CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 23-3-2021 01:04 AM
Katakanlah diorang jadi kahwin, it’s gonna be such a boring relationship/ marriage!!!! Takkan cakap ...

Ade hobi.. minum susu pisang ...manjahhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Terserlah pakinya si puriz ni bila pakai kurta satu set gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 01:28 AM
Jantan muda yg ni selevel dgn sheols dah haji
Haji Haris & Hajah Noor Neelofa (2x)
Hihii sama2 t ...

Kahkah rasanya doploh tahun lagi pun i akan mengingati niqobis sebagai artis paling badut sekali

Tazabarrr nak tunggu sabtu, nak tengok sskjp upload gambar bidadari lindungan kaabah... Adakah niqob akan terbang sebab majlis untuk 'family rapat' sahaja... Mari kita tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:03 AM
Kesian loli n jeni canang wedding of the century...jah buat kat ascot je. rakyat marhain lain pun ra ...

Dia naik unta... Baru yislamic...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:25 AM
Kenapa nk postponed??  Bukan loli cakap dia cintakan lopak ker?  Sepatutnyer dipercepatkan la... ...

Org gile je tak berbelah bagi nk masuk family jahlop ni. All d best je la piyu...jadi nikoh pun risky, tak jd nikoh pun risky. Hadap la ko situ
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 23-3-2021 01:30 AM
Takkanlah celebrity gah antarabangsa, the biggest celebrity, wedding of the century buat dekat Ascot ...

Mungkin budget PU byk tu jer.. manjahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 22-3-2021 11:09 PM
Bae ro na tu saper plak sistur?

Anak si Oh Yoon Nee...seterunya Cheon Soo Jin...kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 23-3-2021 01:35 AM
Terserlah pakinya si puriz ni bila pakai kurta satu set gitu

Sekali pandang sebijik mcm paki keje kedai jual karper kat jln tar nun
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Jadi maka pernikahan on the way is real la ye...mane si hana montana hilang jejak same dgn penumpah teh ke haha... hai la lopa jauh sudut hati kesian kat lopa sebab mcm tak sesuai kawin ngn haris ni...tgok la tu..pg jln2 pun pakai kurta..mcm balik mengaji je.siap berkopiah lg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 01:38 AM
Mungkin budget PU byk tu jer.. manjahhhh

Kesian PU kejap2 bertabligh 40 hari nak lari dari lopak tapi tumpas jua pergi membeli sampin untuk hari bahgia katanya... Lopak jela yg bahagia kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:38 AM
Sekali pandang sebijik mcm paki keje kedai jual karper kat jln tar nun

Sesuai la kurta dengan jahbungkus muka tapi tudung singkat, baju berfesyen. Nanti jalan beriringan nampak macam budak balik madrasah dengan setajah jangok
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Menjadi la wedding jah. Makin banyak benang sampah loli dan jen jenab jenie
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa2 kalau tak jadi jugak mohon mamatini bawak jah mandi kolah 77 masjid dan berendam dalam 44 kuala sungai.. setiap kuala menemukan 2 sungai = 88 sungai...

Insha Allah mujarab....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah memang dah tahap wajib nikoh. Syukur bakal termakbul juga. Tahniah loli dan jenie, kurangkan merempan dengan thread sampah lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-3-2021 01:47 AM
budakpink replied at 23-3-2021 01:39 AM
Jadi maka pernikahan on the way is real la ye...mane si hana montana hilang jejak same dgn penumpa ...


sejak dgn niqabis je dia berkurta berjubah 24 jam..dulu masa bercinta dgn si amal tu elok je pakai casual gini..


  

  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 23-3-2021 01:39 AM
Jadi maka pernikahan on the way is real la ye...mane si hana montana hilang jejak same dgn penumpa ...

Sesuai je uols...knowing family jah yang broken tu rasanya kalau tak happy pun dedua discuss nak angkat kaki je nanti, bukanlah mendoakan tapi its not a new thing in her family... Silap2 kahwin nk ada anak je pastu blah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Loli dan jeni dah nikoh ke belum?? Kalau belum boleh la jah pass down toys dia kat uols pulak lepas jah kawin... ada la aktiviti baru dan lenyap terus dari dunia forum...

Jangan lupa pasang spotlight of the world...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 01:44 AM
sejak dgn niqabis je dia berkurta berjubah 24 jam..dulu masa bercinta dgn si amal tu elok je pakai ...

Sejak ngn lopa ke..elok la tu..lopa sejak ngn die.berkelubung terus.die sejak ngn lopa berkopiah 24jam...senang ke hati demer jadi begitu agaknye...semacam hipokrit dgn hidup..apatah lg lopa..jelas2 die berkelubung tapi masih je pun tak mencerminkan wanita berkelubung...buktinya..amik pic welfie ngn emran pun bole2 dekat2 gitu..bunyi nafas pun leh dgr tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 10:47 PM

Biaq betui berhijab but baju pendek dan hijab pun pendek...mmg fesyen hijab gamaknyer jahlop nie...bukan definisi berhijab yg sebenarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 10:47 PM

Mcm nak shopping baju raya jer...kan puasa dan raya nak dekat dah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 05:19 AM GMT+8 , Processed in 0.079225 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list