kat ascott ke.. . Service apt je tu.. Awat xbook four season ja... Sepelaung je ni  ...

Servis apartment la dik nun sesuai sama geng budu kan nak masak2..baring2
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Tu dia soalan angkuh seko benak yang tolol. Wowwwww!!!

sememangnya biduanita lowpropa tak ada tolok bandungnya di darat, di laut mahupun di langit.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:29 AM GMT+8 , Processed in 0.073148 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list