CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-3-2021 01:54 AM
budakpink replied at 23-3-2021 01:50 AM
Sejak ngn lopa ke..elok la tu..lopa sejak ngn die.berkelubung terus.die sejak ngn lopa berkopiah 2 ...


ko ambik cth miznina dgn noh tu. sama sama berubah tapi ada ke miznina berkelubung sampai tutup dahi??

dan noh tu ada ke berkurta bjubah 24j??? pakai cap rambut panjang lagi adalah..aku tak kata slh pn pkai jubah malah sunat nabi suka tapi tah la...aku still nampak dak piyu ni poyo. lol!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 01:53 AM
ko ambik cth miznina dgn noh tu. sama sama berubah tapi ada ke miznina berkelubung sampai tutup  ...

Tula dalam rumah sblh siap ckp piyu bg syarat kena pakai kelubung longgar masa majlis nanti.. terpaksala depa ikut kata.. piyu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 23-3-2021 01:50 AM
Sejak ngn lopa ke..elok la tu..lopa sejak ngn die.berkelubung terus.die sejak ngn lopa berkopiah 2 ...

Mst sedap je merang dapat bau ketiak lopa time tu..heuhuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Siannya PU pi shopping sorang2 ke. Cam x excited je nak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 01:56 AM
Tula dalam rumah sblh siap ckp piyu bg syarat kena pakai kelubung longgar masa majlis nanti.. terp ...

Kelubung2 jugak..xpa nnt bulu mata doblas tingkat ank mata coklat bersinar sinar kalau x mana nk tau pengantin lawa ke idok..lopa ken haruslah xnk kalah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 23-3-2021 02:00 AM
Siannya PU pi shopping sorang2 ke. Cam x excited je nak kawen

Knp mcm tu ek..da mcm punai tu sebatang kara ank yatim piatu lak soping sorg2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-3-2021 02:07 AM
Knp mcm tu ek..da mcm punai tu sebatang kara ank yatim piatu lak soping sorg2 mcm tu

Adik piyu delete semua gamba dia sejak famili jah serang piyu
Patutnya adik tula kan at least temankan selain mak, kalau dah last min sgt tkda stylist , fd..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada liputan dari meletop tak?? Kan jahlop ni anak emas asterok
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 02:28 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 11:10 AM
sekali niqabis betul betul nikah dgn dak piyu khamis ni, terciduk dek hana montana..lol!

tak sa ...

Aku xpernah peduli pun perihal forummer forummer disini

peduli apa aku

Aku xpernah  tersungkur walau dimana aku berada

melainkan aku tunduk ,rebahkan diri aku sujud kepada Allah Taala.

yg lain-lain tu boleh pergi mampus di sinunnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:50 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:28 PM
percaya la sgt dgn hana montana tu




Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

ko xmalu ke ko menipu mmc ini

berhentilah  jadi barua anak saudara ko

aku tahu ko siapa

ko lapar duit sangat ke sehingga xkisah  mausk forum kerja nak tabur  kisah tipu perkahwinan  yg xwujud itu

malulah ko pun dah tua...ko pernah berkahwin,..ko pun org buang ke parit

poen ko pun dah kendur lah ,,,dajjei

ko bukan intan tp kaca !!!!!!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 02:50 AM
Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

Aiyooo diknah.... Cemana tau si loli tu sapa?

Hmmmm....  So mmg takde wedding jah la minggu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 02:50 AM
Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

Woww..kaknah...loli ni nektan ke hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:19 AM
Eihhh Ascott hotellll? Wedding of the Universe paling busok pun Grand Hyatt le chuols .. hurmmm mu ...

Eh salah baca ke I ni. Serious la Ascott???
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Honestly.. Ko nk warak caner skalipun.. Dak pyhla smpai nk berniqob merepek style cam skrg ni.. Ko igt bnder2 gini org buat utk trend ker?? Acah2 urban style gamaknyer dgn pomot tudung printed ngn niqob nipis plus celak mata n buh plk bulu mata unta ko tuh.. Apo yg ko meraban ni Chetan??? Yg jantan plk acah2 abangla karpet demi nk tnjuk keimanan.. Erk.. Blkng2 helok jer burung terlepas dr sangkar.. Mmg sejenis tunggang selagi mampoo..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:31 AM
Sebagai seorang yg memilih utk berhijrah digalakkan bersederhana dr segala segi... Kalau dah live  ...

Duit dan fame y'all. Haruslah nak selevel dgn Dato' Siti yall
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:45 AM
Agaknye jah x confident Purizz will turn up. Seleri ckp aritu diaorang gaduh sbb Purizz nak postpone ...

Weh serious la hahahahahhahaha omg weiiiiu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 23-3-2021 01:50 AM
Biaq betui berhijab but baju pendek dan hijab pun pendek...mmg fesyen hijab gamaknyer jahlop nie.. ...

ater bior ler dia ...
kome ckp apa pon dia buat nohen jer lerr...
ater dia yg kuor duitnya ....

mana maunya nak dengor ckp ko me yer
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak mungkin la Ascott. Rasanya GH takpun 4S. Ke Zouk? Eh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 01:02 AM
So Jah la yg punya plan las menet ni? Oh mai gardddd!! Catit chuols... treetttt patut le masing2 ...

Dia dah terlepas kata bulan 3. Tu nak bagi jadi macam kisah drama.... Sistur Jah dan bang piyu baru berbaik.... Dan sistur Jah loike 'mung nak kawin aku dok? Dah kecek seantero dunio bulan 3 wedding op da year ni', jadi piyu bersetujulah, dan lintang pungkang family last minute cari baju la mak andam la. Eh drama
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 23-3-2021 01:04 AM
Tiru kaka faz ke.. Nikah kat hotel secara tertutup.... Kakakakakk... Copycat

Mane designer yg nk  ...

Harap Sheila jatuh tergolek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.091082 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list