CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 11:29 AM | Show all posts
aechae replied at 23-3-2021 10:50 AM
Sgt pelik kn...kite marhaen pn xbuat last minit cri baju

iols rasa bedio lama kot... baru up skrg sbb nak kasi hint date nikoh dah dekat..

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hunny_hayati at 23-3-2021 11:33 AM

Nie haa sempat ss sblm delete.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 11:22 AM
Tahap benak Loli ni melantun2
Ko dah tau lopak nak buat private lepas tu ko upload gambo ...

kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak masuk akal disitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:35 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 11:43 AM
becir replied at 23-3-2021 11:25 AM
Kawen ke tak, still benang ni tak menarik cam benang kak nab. Akak jah lagi popular, saban Hari buka ...

Loli dan Jennie la salah strategy . Nak hype kekonon nye sampai org naik nyampah berlapis sama level dengan thread2 yg direka khas itew... now nak play ekslusif ker tew? Nak jaga hati sape? Fans ko yg selama ni beli tudung ko, beli air pisang, turban tu utk jana empayar biznez ko tu sampah masyarakat kah? Siapa team Jah ni sebenarnya. Chuols x belajar nak handle reporters dan public relation kah? Benda yg patut dihebah ko nk rahsia kan..benda lain ko boleh pulak melutut atas sejadah buat lambang peace segala peel ko
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye jahNPD nak kahwin jom kita sama2 terduduk dan bangga gitu

Semoga berjalan seperti yang jahNPD mau




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Up 1 Lagi level Dari lofa..more classy and tak acah2.. lopa ni hebat pada pandangan penjilat mcm korang je.. Dasar tibaiunta
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 08:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

Sekejap kata nk spotlight kejap nk protect privacy. Mana satu la korg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Tak nampak ape pon dik loli.. Lenkali cer ss sekalibarula senang nk kaka lompat pagar mendoakan jahpurit hingga ke janna
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-3-2021 08:48 AM
btw, ada org opis aku cuti tanpa gaji setahun gi tabligh. katenye ikut pu riz ni. nnt aku tny die bt ...

Nanti update kami
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 23-3-2021 11:47 AM
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...


Faz dlm industri seni level lebih tinggi dr lopak dr segi bakat,  rupa n pencapaian... Hahahah.. HD dia keluarkan gambar kawin waktu tgh popular n dah tentu dlm industry seni dia lebih berbakat dr lopak..

Ko pun benak melantun2 mcm Loli... Hahahaha... Sengal betul.. Nak tanya aku buat homework dulu la mangkuk.. Dlm industry seni lopak ko tu nothing.. Ape pun xde tau... Adoiii... Lawak majalah  ujang ko bawak dlm ni..

Sebab tu aku cakap benak punyer taksub x masuk akal... Korang sedar x sedar sekarang ni...

Dan kenyataan majlis kawin dorang lagi dinantikan dr majlis kawen lopak kot...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:43 AM
mungkin..

sbb ada penampakan idham..

Driver jahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-3-2021 09:04 AM
update : aku saje tanya staf aku tu. btul ke pu riz and neelofa nak kawen? pastu die kasi aku no t ...

Hahaha ahli tabligh tak membawang ek. Terus direct suruh tanya tuan badan kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 23-3-2021 10:36 AM
Kannn dik Sarah...kaka pun google berita nikah jahlop harian metro yg ter release satu ari awal... ...

Hihihi.. Betul.. Kita nak tgk dia nikah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:59 AM
Ye ??

Hoiiiii dajjei ,,,lembuuuuu

Sabaq dik nahhhhh


For me.. If dorg kawen bagusla..

Tapi rasa mcm bad decision la klu purit nk kawen dgn jah.. Because one or two years max.. Confirm cerai..

Bukan nk take over keje tuhan tp sbb terlalu byk benda xsedap jadi even before hubungan serious.. Tu pon tanda sbnrnya xserasi..

But if nk proceed then up to them la..

Kaka still yakin dik nah xbohong pon..org kena mandrem pon blh jadi bodoh dan reverse dia punya decision..

Ive seen it before.. So yeah.. Jom brunch jom.. Biar jela dik loli gila ni.. Macai forever Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 09:27 AM
Tu lah sebabnya ulama2 terdahulu bersungguh-sungguh melondehkan golongah mujaharah penunggang Agam ...

Geram betul aku bro.. Bila disamakan dgn Siti Khadijah r.a..taksub melampau..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringt dak nanas punya statement, bila wartawan dh tulis, kebarangkalian cite tu betul 80%...
Knowing hajahbenak dan pubird, diorang selalu buat drama tamil...
Ujung2 plot twist, depa lunch apps... tema wedding paki atau arabic glam night...
Tu yg nektan nak berturban bagai...
Confirm penyembah merentan tepuk dahi tepuk dada ayomaaaa kadawaleyyyy..
Haters dh malas nak hamun, kulit muka dua2 ekor tu tebal kalah kulit oink2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Huh aku excited ni tak sabar nak bagi cash dekat lobenak dan idola sendiri



Kau mampu


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:27 AM
Bukan soal yakin ke tak yakin

neelopa kahwin xkahwin pun bukan ada kesan apa ke aku

Hahahaha ngakak! Ok calm down kaka... Let's just enjoy the ride. Betul la tu. Dia kawin ke tak kawin ke, xde kaitan dgn hidup kita kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 23-3-2021 09:06 AM
InsyaALLAH jah bakal kawin pd hari khamis sis.

Tapi khamis bila tu tak tau. Mungkin khamis mggu ...

Hahaha.. Ouchhh.. Kita tunggu khamis ni pulak.
Pada lopak.. Aku mmg doakan ang nikah..bagi aku kebahagiaan hak semua org..

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:29 AM
Berbayar

peminat lah agaknya

Aduh... Terbahak iols gelak
Tak nak lah makan daging mamatut nanti jadi benak jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.096555 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list