CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 12:09 AM
Mohon vendor member dik hana pegi saman mak piyu.  Aritu ckp bole saman kan kalau kawen dan ambik ve ...

Maybe cancel belah piyu je kot
Yg teruskan kat hotel ni belah jah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 22-3-2021 11:50 PM
Buat tertutup sbb mamazat taknak dtg ke... Pelik jugak kalau lopak nak buat tertutup2 ni.. Bkn die s ...

Buat je tertutup. Tapi setiap saat ade org record masuk ig story.... Ater tertutup ke guano kalau gitu... Hakhakhakzzz
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:16 AM | Show all posts
yeahh ..finally jah nak kahwin.

agaknye memerang yg pujuk mamarimau utk terima purizz and pujuk jugak purizz utk terima jah.

alasan dia ...kahwin jer...xde hal....jodoh tak semesti nye dari perkahwinan pertama....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 11:53 PM
Tak semudah itu chuols. Jah akan bawak PU ni menunggang dulu. Anything for popularity, business an ...

Harapnya punai tegas suruh dia duduk rumah je sebagaimana dia tegas suruh jah pakai purdah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 09:21 PM
Kan..rugi tmj, rms, fattah, sltn klntn, zul ripin, hans issac, nabil mahir,

Sapa lagi wey..cin  ...

Abg nazablade.. ops..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bff cari baju bridesmaid,  PU cari sampin,  sepupu cari mua,  nektan tanya nak pakai turban ,  konon info nikah live kat tv3 , Hotel terkemuka,  family members kene cari baju longgar2 ....Celah mana kata majlis tertutup nyer, semua bg hint jer.. Fanatik perasan lebih ni.. Dah nak buat live celah mana tertutup.. Fanatik jer perasan lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingat org have2 ni org datang tunjuk samping kat rumah, tinggal pilih2 je?

Kita yg marhaen ni, iols tgk mak iols yg gi beli sampin kawin abang2 iols. Kalau yg abang2 iols gi cari sendiri biasanya sampin nak pakai raya, masa bujangan dulu lah. Ni cerita belas2 tahun lepas lah.

Tapi rasa tgk anak buah sepupu sepapat sekarang ni pun, sama gak ditto

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 23-3-2021 12:07 AM
aunty dia dah busy cari turban, cousin dia busy cari mua on 27hb. ascot hotel katanya? adakah untuk  ...

Eihhh Ascott hotellll? Wedding of the Universe paling busok pun Grand Hyatt le chuols .. hurmmm mungkin taknk pembaziran yg x islamic compliance gitew  Bagus2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:14 AM
dia pergi dgn idhamkhan -sumber ig story kedai songket

Idham tu fam jah kan. Pu xde family ke. Dah mcm kena paksa pulak dak pu sampai beli sampin pun fam jah yg teman
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:17 AM
Bff cari baju bridesmaid,  PU cari sampin,  sepupu cari mua,  nektan tanya nak pakai turban ,  konon ...

acahnyaaa nak private. takde maknanya kalau jenis desperate nak attention
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:17 AM
Bff cari baju bridesmaid,  PU cari sampin,  sepupu cari mua,  nektan tanya nak pakai turban ,  konon ...

jadi? ada masalah ke? lofa artis femes mesti la ada yg terbocor jgk sana sini. lagi pun bkn dari ig lofa sendiri pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:19 AM
Eihhh Ascott hotellll? Wedding of the Universe paling busok pun Grand Hyatt le chuols .. hurmmm mu ...

tu lah kan, tapi ada possibility tu tempat cousin dia stay ke apa sbb dia request on 7.30am. we’ll see..cmon jah don’t disappoint us
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Puriz ni mmg style dia tak habis2 berkurta labuh ngn kopiah je ke..

Bergaya la sikit..pakai baju santai2, tshirt jeans pn dh smart dh.
Bukan wajib pn org beragama nk pakai style2 cmtu. Hilang selera acik tgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
https://vt.tiktok.com/ZSJY4sDLB/
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:17 AM
Bff cari baju bridesmaid,  PU cari sampin,  sepupu cari mua,  nektan tanya nak pakai turban ,  konon ...

Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be the spotlight of the world
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:20 AM
jadi? ada masalah ke? lofa artis femes mesti la ada yg terbocor jgk sana sini. lagi pun bkn dari i ...


Xde masalah.. Sape retis femes???  Lopak ker?  Hahahaha.. Woiii loli ko boleh tak jgn perasan... Kesian tgk ko weiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Pelikla pkeja tu bukak mask
Konfiden je dgn pelanggan yg dtg
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:17 PM
sebab cinta..rugi sesiapa lepas kan lofa. lofa almost perfect for me, bkn nk sanjung lofa tapi dia ...

Memang perfect untuk level purissss. Sekufu. Sama2 suka glemer dengan agama. Tak dinafikan. Memang kitorang tunggu utk pernikahan abad ini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 12:17 AM
Harapnya punai tegas suruh dia duduk rumah je sebagaimana dia tegas suruh jah pakai purdah

Tak boleh bayangkan Jah duduk rumah chuols jahit2 purdah dan buat kueh sampret. Xkn nak simpan sijil 10A tu bawah katil..no no no i just cant katanye Jah  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sebenarnya ape motif Jennie dgn Loli bukak thread lopa ni. You guys tahu kan takde sape suka lopa. So boleh tak bukak thread kat kelab peminat je. Kurang sikit dosa kami and korg pun X penat nk pertahankan idola korg. Mcm kesian korg kne cipta alasan and justify everything she does. Sedih!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 11:33 PM GMT+8 , Processed in 0.097086 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list