CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 09:40 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 09:37 AM
Video Purizz beli kain sampin dgn idham tu maybe video lama masa aqief kahwin dulu. Purizz kan di su ...

Sampai mcm tu sekali erk...delete delete bagai.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke dah nikah sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:41 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:25 AM
hana ni kalau tak menipu berbohong mmg tak sah kan. sedap je tuduh org fitnah org. utk pengetahuan ...

x ada kaitan....?

yer la tuuuu


bab nab dgn meran ko yg bg 1st info..pastu meran dgn nab pun post kat IGs masing2 pasal depa dua
ko pun tau yg meran nak lamar nab waktu naik air ballon tu....

lagi nak assumed ko x ada kaitan dgn family lofa...hikhikhik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:43 AM | Show all posts
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

  


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:43 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 09:37 AM
Video Purizz beli kain sampin dgn idham tu maybe video lama masa aqief kahwin dulu. Purizz kan di su ...

mungkin..

sbb ada penampakan idham..

apakah fungsi idham ni...pak guard waktu lofa dgn nab berdating ka?

hr tu dgn nab...takkan skrg pak guard dgn puriz lak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
strawberryfarm replied at 23-3-2021 12:35 AM
Speaking of Ritz Carlton, kaka faz and bam tah nikah kat sana kan dulu? Iolls rasa itu baru layak  ...

Kat igs ceksu dia tunjuk berduyun2 org nak follow dja.. Siap sound lagi follow ramai2 ni nak gapooo?  
Hahhaha
Memalukan!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:45 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:41 AM
x ada kaitan....?

yer la tuuuu

mmg takde kaitan pun.
waALLAhi. yg psl ee minang bella tu just assume sbb tgk ig story je. rupanya betul. sbb tgk setup tempat dlm hutan dan naik hot balloon pun dh tahu akn ada special occasion


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:46 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:43 AM
mungkin..

sbb ada penampakan idham..

haritu pun idham teman ee beli songkok nikah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 09:48 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:25 AM
hana ni kalau tak menipu berbohong mmg tak sah kan. sedap je tuduh org fitnah org. utk pengetahuan ...



Justify yourself infront of Allah lahhhhhhhhhhh


Gebang crett crott disini pun dapat apa dajjei????
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:48 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 22-3-2021 05:59 PM
Aku tak pernah beli daging harimau menangis tu. 350g  rm35. Baik aku beli daging sekilo kt pasar.  D ...

iolz pernah dpt beli daging oz kat Ben's.
Grass feed lagi 50%,tp xboleh simpan lama la.
berbaloi2
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:49 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 09:35 AM
beb...kawan baik lofa pun duk up pasal lofa nak kahwin...tp more on sinis2 saja caption...

x ad ...

ko dah check Atisha ?????


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:14 AM
Maybe cancel belah piyu je kot
Yg teruskan kat hotel ni belah jah

Iouls paham gini jugak... kontrak tu melibatkan side pu sebab diorang yang  engaged vendor untuk majlis pihak pengantin lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:50 AM | Show all posts
KBW2 replied at 23-3-2021 09:38 AM
yang FCUK Fattah tu kan suryantie Kaka Senah bukannya si nektan tuh.

          Intan

yg nama intan

betina gampang yg kena cerai dengan kerabat

xpadan dgn poen kendur serupa badak menguappp
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:52 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:48 AM
Justify yourself infront of Allah lahhhhhhhhhhh

dh tak tahu nak counter back terus guna nama Allah? teruskan lah dgn reka reka cerita tu. bkn part lofa je part artis lain pun especially ctdk aafiyah. apa je yg hana tak mengata hina ctdk kn? tuhan je tahu dan nilai pembohongan hana

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:52 AM | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 04:21 AM
Aha baru nak cakap..hehe tq

Tazabar tungu sabtu..sbb nak tgk epiaod 11 penthouse...hati cin lbh ...

Sama lah dgn kaka...peminat setia penthouse...hehehe...suka tgk pompuan2 dlm tu...tak puas hati jerit luahkan ajer...pastu pendendam...mmg itulah sifat semulajadi pompuan...kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:53 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 08:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

ini lawak sgt!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

ko nk tnjuk ape ni.. video berdurasi beberapa saat, jah jln dlm butik baju je pon..


gile.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:53 AM | Show all posts
adelea replied at 23-3-2021 03:19 AM
ater bior ler dia ...
kome ckp apa pon dia buat nohen jer lerr...
ater dia yg kuor duitnya ... ...

Iye ler..bior ke die...udah lulus spm jer...itu jer ler pemahaman nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

aik last minute preparation ke? baju bridesmaids beli RTW je? tak custom-made? wah jimat cermat subgguh jahlop skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:59 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:52 AM
dh tak tahu nak counter back terus guna nama Allah? teruskan lah dgn reka reka cerita tu. bkn part ...

Ye ??

Hoiiiii dajjei ,,,lembuuuuu


neelopa ko tu Haris , Haris , Haris ,Haris ,Haris,Haris...tangan  berjuntai  biji tasbih tp dalam hati neelopa " sial,sial,sial,sial,sial..."

eh tengok muka neelopa nakharom ko tu pun  dah tahu lah jenis yg mcm mana

Sekarang ko nak kata aku justify Allah ?

Ehhhhhhhhhhhh aku ni memang penyembah Allah sebab tu aku selalu ALLAH, ALLAH, ALLAH, ALLAH, ALLAH, ALLAH ,ALLAH

Bukan mcm ko dajjei nakharom  , asyik asyik dengan  pembohongan ko tu xhabis-habis dgn jaja cerita boss pelaq ko tu , ehhh ko ni miskin sgt ke kalau xjadi barua neelopa ko xboleh nak makan ke?? xmampu?? miskin sgt ke???...last last ko tu kena buang dalam parit saja

Pelaq

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:27 PM GMT+8 , Processed in 0.092821 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list