CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:23 AM
Xde masalah.. Sape retis femes???  Lopak ker?  Hahahaha.. Woiii loli ko boleh tak jgn perasan... ...

Terhibur baca reply awak sis! Tkleh terima langsung kite ckp pasal retis kesayangan dia ni hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

Hahaha.. Ni lagi sorang perasan.. Yg over post sana sini tu family members n fanatik dia jer.. Bukan ko kata diorg nak buat private ker.. Woiii Jennie lopak ngan PU ni kat fb tu dah xde yg heran dah + kene kutuk jer... Aku kesian kat ko...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

tlg la jgn speaking jenie, nk terkucil aku..
so betul ke wedding niqabis ada live??? mcm wedding mira basic la ni??? tak sbr nk tgk mampukah wed niqabis mengatasi wed mira basic. lol!

lupa! buat kat hotel ritz carlton ke??? haha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:25 AM
Tak boleh bayangkan Jah duduk rumah chuols jahit2 purdah dan buat kueh sampret. Xkn nak simpan sij ...

Kalau mcm tu bakalan ada more drama la after kawin. Tambah dgn seluruh keluarga tag team cerca mencerca. If that ever happens, kite sume kumpul balik kat sini membawang yek. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:16 AM
yeahh ..finally jah nak kahwin.

agaknye memerang yg pujuk mamarimau utk terima purizz and pujuk j ...

Hahaha.
Dulu pnah baca dlm news masa nicky hilton nk kawen 1st time, pak dia komen psl her future hubby masa tu -
‘he will make a good first husband’.
Relax kan pak dia.

Xdak kaitan dgn wedding jahlopunai tp tringt plak cite tu pas baca ayat last cuols.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 09:59 PM
Topik wedding Jah dah suam2 kuku setelah dicaras surprise wedding Kak Nab dan Elizabedah Tan itew  ...

HD juaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

Let me rephrase.. the most talentless celebrity in Malaysia. Hashtag.. F a c t !
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
macam tu je ke dak piyu beli sampin???? kenapa mcm last minit??? mcm beli sampin hari raya je??? haha. dgn niqabis pn baru cari baju bridesmaid???

bkn ke niqabis orgnya jenis merancang masa dpn ke??kenapa semua bru sekarang??? ke sbb baru direstui???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:27 AM
tlg la jgn speaking jenie, nk terkucil aku..
so betul ke wedding niqabis ada live??? mcm wedding  ...

Sebagai seorang yg memilih utk berhijrah digalakkan bersederhana dr segala segi... Kalau dah live di TV itu semua Dunia tu.. Sedangkan retis lain mampu menolak sponsor n live TV,  xkan lopak x mampu buat begitu.. Ha kan dah mcm setazah aku ni.. Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Spotlight of the world??? Hahahaha....
Nak suluh ruang angkasa setan ke??

Akak yg ckp ruang angkasa setan tu sila verify...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi thread kawen jah masih tak mampu kalahkan kakak sendiri. Sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 22-3-2021 10:17 PM
Bukan riak tapi me war2kan prkara baik
Sembunyikan pertunangan hebahkan pernikahan

Jennie nih kelakar la...tapi Hajah uols nih terbalik. Waktu merisik kemain lagi tapi time nak nikah main cak2 plak. Apa cakap pusing2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian thread peminat jah....sendu and clueless jer....harap lobenak2 semua gi lah sana meriah kan thread tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:31 AM
Sebagai seorang yg memilih utk berhijrah digalakkan bersederhana dr segala segi... Kalau dah live  ...

Itulah ujian and istidraj ....tibahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:27 AM
tlg la jgn speaking jenie, nk terkucil aku..
so betul ke wedding niqabis ada live??? mcm wedding  ...

Speaking of Ritz Carlton, kaka faz and bam tah nikah kat sana kan dulu? Iolls rasa itu baru layak di panggil majlis tertutup, sbb tkde satu hint atau bunyi pun dari keluarga apatah lagi kawan2.

Yang ni tidak, semua menjalankan tugas untuk kasi hint. They know netizens want to know, so they keep feeding.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:34 AM
Itulah ujian and istidraj ....tibahhhh


Live TV ni dicanang oleh Jennie.. Harap maklum yer wahai fanatik lopak dalam forum ni.. Nant pepandai kata haters pulak buat cerita.. Hahahaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak tahu satu jer, adakah wedding lopak pun recycle macam wedding ratu recycle (kak nab)?

Mesti pakai wedding planner sama rekah teemor tu kan. Adik beradik semua pakat pakai benda yang recycle berhand2 melebihi secondhand. Adik dia si little miss pakistan tu pun recycle barang2 dan beg kakak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:03 PM

Jaga ikhtilat kot mana tah lobenak ni buat macam nih...TAK SESUAI ler kecuali utk ostat dan ostajah jadian
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa pu riz tak dtg majlis hari tu mungkin konon2 nak ikut petua orang dulu2. nak kawen takleh berjumpa ... utk dpt seri pengantin ... or mebi nanti SURPRISE ... sengaja nak buat netizen tertanya2. kite tunggu je la majlis minggu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:19 AM
Eihhh Ascott hotellll? Wedding of the Universe paling busok pun Grand Hyatt le chuols .. hurmmm mu ...

Ascott Hotel??
Where is that location?
I'm not even heard about it before (acah2 speaking dgan accent cam LMaK)
Sambil2 flip hair cam fara mendosah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:07 PM GMT+8 , Processed in 0.092779 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list