CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 08:54 AM | Show all posts

haters terduduk sebab tak sangka level PU je yg sudi kawin dgn a perfect woman,,pastu yg buat lagi terduduk tiru bulat2 style seteru nikah kat hotel....bukan wedding of the century kena nikah kat tempat suci dan lebih glam dari hotel?  ZOUK tutup ke time2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:54 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

BELI je ker?
kenapa tak tempah?
bukan semua benda tak nak sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 08:03 AM
Konon2 nk seperais kn netizen.  Tu jah dua kali suruh delete

mcm onggile je lobenak dan bosnya nak create hype tak keruan drop hints sana-sini kemudian delete.
sorang kata perkahwinan perlu dihebahkan, sorang kata jah suruh delete senab nak berahsia... korang tak bincang dlm whatsapp dulu ke loli dan jeni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:58 AM | Show all posts
tak sabar nyerrr jahlop nak kawen. setelah berpuluh dan bertingkat benangsss! kih kih kih. alhamdulillah!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

Tu la sarah. Si jah nk kawen ja pun. Kawen lah bila pun. Benda baik kot.
Nyampah part over taksub ni ja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:00 AM | Show all posts
ziara replied at 23-3-2021 08:54 AM
mcm onggile je lobenak dan bosnya nak create hype tak keruan drop hints sana-sini kemudian delete. ...

haru biru betol. Fans dan SSKJP mcm mabok ketum. Dah tak hype chuols sebab lama sangat menunggu. Kak Nab stole the limelight.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:01 AM | Show all posts
annehuda replied at 23-3-2021 08:48 AM
btw, ada org opis aku cuti tanpa gaji setahun gi tabligh. katenye ikut pu riz ni. nnt aku tny die bt ...

ha...ada pakcik aku pun  tabligh

setiap tahun sblm keluar utk 40 hari dia nanti post kat WA minta maaf zahir batin, suruh doa dia selamat etc

ada juga dia hantar gambar dia dgn Nabil

tapi boleh take a break kalau ada benda penting....mcm kematian etc

Kawin pun benda penting lah....apa lagi kalau kawin dgn Jahlop tibaunta no 1 di Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 12:12 AM
Hagak2 rosix dijemput tak.. Rosix kan da follow kaka faz. Mesti jah rengsa  kan

Serius la

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:04 AM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 09:01 AM
ha...ada pakcik aku pun  tabligh

setiap tahun sblm keluar utk 40 hari dia nanti post kat WA mi ...

update : aku saje tanya staf aku tu. btul ke pu riz and neelofa nak kawen? pastu die kasi aku no telefon pu riz terus suruh aku tanya sendiri tapi geng tabligh tu pun tak tau sbb diorang pun tak dpt undangan. tapi maybe la kot majlis nak buat kecil-kecilan

dik jennie dan dik loli korang jgn pm akak plak nk mintak no tepon pu riz hokkay
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:27 PM
kalau lofa sendiri suruh tutup mulut? dia nak buat suprise la kt korang ni yg tak habis habis spek ...

ko ni loli, sama kelakarnya dengan helljeni tu ye, celah mana yg terduduknya, mmg ini la perkahwinan yg ditunggu, sepadan sangat jahlop ngan puris tu, sekupu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

InsyaALLAH jah bakal kawin pd hari khamis sis.

Tapi khamis bila tu tak tau. Mungkin khamis mggu depan ? Bln depan ? Thn depan ? Ekekekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:07 AM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 09:00 AM
haru biru betol. Fans dan SSKJP mcm mabok ketum. Dah tak hype chuols sebab lama sangat menun ...

betul.....jah punya hype dah bertahun, bakal pengantin lelaki je bertukar
mcm Nabila hype dalam sebulan terus kawin.


Jah dgn Puriz dah hype dari masa dia jeling jeling cakap telefon ber sayang sayang sebelum merisik.......menguapppp dah org tunggu

skrg dah buat seprais tak nak bagi tarikh ..... suka hati lah ko nak kawin, tak nak kawin, bila nak kawin




Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan jah utk brnikah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la jah dh nk kawin ngan puriz, mmg sekufu sgt dr byk segi. Bab berlakon pun sama2 kayu huhu.... Tp puriz nk lg ye kt jah slps dimalukan sebegitu rupa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:15 AM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 09:07 AM
betul.....jah punya hype dah bertahun, bakal pengantin lelaki je bertukar
mcm Nabila hype da ...

Gitu la kalau dpt fans lebih sudu dari kuah. Benang mcm kek lapis Sarawak, akhirnye nan hado tertutup pulok kt Ascott. Sib baik bukan Anggun Boutique and Spa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 09:16 AM | Show all posts
#neelofabigday

  

  


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:16 AM
#neelofabigday

mmmm not so sweet mcm fattzura hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:19 AM | Show all posts
tahniah la jah klu beneran....lama dh tggu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:19 AM | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 02:58 AM
Aiyooo diknah.... Cemana tau si loli tu sapa?

Hmmmm....  So mmg takde wedding jah la minggu ni?

Loli tu benak lobak nakharom juga , tp ada kala intan tu guna juga id tu...


ada intan dalam ni

dm aku berapa kali dah

Boleh pula dia xtunjuk diri dalam forum mcm Tuanku Permaisuri....berani dm saja

depan Fattah bukan main nak FCUK Fattah lah...

lain sgt kelaku ...

puak-puak  keturunan kartini ,intan ni semua dulu mak bapa mereka ternak mereka guna duit haram ke ?? anak-anak membesar ,keturunan sekor sekor xmenjadi manusia baik...

BABI
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:19 AM | Show all posts

Limelight LoRis dicaras terok oleh Hanna, Kak Nab dan Elizabedah Tan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.092751 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list