CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:31 AM
Sebagai seorang yg memilih utk berhijrah digalakkan bersederhana dr segala segi... Kalau dah live  ...

Itulah ujian and istidraj ....tibahhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:27 AM
tlg la jgn speaking jenie, nk terkucil aku..
so betul ke wedding niqabis ada live??? mcm wedding  ...

Speaking of Ritz Carlton, kaka faz and bam tah nikah kat sana kan dulu? Iolls rasa itu baru layak di panggil majlis tertutup, sbb tkde satu hint atau bunyi pun dari keluarga apatah lagi kawan2.

Yang ni tidak, semua menjalankan tugas untuk kasi hint. They know netizens want to know, so they keep feeding.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:34 AM
Itulah ujian and istidraj ....tibahhhh


Live TV ni dicanang oleh Jennie.. Harap maklum yer wahai fanatik lopak dalam forum ni.. Nant pepandai kata haters pulak buat cerita.. Hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak tahu satu jer, adakah wedding lopak pun recycle macam wedding ratu recycle (kak nab)?

Mesti pakai wedding planner sama rekah teemor tu kan. Adik beradik semua pakat pakai benda yang recycle berhand2 melebihi secondhand. Adik dia si little miss pakistan tu pun recycle barang2 dan beg kakak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:03 PM

Jaga ikhtilat kot mana tah lobenak ni buat macam nih...TAK SESUAI ler kecuali utk ostat dan ostajah jadian
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa pu riz tak dtg majlis hari tu mungkin konon2 nak ikut petua orang dulu2. nak kawen takleh berjumpa ... utk dpt seri pengantin ... or mebi nanti SURPRISE ... sengaja nak buat netizen tertanya2. kite tunggu je la majlis minggu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:19 AM
Eihhh Ascott hotellll? Wedding of the Universe paling busok pun Grand Hyatt le chuols .. hurmmm mu ...

Ascott Hotel??
Where is that location?
I'm not even heard about it before (acah2 speaking dgan accent cam LMaK)
Sambil2 flip hair cam fara mendosah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-3-2021 11:50 PM
ustaz ni memang diiktiraf atau sendiri claimed??

Jadian.....ada tauliah ke tak pun tataula
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Agaknye jah x confident Purizz will turn up. Seleri ckp aritu diaorang gaduh sbb Purizz nak postpone kan. Tu yg hantar idham jadi bodyguard pengantin lelaki supaya dia tak lari..mcm citer Runaway Bride jer. Beli sampin pun last minute...mcm kena paksa pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 22-3-2021 10:32 PM
Aku ni jarang jaaaaarang nak menyampah dgn mana2 kelab peminat
Tp dgn pentaksub jah ni..ya hampuun ...

Pentaksub jah lebih kurang pentaksub sohai izazaim
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:30 AM
macam tu je ke dak piyu beli sampin???? kenapa mcm last minit??? mcm beli sampin hari raya je??? hah ...

Ko cakap mcm samping raya silap2 lgi lawa samping yg dia pakai masa ni..

Ni mcm kesian je kena beli sendiri2 gitu


  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 12:28 AM
Kalau mcm tu bakalan ada more drama la after kawin. Tambah dgn seluruh keluarga tag team cerca men ...


Meols x risaukan Jah-Riz tapi the budu & co yg mulut2 loji puaka tinggal suka berpuak tu ler. Anyway meols nk ucap good luck in advance pd Piyu jgn jadi cam Apit Amidon dah sebelom kawin hebat berquote wow bermotivasi bila kawin je jd cam kucing basah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

Wow. World eh.
Sbenarnya hg ni duk dunia mana ni jeni?
Cuba hbq mai.
Delusional world?
Dream world?
Mawi world?
Mcm dah lama sgt ni sesat di awang-awangan.
over perasan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:46 AM
Ko cakap mcm samping raya silap2 lgi lawa samping yg dia pakai masa ni..

Ni mcm kesian je kena  ...

ntah la..aku mcm heran tgk dia terkontang kanting cari sampin nikah. dah la nk nikah dgn selebriti femes bak kata dak loli jeni. lol!!

so aku rasa mcm betul tak dak piyu ni???? awat niqabis tak prepare siap siap or hire stylist tlg dak piyu setelkn baju sampin kawin..duit ada kaya..ni mcm zuhud gila ni, dh la mcm bangla, 24 jam berkurta..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:50 AM
ntah la..aku mcm heran tgk dia terkontang kanting cari sampin nikah. dah la nk nikah dgn selebriti ...

Kan.. biasanya stylist ke apa fd sediakan top to toe..
Bukannya mcm rakyat marhaen b40 kena carik.sendiri kat kedai..  ala2 kompleks pkns je
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:12 AM
kann dah kabo fanatik lopak ni benak.. Kemain mcm2 info dlm ni siap bgtau majlis tertutup la,  kat H ...

Kang ujung2 dilaharkan pulak kita ni kepochi. Padahal dia yg abis2 jaja citer kt sini mcm mulut cirit
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 12:59 AM
Aikiko replied at 23-3-2021 12:44 AM
Ascott Hotel??
Where is that location?
I'm not even heard about it before (acah2 speaking dgan a ...


Terkezut gak meols ingtkan Palace of Golden Horses situ utk rider sesuai sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:50 AM
ntah la..aku mcm heran tgk dia terkontang kanting cari sampin nikah. dah la nk nikah dgn selebriti ...

Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak... Selalu pesen designer diorg mesti dah settlekan semua...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni dah boleh cakap congrats kt lopak ke belum? Confirm dah ke? Ermm... nvm... later lah...tunggu dah nikah nanti kalau iols ingat iols congrats kan... letih lah tunggu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:56 AM
Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak ...

Rupanya si Ee pun beli songket nikah ni dari butik yg sama..
Yela kot the best songket boutique on earth..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:22 AM GMT+8 , Processed in 0.082000 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list