CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 22-3-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat la kahwin jahlop. Besar harapan kami ni nak tgk jahlop nikoh dgn pubird yg akan bawak jahlop berambos dari industri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 22-3-2021 11:44 PM
Kemain masa perang dilancarkan ssjkp, nektan laharkan pubird pi tanam janggut. Baru ni bt q&a ada  ...

Diorg kan memang jenis cenggitu.. Lopak,  family dia,  fanatik dia.. Semua sama.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay..  okay.. Kawinlahhhh jah cepat2....
Tunggang agama double booster la lepas ni dah bersuamikan ustaz...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat tertutup sbb mamazat taknak dtg ke... Pelik jugak kalau lopak nak buat tertutup2 ni.. Bkn die suke limelight ke.... Mcm ade benda je nk sorok... Tak dpt restu ke... Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 22-3-2021 11:49 PM
Okay..  okay.. Kawinlahhhh jah cepat2....
Tunggang agama double booster la lepas ni dah bersuamika ...

ustaz ni memang diiktiraf atau sendiri claimed??
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 22-3-2021 11:33 PM
Mujur jah da nk kawen.  Kalau tak loli  asik trobek gmbr lama jah bersama suami org.  Ni kan helok p ...

Jgn main2. Klau x jd kalini buleh gile jahlop tu. Mana nk letak biji mata tu...muka xpe bole sorok dlm niqob.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:27 PM
kat ig fans semua dah counting days sabtu ni..ramai dah tahu bila lofa nikah

La bukan kate xnak heboh2 ker?  Fans pun... tercalarlah Image seorang wanita muslimah yg inginkan kederhanaan dalam hidup,  yg sanggup tinggalkan kecantikan demi islam...Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:53 PM | Show all posts
ejrazak replied at 22-3-2021 11:48 PM
Cepat la kahwin jahlop. Besar harapan kami ni nak tgk jahlop nikoh dgn pubird yg akan bawak jahlop b ...

Tak semudah itu chuols. Jah akan bawak PU ni menunggang dulu. Anything for popularity, business and fame. Cam tak boleh agak chuols ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 22-3-2021 11:50 PM
Buat tertutup sbb mamazat taknak dtg ke... Pelik jugak kalau lopak nak buat tertutup2 ni.. Bkn die s ...

Nak hype kan imej muslimah bidadari syorga yg tinggalkan donia utk redha allah gitu cuols.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:33 PM
iya betul. siapa yg ckp pu haris tak syg lofa tu ha tgk sekarang ni dia mmg nak nikah dah dgn lofa

Giler Pubird ni x sayang lopak.. Dia sorang jer yang sayang n sanggup masuk family ni. Yg lain angkat kaki awal2 dah.. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetcoklat replied at 22-3-2021 08:36 PM
Sudah keluar news.. Sma2 nantikan.. Hujung mnggu ini

Mcm.amik info dr sini je
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 22-3-2021 11:58 PM
opie5662 replied at 22-3-2021 11:50 PM
Buat tertutup sbb mamazat taknak dtg ke... Pelik jugak kalau lopak nak buat tertutup2 ni.. Bkn die s ...


Fanatik dia kata sekufu takkan x restu... Chuols ni.. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 09:21 PM
Kan..rugi tmj, rms, fattah, sltn klntn, zul ripin, hans issac, nabil mahir,

Sapa lagi wey..cin  ...

Kene buat list, mesti 5 helai kertas kajang gosip chentaaa jah bungkus khenss cin....hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 22-3-2021 11:55 PM
Mcm.amik info dr sini je

Meh nak kabo kalau thread dr Loli memang akan dibawak keluar page2 di fb n iG... Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:27 PM
kalau lofa sendiri suruh tutup mulut? dia nak buat suprise la kt korang ni yg tak habis habis spek ...

Please. We haters wished nothing more than for jah to kawin and get the hell out of industry. We can't wait to NOT hear about her anymore honey. So takde istilah terduduk. Eiii poyo nak mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ejrazak at 23-3-2021 12:07 AM
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 11:53 PM
Tak semudah itu chuols. Jah akan bawak PU ni menunggang dulu. Anything for popularity, business an ...


Hahhaha sindiran halus je tu cuols. Lps ni bole la kita guna ayat...nikoh dgn ustat pun x reti ajar bini tgglkan donia lagha haaa gitchuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:28 PM
percaya la sgt dgn hana montana tu


Masalahnya skrg...side jah bungkus jer yg yer2 duk canang tarikh kawen, piyubird punya side sunyi sepi jah....benda nikah kawen nih patut war2kan...merisik tunang tuh yg patut diam...takan ustzah lupa nak gtaw time pegi usrah kot...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada penampakan pu memilih sampin songket hari ni. Congrats pujah  Ritu janji nak announce, jgn smpi hari nikah xtunai janji pulak. org xtunai janji ni kira munafik kan pujah?  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-3-2021 11:54 PM
Giler Pubird ni x sayang lopak.. Dia sorang jer yang sayang n sanggup masuk family ni. Yg lain ang ...

Terjamin hidup piyu. Bapak piyu mmg kan tp piyu sek pun tak abis. Sekufu la kan. Jah pun masukkolej tak abis jgk.

Lepas ni harap piyu mampu tundukkn sskjp clan itu.  Bawa jah jauh2. Pastu suruh jah dok umah sja.  Jaga ank. jgn nti tak mampu berkutik apa2 sudah ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ucapan kepada PU

Jadi nikah pun kesian
X jadi nikah pun kesian

Tahniah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.094552 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list