CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

Loorrrr.. Bertuka2 tarikh rupanya.. Mmg sesuai masuk MLM laaa.. Nnt loli, jeni dgn jah bagi nama kump MANJAAAAAAAHHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:06 PM | Show all posts
dri jauh kudoa kau bahagia Neelofa. dia pun berhak bahagia, yg cter2 x best tu biarlah.. neelofa pun manusia biasa. aku bukan batak dia, bukan haters dia, selalu jgk puji selalu jgk kecam.

cuma, korang bertabah dan hidup jauh la sket dari family ye if nak kekal rumahtangga tu.

pesanan jgk kpd kita dluar ni, yg dh lama kawin mesti faham sgt dah kan, kalau duk dekat ngn family ni lbh byk mslh sbnrnya. ade je yg tak kena di mata family kita n mentua. tak sikit, ade byk. tipu lerrrr kalau xde langsung, sb kita ni ada mata utk melihat dan ada mulut utk bercakap. jd serba diperhatikanlah ape saje yg kita uruskan dalam rumahtangga.

both of you, semoga berkekalan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:34 AM
aku tak rasa Athisha kawin skrg

tgk vlog dia kata skrg last semester dia dan kena fokus

Laaaa hai buat kat ascott ke.. . Service apt je tu.. Awat xbook four season ja... Sepelaung je ni haaa..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
neo_5050 replied at 23-3-2021 10:16 AM
Untuk lebih mujarab :
kena 4 sungai tempat buaya bersarang & 3 sungai tempat pembuangan sisa pepe ...

Sg kim kim tu haaa jah kena bersirammm.
Buang badi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Thrd pasal depa lagi..kawennya dop jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya lopak kawen jugak..impian dari 2017 stp tahun ratib nk kawen..
I doakan bahagia dan berkekalan kenhujung nyawa la ye lopak..
Perantin berpurdah la nnti ye..mesti ade scene malu2 kucen kannn...tazabar la plakk
Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo tajuk thread kemain info di post blabla. Tadepon?
Ke i terhijab?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jd nikoh...aku bayangkan nanti gigih somi , pak mertua gi keluar tabligh , gigih jua bini dan famili mertua jua berselfie kt medsos...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 PM | Show all posts
Normabaru replied at 23-3-2021 12:07 PM
Laaaa hai buat kat ascott ke.. . Service apt je tu.. Awat xbook four season ja... Sepelaung je ni  ...

Servis apartment la dik nun sesuai sama geng budu kan nak masak2..baring2
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Tu dia soalan angkuh seko benak yang tolol. Wowwwww!!!

sememangnya biduanita lowpropa tak ada tolok bandungnya di darat, di laut mahupun di langit.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:18 PM | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

haha tarikh kwin tu mcm kronologi kes jenayah plk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenCaramel replied at 23-3-2021 12:14 PM
Akhirnya lopak kawen jugak..impian dari 2017 stp tahun ratib nk kawen..
I doakan bahagia dan berkek ...

Adakah bakalan ada scene gigil2 saat nak sarung cincin? Kita nantikan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hunny_hayati replied at 23-3-2021 11:30 AM
Nie haa sempat ss sblm delete.

kedai songket ni kat kuala terengganu kan...mana boleh rentas negeri semata2 nak beli sampin... kita semua kena tipu dgn dak lolli la ni. apppoooo asyik letak gmbr & video tb?huh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 23-3-2021 12:15 PM
Apo tajuk thread kemain info di post blabla. Tadepon?
Ke i terhijab?

Hahah sama iols pun beria bukak. Last last takde benda pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 23-3-2021 01:18 PM
haha tarikh kwin tu mcm kronologi kes jenayah plk..

Kes org kena bunuh pun xde gini..

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 12:19 PM
Adakah bakalan ada scene gigil2 saat nak sarung cincin? Kita nantikan

Ye..mesti nk upstage seteru khennnn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
missbunga2021 replied at 23-3-2021 11:53 AM
Kalo nak private n suprise, tu macam fattzura...  Dgn aku2 tertipu masa tu...  wartawan sanggup meng ...

Waktu tu bala tentera lobenak sentiasa attack abdol dan pajura.

Fattzura pulak di lindungi oleh keluarga2 dan teman2 mereka. Well protected dari bala2 tentera benak.

Hajjah pulak...bala tentera Mana yg nak attack lopariz? Kenape majlis tertutup nie....apenie..
janejenab nikoh kali  ketiga meriah satu Malaya tengok.
Perkawinan hajjah...wedding of the sentuary.....mesti lebih meriah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 12:23 PM | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 23-3-2021 12:28 PM
miracle_forever replied at 23-3-2021 12:20 PM
kedai songket ni kat kuala terengganu kan...mana boleh rentas negeri semata2 nak beli sampin... ki ...

branch bangsar pun ada sis https://www.instagram.com/fatimahsongketterengganu/
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:23 PM | Show all posts
neo_5050 replied at 23-3-2021 12:17 PM
Tu dia soalan angkuh seko benak yang tolol. Wowwwww!!!

sememangnya biduanita lowpropa tak ada  ...

HAHAHAHAHAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:24 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 23-3-2021 12:20 PM
kedai songket ni kat kuala terengganu kan...mana boleh rentas negeri semata2 nak beli sampin... ki ...

Sampin terobek ke chuols? Ish ish ..@lolipopbiru

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.103457 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list