CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:43 AM
mungkin..

sbb ada penampakan idham..

Driver jahhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-3-2021 09:04 AM
update : aku saje tanya staf aku tu. btul ke pu riz and neelofa nak kawen? pastu die kasi aku no t ...

Hahaha ahli tabligh tak membawang ek. Terus direct suruh tanya tuan badan kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 23-3-2021 10:36 AM
Kannn dik Sarah...kaka pun google berita nikah jahlop harian metro yg ter release satu ari awal... ...

Hihihi.. Betul.. Kita nak tgk dia nikah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:59 AM
Ye ??

Hoiiiii dajjei ,,,lembuuuuu

Sabaq dik nahhhhh


For me.. If dorg kawen bagusla..

Tapi rasa mcm bad decision la klu purit nk kawen dgn jah.. Because one or two years max.. Confirm cerai..

Bukan nk take over keje tuhan tp sbb terlalu byk benda xsedap jadi even before hubungan serious.. Tu pon tanda sbnrnya xserasi..

But if nk proceed then up to them la..

Kaka still yakin dik nah xbohong pon..org kena mandrem pon blh jadi bodoh dan reverse dia punya decision..

Ive seen it before.. So yeah.. Jom brunch jom.. Biar jela dik loli gila ni.. Macai forever Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 09:27 AM
Tu lah sebabnya ulama2 terdahulu bersungguh-sungguh melondehkan golongah mujaharah penunggang Agam ...

Geram betul aku bro.. Bila disamakan dgn Siti Khadijah r.a..taksub melampau..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringt dak nanas punya statement, bila wartawan dh tulis, kebarangkalian cite tu betul 80%...
Knowing hajahbenak dan pubird, diorang selalu buat drama tamil...
Ujung2 plot twist, depa lunch apps... tema wedding paki atau arabic glam night...
Tu yg nektan nak berturban bagai...
Confirm penyembah merentan tepuk dahi tepuk dada ayomaaaa kadawaleyyyy..
Haters dh malas nak hamun, kulit muka dua2 ekor tu tebal kalah kulit oink2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Huh aku excited ni tak sabar nak bagi cash dekat lobenak dan idola sendiri



Kau mampu


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:27 AM
Bukan soal yakin ke tak yakin

neelopa kahwin xkahwin pun bukan ada kesan apa ke aku

Hahahaha ngakak! Ok calm down kaka... Let's just enjoy the ride. Betul la tu. Dia kawin ke tak kawin ke, xde kaitan dgn hidup kita kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 23-3-2021 09:06 AM
InsyaALLAH jah bakal kawin pd hari khamis sis.

Tapi khamis bila tu tak tau. Mungkin khamis mggu ...

Hahaha.. Ouchhh.. Kita tunggu khamis ni pulak.
Pada lopak.. Aku mmg doakan ang nikah..bagi aku kebahagiaan hak semua org..

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:29 AM
Berbayar

peminat lah agaknya

Aduh... Terbahak iols gelak
Tak nak lah makan daging mamatut nanti jadi benak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 08:58 AM
Tu la sarah. Si jah nk kawen ja pun. Kawen lah bila pun. Benda baik kot.
Nyampah part over taksub ...

Betul.. Over melampau..meluat sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Masuk je.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:52 AM | Show all posts
Selamat pengantin baru Lofa & Hariz
semoga smpai syurga
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo nak private n suprise, tu macam fattzura...  Dgn aku2 tertipu masa tu...  wartawan sanggup mengendap nmpk khemah wkt mlm, igtkan nikah mlm. Sekali meriah tunang wkt siang pon xde sape bole detect.. pastu nikah, pon surprise. Tapi tetap trending,
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...



Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 08:47 AM
Kann contradict benor kes nikah Jah ni. Uplod, ubah dan delete. Kata benda baik ...bukan kah haros ...

Yap.. Benda elok.. Kena canang tambah2 nak dekat tarikh akad nikah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
madamms1 replied at 23-3-2021 10:26 AM
i percaya yg nak nikah/tunang sabtu ni adalah Atisha. yg cari baju bridesmaid tu utk Lopa sendiri. ...

Logik jugak sbb mo hajahbenak skrg ni nak raih semula sanjungan netizen..
So dgn cara bersederhana, netizen yg bebal akan kagum akan kesederhanaan itu...
Otomatik bertambah la follower hajakbenak dan pubird.. Marketing jugak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hunny_hayati replied at 23-3-2021 11:30 AM
Nie haa sempat ss sblm delete.

Alhamdulillah. Dah confirm2 dah ni. Tumpang gembira. Dulu piyu ni selalu bertandang umah jah kan.. smpai jadi sindiran netizen..smpai UHA pun join menyindir2...  pastu dh x nampak kemunculan piyu bersama2 jah... maybe piyu x nak mengundang pitenah kot kan... konsepnya amal makruf nahi mungkar khennn... tup2 dah nak kawen.. baguih la.. jgn pas nikoh.. ada leak bideo lamaran "jom nikoh" peluk2 atas belon udah lah.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lemak tulis bakal abg ipar kt ig atisha.  Apapun selamat pengantin baru kt sapa2 yg kawen sbtu nti.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:47 AM
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit

Hahahahah mungkin gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:01 AM GMT+8 , Processed in 0.209263 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list