CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 23-3-2021 09:57 AM
aik last minute preparation ke? baju bridesmaids beli RTW je? tak custom-made? wah jimat cermat su ...

Sgt pelik kn...kite marhaen pn xbuat last minit cri baju
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:54 AM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:34 AM
aku tak rasa Athisha kawin skrg

tgk vlog dia kata skrg last semester dia dan kena fokus

ya..majlis tunang Atisha la tu gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 11:47 AM
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit

Deham ni drebar dorang kan....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:50 AM
Intan

yg nama intan

Knp cerai ye. Tp 16tahun juga bertahan dgn adik sultan Ganu tuh.. Lama jgak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 gelihati pulak baca ayat ayat hanah...byk perkataan hamputan yg aku baru tau wujud...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
PuNeel lagi sesuai dgn jadian2 berdua ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:08 AM | Show all posts
yg ni drp hr tu lagik..
snyp..lps tu bunyik balik
hrp2 menjadi la ye 25hb
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 23-3-2021 10:21 AM
Ingat pilih date hari ni, 23.03.

kena tunggu esok, lusa, tulat la ni kalo nak wish haha

Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa 23.3.2021.

Pastu kena asak dgn Acik Forumers, sipentaksub tu letak disclaimer, JahZouk ni someone special. Dia boleh tukar tarikh ikut suka dia. Sebab tok kadi ustaz ustaz pegawai-pegawai Agama semua tunduk di bawah jajahan JahZouk n family toxic.

Sorang lagi pentaksub JahZouk yg jugak ada insider's info.. kata hari jumaat ni 26.3.2021.. sebab katanya memandangkan kemulian JahZouk dalam beragama, JahZouk pilih hari Jumaat.

Acik Loli / Jennie pentaksub JahZouk paling popular forum kata Sabtu 27.3.2021. Kata Acik Loli maka terduduklah Acik2 forum sebab akhirnya JahZouk pujaan hatinya laku juga, ada juga jantan yg sudi menerimanya walaupun jauh beza usia sebagai isteri yg sikit jer lagi cecah tahap sempurna di Malaya. Pendek kata JajZouk dialah yg paling kaya, paling solehah, paling alim, paling cantik, paling masyhur, paling serba serbi (lebih kurang camtulah maksudnya..)
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

Sempurna sangat. Lepas ni nak tengok jugak bila dah kawen macamana nak up the game Kardashiey ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:12 AM | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

Hype yg tak menjadi sebab terlalu banyak sangat thread sampai orang bosan. Jah bertunang, Kak Nab yg nikoh naik belon.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 23-3-2021 10:41 AM
Apa2 pun KALAU jadi lah nikah nie,bujak ttread jgn berpagar yeamaklumlah nak tengok kemeriahan maj ...

Penat kutip tacang untuk benang KakaNab ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 11:12 AM
Hype yg tak menjadi sebab terlalu banyak sangat thread sampai orang bosan. Jah bertunang, Kak Nab  ...

Hahaha tu la
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:21 AM | Show all posts
tahniah in advance
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahap benak Loli ni melantun2
Ko dah tau lopak nak buat private lepas tu ko upload gambo Pubird tu beli sampin,  bff beli baju bridesmaids,  fanatik countdown bagai.. Ko boleh x diam2 demi nak menjaga privacy lopak tu.. Ko saja bukak ruang utk dimaki Loli.. Pastu salahkan org lain.. Kalau betul2 private dr fan's,  family,  bff semua diam tau kunci mulut....ko tgk fattzura nikah ape hint pun xde yg itu betul2 private.. HD pun sama... Ko ni sebenarnya fan's lopak ke tidak sebenarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Raman replied at 23-3-2021 11:17 AM
Penat kutip tacang untuk benang KakaNab ke

Hahaha..prepare untuk benang berpagar seterusny

Benang kak nab lum coba dibukak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:24 AM | Show all posts
tahniah la lopak
secocok sungguh ngn pubird
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawen ke tak, still benang ni tak menarik cam benang kak nab. Akak jah lagi popular, saban Hari bukak benang Baru..kira jah takde news value lagi dah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 10:00 AM
takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia ...

Kitorang memang caya kakaLoli dengan adik Jenni je. Haks. Memang tak sabar nak tengok wanita pujaan seantero dunia menikah dengan piyu dia tu. Boleh kitorang makan popcorn lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
cepatlah kawin jah dan terus nyah dari industri yinni..aku dari meluat sampai dah tahap kesian asik nak kawin nak kawin tp x jadi je..tp lepastu meluat balik sebab asik cite kau je manjang..makanya aku mendoakan semoga jah jd kawin dan terus menghilangkan diri..kau pon xde bakat apa pun untuk dibanggakan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:47 AM
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit

Hahaaahaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:41 PM GMT+8 , Processed in 0.093268 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list